![]() |
Kinetic scroling radi samo kad je izbornik u popis izgledu ne i mrezi:(
|
Yep. Nisam ni ja oduševljen njime. Nekak mi to nespretno izvedeno ili sam ja sam nespretan.
Homescreen plus a pogotovo plus jer se mob ubrzao što posebno primjećujem kod pisanja poruka. |
kinetic in da house :D
samo zašto čoban preko sebe kaže da nema update, a preko pc suite nađe. |
ajde super da su ga izbacili ..nego jel ima sad na home screenu onih widgeta kao kod n97?
edit: evo nasao sam Changelog for Firmware V40.0.005: * Kinetic Scrolling * New Home-Screen (like 5530) * Auto rotation on text input * Fixes minor bugs * Performance improvements Changelog Update: * Kinectic Scrolling everywhere except: main menu, application menu, browser * Homescreen similar to that of 5530 with Contacts Bar (20 contacts). * QWERTY Keyboard Auto Rotation (on text input screens) * New screen alarm, but only when the screen is locked * Ovi Contacts installed * Removed Download! (Ovi Store still available) * Replaced “Update Application” with “SW Update” as on the Nokia N97 * The application “Data transfer” was also implemented in “Settings” * Real Player Updated to 12 October 2009 * Touch more responsive * Improved stability * NOT HACKABLE!! izvor: http://www.tube5800.com/firmware-upd...ube5800.com%29 |
i ima drugaciji nacin javljanja, sad je nesto slicno ko kod iphone-ovog "slide to unlock", samo sto je ovdje "slide to answer"
isto vrijedi i za prekid alarma |
NOT HACKABLE!! - nadam se da ce se ovo brzo rijesiti:)
|
isto tako alarm se može stopirat ili snoozat identično sa slajdanjem... naučio sam na teži način, skupa sa mojim suputnicima u autu jutros :D :D
|
ja sam na poslu pa nemogu saznat.. jel se mora mjenjati produkt kod za update?
|
za sada da
|
Citiraj:
Nije mi doduse jasno zasto su promijenili nacin podesavanja alarma, ono da se ekran okrene za 90 stupnjeva, ali ajde, nije feler... |
Citiraj:
|
kako ste nadogradili? preko nokia software updatera?
meni ne pokaze da ima nova verzija... moram onda mijenjat kod? i jel moze neko objasnit kako se to radi? ispricavam se ako je to vec bila tema |
evo tu si procitaj http://www.ipmart-forum.com/showthre...e+product+code
ja sam bas sad napravio update :) |
krivo sam ja postavio pitanje :) ne kuzim odakle mi taj kod u koji cu mijenjat?
evo updejto sam, predobar mi je fw... :P |
Znaci za T-Mobile jos uvijek nema update-a na v41 FW??
|
gle za t mobile nema ni v20 a kamoli v40 :D
|
Zasad još ništa...
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0577303 Version: 31.0.101 |
Citiraj:
|
Nitko vam ne brani da promijenite kod u balkans, flashate novi firmware i vratite stari kod.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: I da,u vezi tog kinetic scrolling...jeste sigurni da to radi samo dok je meni kao popis? ako je tak,onda je preglupo :S |
Citiraj:
I da, glupo, prilicno glupo. Ali ajde, nije los feature. Dobro dodje pri listanju imenika. |
Citiraj:
Novi homescreen kako tako, dok mi je kinetičko korisno u galeriji jer tamo imam najviše datoteka. |
Ja ne mogu nikako skinit sa neta JAF PKEY Emulator v5., kada dode do 100% pise da ju ne moze spremit i da zovem administratora, loool! probo i na XP i Win7, i sa 20 razlicitih linkova i servera i posluzitelja i isto.... Jel ima netko rjesenje? Jel ima netko link koji 100% valja?
|
evo nakon update firmwarea mob je brzi, sve je ljepse... Jedino me muci sto nemogu pokrenuti videopoziv umjesto klasicnog razgovora. jel to netko uspio? Koristim tele2 mrezu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Koji product code trebam stavit da mogu updateat, i na koji kasnije moram vratit da ne skuze nista u t-comu??
Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |