![]() |
Moja prognoza je 1 1 2 1 :D
Bas me zanima kako ce Arsenal protiv Barce, jedine ekipe koja jos vise voli loptu od njih :D Do sada protiv jakih momcadi u odlucujucim tekmama imaju jako los rezultat i nadam se da ce tako i ostati. Osovina Robben - Ribery ce, barem se nadam, biti prejaka za ManUtd makar je obrana Bavaraca blaga katastrofa. Lyon ima daleko vece iskustvo od Bordeauxa i zrtvovat ce ligu za prolaz. Inter ce jedva jedvice proci CSKA, ali ce proci. |
Citiraj:
svašta bum još čul |
Citiraj:
|
Lyon - Bordeaux 2
Bayern - Manchester United 1 Arsenal - Barcelona 1 Inter - CSKA 1 |
Citiraj:
Kaj radi onda jedan Iniesta, Xavi, pa D.Alves da ne spominjam Pique....o čemu ti pričaš? Bilo bi ljepo da malo objasniš to kaj si rekel, a ne bubnut i ostat živ...svi su govorili RONALNOD JE THE BEST, ok, dobar je! Otišel u Real M. i jel može kaj napraviti?? Nemre.....jel more sam igrati protiv svih, NEMREEE! A M.UTD i dalje rastura ko da nije ni igral nikad s njima... |
mislio sam na zadnjih par utakmica.. neznam koliko pratis ali po ovome sta baljezgas malo si u zaostatku ili si totalni fan barce.. a ronalda mi nemoj spominjat jer u realu je prevelika koncentracija mangupa koji igraju za megalodonske novce i to za mene vise nije nogomet..
iniesta,xavi,alves jesu vrhunski nogometasi ali to vise nije to,sad je "mali zeleni" glavni ;) |
:D, ak to gledaš površno i na toj razini onda je. Ali to je daleko od toga!
Nisam ja niš u zaostatku, prati ostale kak igraju, recimo Iniestu i Xavia. Kolko imaju krivo dodanih lopti a kolko točnih i kak se kreću...kad momčad ima 10igrača koji ne drže loptu duže od 2sec kod sebe onda ih možeš samo gledati kak zabijaju golove, a tak barca igra! Ma ni ja ne volim Ronalda, ima dobre poteze al ne igra za ekipu i to se vidi, kako u momčadi kako igrački.....da ih jedan Lyon izbaci, presmiješno. Al velim igra svaki za sebe, kaj u barci nije slučaj "mali zeleni" kolko je got dobar i bolji od ostalih uvjek daje loptu prvom do sebe i makar bi mogel vuć loptu ko blesav odmah je daje od sebe...i još je brz ko munja i to je samo šećer na kraju u barcinoj igri. |
Mali Zeleni opet napao Zemljane i to triput.
Cetvrti put su ga uspili srusit pa je zaradio samo penal. |
Lyon - Bordeaux =1
Bayern - Man Utd =dvojka ko kuća Arsenal - Barcelona =2 Inter - CSKA =1 Vjerujem u finale United - Barca po 2. put! |
Premier liga: Chelsea - Aston Villa na RTL televizoru u 15:55
Danas naravno. ;) UJ 7:1 http://www.premierleague.com/page/He...007229,00.html |
Gle, Čelzi je uspjel nekog pobjedit.
Za promjenu:D |
Sutra Bayern - Man Utd na NovojTv! Uff kako će mi amaterski i loši komentatori pokvariti doživljaj...
|
gledaj na bosancima .. tamo bude ziva drama :D
|
Citiraj:
Ovu subotu na RTLu Chelsea VS M.United. :) |
Citiraj:
|
Rooney je trenutno najbolji napadač na svijetu ako se mene pita. Jako mi je žao što Benzema propada u Real Madridu. :(
Vjerujem da bi ona trupina od Drogbe mogla "zablistati" protiv M.Uniteda jer je bio na klupi protiv A.Villae. |
Citiraj:
http://www.jutarnji.hr/uefa-kaznila-...enzije/677308/ Nije za domaće tekme al bu mu ovo leglo... Citiraj:
:p |
Čista glupost. Igrač intera ga je doslovce ZAJAŠIO i kaj je ovaj trebao. Pa i ja bi ga tak zbacil sa sebe i ko bog da nitko ne gleda nagazio bi ga čisto reda radi. :)
Ono kaj su im prošle godine napravili protiv barce to nije bilo humano. Čudim se da sudca netko nije stresao u glavu. :) |
Hmm, zar Bayern može dobiti Man ili odigrati neriješeno ?
Barem po kladionicama nema favorita... |
Citiraj:
:D Šalu na stranu, tip igra zvjerski, nosi sve pred sobom. Citiraj:
Kolko vidim, Robben ne bu igrao, to je velki minus. Trebat će im Riberry i Olić u vrhunskom izdanju da nešto naprave. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Olic ftw!
Btw, sta ono bi sa Roozhneyem :D, koljeno ko lubenica... |
Dečki zemite plahte i pokrite se po glavi.....
@ivand123 ti možeš zeti i škrniclu KAJ SAM VAM REKEL!!! Kako ga je Ola cimnul, lažnjak i onda ljepo u sam kut... |
Citiraj:
Jel da te popljujem ja ili ćeš se sam? :D Vidjeli smo sve uostalom :) Citiraj:
Nadam si da si nešto uplatio na ovo :D |
Kako mi je drago što je Rooney spremio loptu u vlastitu mrežu :D
A još draže što im je drugi spremio Olić :care: |
Citiraj:
|
Koja win win situacija. United izgubio i Rooney se ozlijedio (očito) pa se nadam da neće moći igrati protiv chelsea u subotu. :D
Olić svaka čast! :) Bayern je apsolutno zasluženo pobijedio. :) |
Priznajem poraz al vjerujem u prolaz, Bayern nemre tako dobro odigrat dvije tekme pogotovo ne na Old Traffordu. Sjetite se samo rome par sezona prije:D
|
Ne bi li bilo predivno da united isapdne iz lige prvaka, ispuši prvenstvo i kup? :D O da bi! :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:50. |