![]() |
jebote , gledam ovo na novi tv i možeš igrat kao terorist :D :D :D :D uzet ću original za PS3 :D , jos da ima extremno desno ili ekstremno lijevih skupina :D
|
Citiraj:
Sta sprejcava ljude da napuste server kad ju neko deploya, posto imaju 7-8 sekundi prije nego sto ona padne i rasturi cijelu mapu. Ovo mi mirise na FAIL. |
Taj Tactical Nuke ce biti nagrada za najboljeg campera.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Prejako :D
NUKE :D LMAO Nadam se da će biti opcija za isključivanje :) |
Oće oće, al će se plačat :)
|
Citiraj:
A i nije tak teško sa kamperima, neko će ih riješit:D |
Citiraj:
Nema veze što je jako teško nabiti 25 kill streak,stamota je što ovako što postoji,pa to nema ni u SS-u :roller: |
Fora je što su licemijeri iz IW uzeli tu ideju od jednog poznatog modera u Americi. U linku dolje čovjek pokazuje sličnosti moda iz COD4 i opcije u MW2.
http://bashandslash.com/ |
koliko vidim po netu,oni koji su je presli na xboxu kazu da je trajnost 4-6h,pa to nije normalno,to je interaktivni film(nije da cod4 nije bio interaktivan film ali je barem trajnost bila veca)
|
Citiraj:
Za nuku cu reci samo no comment i di im je bila pamet... Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a to mi je najače , pa normalno , da su je prešli za 5-6 sati , likovi koji se ne odvajaju od kompa , meni te igre , koji "oni prođu za 5-6 sati" straju mjesecima jer u prosjeku imam vremena 3 sata tjedno za igranje :)
|
U igri nema RECOILA!!!!!!!!
Istina da je u cod 4 on poprilicno minimalan, ali ovdje ga uopce nema. :D |
odkud ti to?
|
Citiraj:
:D http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_bf1badee.jpg |
joshhhh maloooo :D
|
Dali netko zna jel se igra u nekom našem shopu može rezervirati za local pickup, da ju pokupim čim dođe u shop? :)
Brijem da ću uzeti 2 tjedna godišnjeg u 12 mjesecu kad se igra još malo razbukta :D |
Daj malo života vi koji igrate na boxu koji dojmić nam prenesite i tako :D
|
Citiraj:
EDIT: Mislim da je ovo jako dobra ponuda. |
A nadam se da ce biti oke,CoD 4 mi se dosta svidio,vidjet cemo ovo...:)
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ja to oču odma tada odma, u roku 2-3 sata :D Ovo bi poslali taj dan, a došlo bi za 2 dana. EDIT: Baš gledam na tom HCL-u, i piše da bi mi igra došla na vrata na dan izlaska. Neznam kako to misle napraviti ali WTH naručit ću ujutro pa pokušati stupiti u kontak sa njima da vidim kako igra dolazi na moja vrata :) Citiraj:
Na poslu nemrem na jutub... tak da ću tek ujutro vidjeti EDIT 2: LMAO :D My upload speed sucks :D A onda nalete na moddere :D Citiraj:
Nije loša ponuda ako bi mi key došao brzo, ali tko zna kada će oni početi dobivati te cd keyeve |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
"Auto-Aiming X-BOX Fag" Preludo:goood::lol2: |
Oprostite na offtopicu, ali moram samo nesto pitati :)
Sinisa, da li si ti vec sta narucivao sa tog "base host" sajta? Vidim, imaju jako dobru ponudu, i jako dobre cijene pa da znam da nije neki laznjak, jer bih sebi nesto narucio ;) Hvala. |
Citiraj:
Ak ćeš naručivat, sve će ti biti objašnjeno u mailu. U slučaju ak naručuješ key, isti će biti dostavljen na e-mail adresu najkasnije 12 sati nakon vidljive uplate. Uostalom, za svaki slučaj pitaj ovog člana. Od njega sam dobil preporuku. |
MAlo mi čudno ljudi već igraju po XBoxu a youtube prazan što se tiće konkretnih videa pravog i gotovog gameplaya :/
A čuo sam da će se i na snajpere moći staviti silencer :D AUfff veselja za kempere |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35. |