PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Need for Speed SHIFT (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=136635)

jurbAs 23.09.2009. 08:47

neo i atrax fala probat cu pa cu vidjet hmm imam i ja osjecaj da ta sva automatika te vise zajebava nego sto mi pomogne... i sa time cu se poigrat :)

Gjurovski 23.09.2009. 08:51

Citiraj:

Autor Wolverine (Post 1437699)
zato velim da bum probal složit Lotusa ili R8

jer recimo ako uzmeš GT-R i složiš ga u Works verziju ... auto masakrira sve ostalo na stazi :D

Taj GT-R je u svim igrama kao da vozis po tracnicama, kao da su sve pomoci ukljucene :D

Inace igram sa opcijama iskljucenim (jedino clutch na automatski jer ga nemam :)) i AI na medium, bome je gust se borit ostati na stazi sa BMW-om (iako ima osjecaj da malkice previse oversteera), sa volanom naravno...

Jel tko vozio Nurb sa stock BMW-om? koje vrijeme jedan krug :)?

Dizel 23.09.2009. 09:12

Meni se Schleifa nikako ne svidja ovdje. U GT4 mi je puno teza za odvesti. Jedva sam uspio spustiti ispod 7 minuta u GT4 sa Minoltom Toyotom i R92CP, ali na manual transmission. Ovdje mi je piece of cake proci 90% zavoja, u GT4 je gotovo svaki izazov.

Gjurovski 23.09.2009. 09:46

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1438177)
Meni se Schleifa nikako ne svidja ovdje. U GT4 mi je puno teza za odvesti. Jedva sam uspio spustiti ispod 7 minuta u GT4 sa Minoltom Toyotom i R92CP, ali na manual transmission. Ovdje mi je piece of cake proci 90% zavoja, u GT4 je gotovo svaki izazov.

Kaj peglas na volancinu ili? ako da na kojem?
Ma na cetvorci se nisam bas trudio kao ovi likovi:
http://www.youtube.com/watch?v=AwuOGT2_Sag

No dobro ovo je valjda entry igra NFS-a na trziste simulacija, valjda da vide kako ce ekipa reagirati (jer mi se cini zasad kao da je nedovrsena u vise segmenata) pa ce u nastavak biti vise truda ulozeno no i ovaj korak NFS serijala je napravio veliki korak (sudeci po reviewima), nemogu reci da sam razocaran kao sa prijasnjih 5-6 nastavaka :)

Dizel 23.09.2009. 09:50

Daj Boze da Polyphony Digitalu propadne PlayStation i onda izda GT5 ili 6 za PC...brrr, dao bih instant otkaz u firmi ili uzeo neplaceni 2 mjeseca :)

Igram samo sa gamepadom Sony DS2, kakav volan - kakvi bakraci :D

Baja 001 23.09.2009. 10:03

Citiraj:

Autor Gjurovski (Post 1438199)
Kaj peglas na volancinu ili? ako da na kojem?
Ma na cetvorci se nisam bas trudio kao ovi likovi:
http://www.youtube.com/watch?v=AwuOGT2_Sag

Malo baciti oko na bolide i rezultate, pa pogledajte Mighty GT4 :fiju: http://en.wikipedia.org/wiki/N%C3%BCrburgring_lap_times

Uglavnom kao što je Gjuro spomenio, ovo je prvi NFSov entry u SIM vode, tako da se mogu još ispraviti. Bar nije dosadan kao ostali (PS, Undercover).

Gjurovski 23.09.2009. 10:24

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1438203)
Daj Boze da Polyphony Digitalu propadne PlayStation i onda izda GT5 ili 6 za PC...brrr, dao bih instant otkaz u firmi ili uzeo neplaceni 2 mjeseca :)

Igram samo sa gamepadom Sony DS2, kakav volan - kakvi bakraci :D

Ma hebes gamepad, jebenica je kad se pocne cupat iz ruku volan u zavoju :D
Jedino gabre pizdi jer imam neko smece od stola pa se sve trese, a on kao pravi likota voli malo grublje rukovati sa stvarima :D

Nedaj boze da moraju portati jos GT5 ili bilo koji nastavak na drugu platformu i jos optimizirat (a zna se da KY voli cjepidlacit i usavrsavati), mislim da bi tad GT5 izasao krajem stoljeca :D

Mali OT: http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=9171
http://www.neogaf.com/forum/showpost...postcount=9151

Uglavnom danas ili sutra konferencija PD-a ;) na TGS-u....

BTW: Cockpit :D
http://i495.photobucket.com/albums/r...h_DSC00088.jpg

Ati freak 23.09.2009. 12:18

Citiraj:

Autor papčić (Post 1438083)
Dali je itko primjetio glupavo dnos brzina u igri???
Prije mi je upalo u oko kod Hačija kako auto na stage 2 sa nitrom, longer final gear-om i tim điđama nejde prek 180km/h ( da ne zaboravim , u specs-ima stoji da auto ima 900Nm),
Malo prije mi u preporucene evente mi uletila trka Veyron 16.4 na Nordu te na ravinici na 2/3 staze Veyron (koji dokazano ide 400tinjak km/h) auto dođe do 360kmh i lupi u blokadu.

BMW M3 e36 (koji serijski ide 240km/h) sa 2. stage-om, nitrom i ostalim điđama dođe do 245km/h u 5. i također lupi u blokadu!

hehe, ide dokazano 4xxkm/h, no zaboravio si da nakon ~ 2 kruga na Nordu Veyron bi ostao bez goriva, a za za blokadu :D , još nisu proizvedene gume za njega koje bi izdržale takvo mucenje od 400 km/h vise od ~15 min u komadu :) :p , uz kocenja i BRUTALNA ubrzanja.. :)

Reedy 23.09.2009. 13:54

@Gjurovski, sjedalo mi se najviše sviđa :D

Baja 001 23.09.2009. 14:23

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 1438314)
hehe, ide dokazano 4xxkm/h, no zaboravio si da nakon ~ 2 kruga na Nordu Veyron bi ostao bez goriva, a za za blokadu :D , još nisu proizvedene gume za njega koje bi izdržale takvo mucenje od 400 km/h vise od ~15 min u komadu :) :p , uz kocenja i BRUTALNA ubrzanja.. :)

Ma Bugatti je "sranje", jednostavno to je auto za show off i demonstriranje 400+. Uglavnom taj komad od 2t jedino može biti dobar na pravcu, a kroz ostale situacije ga dobiju puno jeftiniji auti :)

BTW Reedy obuzdaj malo SIG ;)

demetrius 23.09.2009. 15:34

Citiraj:

Autor Majo (Post 1437961)
Nema LAN dodatka u meniju...

Patch je doslovno,njesra,nis novog nema,ko da ni ne radi :D.

ima lana od kud ti da nema,kako napraviti screnshoot,screen hunter ne radi,u ovoj igri??

http://img148.imageshack.us/img148/2...7475225.th.jpg

fala,zaboravio na fraps kolko ga nisam koristio.

DeadMan+ 23.09.2009. 15:49

Citiraj:

Autor demetrius (Post 1438519)
ima lana od kud ti da nema,kako napraviti screnshoot,screen hunter ne radi,u ovoj igri??

lan radi tek nakon instalacije updatea 1.1
Code:

This patch adds two new features: LAN
(Local Area Network) play, enhancing the multiplayer
experience and Mouse Support,
providing full menu navigation through
the game using your PC mouse.

download link

Dizel 23.09.2009. 17:15

Citiraj:

Autor Baja 001 (Post 1438421)
Ma Bugatti je "sranje", jednostavno to je auto za show off i demonstriranje 400+. Uglavnom taj komad od 2t jedino može biti dobar na pravcu, a kroz ostale situacije ga dobiju puno jeftiniji auti :)

BTW Reedy obuzdaj malo SIG ;)

Trkeljas gluposti, kao i obicno.

1) Nije Veyron zbog babe Mande jedan od najboljih auta na svijetu
2) Boli te kita za njegov sig, imas prijave pa ga drukaj kad vec slinis o sigu u svom nazovipostu.

tech 23.09.2009. 17:22

Ak vam ne dela patch, morate vratiti shift.exe koji vam je dala EA, pa nakon petČa opet tražit Peru The Pirata da vam ustupi novi .exe :D

Ati freak 23.09.2009. 17:31

Citiraj:

Autor demetrius (Post 1438519)

Fraps :)

Veyron : 0 - 300 za ~16 sec :) , :D
To se zove majstorija inzinjera :) , makar je auto sam po sebi besmislen i napravljen jedino u cilju obaranja rekorda :) , em nije za utrke, em nije za vožnju :)

Dizel 23.09.2009. 17:39

Meni se malo-malo i dalje dogadja da mi na nekoj utrci samo spici frejmret ispod 20 i mogu se lagano lebat, a ne pobijediti s takvim lagom.

Ati freak 23.09.2009. 17:40

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1438629)
Meni se malo-malo i dalje dogadja da mi na nekoj utrci samo spici frejmret ispod 20 i mogu se lagano lebat, a ne pobijediti s takvim lagom.

S ili bez patcha?

Sjecam se da je nekim u takvim situcijama pomogla pauza igre i ALT + Tab... I ponovno vracanje :)

dean225 23.09.2009. 17:46

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 1436677)
Meni igra malo čudno radi, u principu leti na max settinzima, međutim zatrzava...a zašto? Ne zbog grafike (gtx 280 je i više nego dovoljna za ovo) već prokleti procesor iz nekog razloga stoji uvijek na 95-100% iskorištenja (vidim na LCDu od tipkovnice). I kad dođe do 100% naravno da igra počne štucat i zastajkivat jer CPU više ne može pratiti GPU ili što već...
Ista stvar i sa Batman: Arkham Asylum. Dok Resident Evil 5 (ništa manje zahtjevan i grafički impresivan drži proc na 40-50% iskorištenja).
Malo mi je to čudno jer sve igre koje sam dosada igrao (a to su sve poznatije) nisu cuclale moj proc više od navedenih 40-50%, rijetko preko toga.
Sad odjednom ove dvije ga gaze maksimalno, wtf??
Mislim, E6600 clockan na 3.2GHz bi trebao biti i više nego dovoljan za sve.
Tako da mi nije baš najjasnije...:stoopid:
Možda ima veze s tim što i Batman i NFS vrte taj vražji Fiziks? Iako, batman je tako štucao i prije nego sam instalirao Physx patch 1.1.

Probaj ponovno instalirati zadnje drivere za physx.. :) Mozda ti proradi sve..

tech 23.09.2009. 17:51

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1438629)

Jep, makar se to meni desi na sekundu pa nije neki problem:)

Ajd neka netko hosta igru preko hamachi-a pa da malo vozimo:)

demetrius 23.09.2009. 17:54

napravi mrežu tech daj username i pasword.

Baja 001 23.09.2009. 18:07

Citiraj:

Autor Dizel (Post 1438601)
Trkeljas gluposti, kao i obicno.

1) Nije Veyron zbog babe Mande jedan od najboljih auta na svijetu

Malo prošaraj po netu pa ćeš vidit masu brutalnijih auta, 0-160-0, staze, 1vs1 na stzi i sl. za manje para/mase/konja ;)

Dakako tu su i rekordi na strani Veyrona: istroši tank u roku odmah, zaleti se 400 km/h, traži pogodne gume, nema rekorda na cijelokupnim stazama \ {ovalne}
Citiraj:

2) Boli te kita za njegov sig, imas prijave pa ga drukaj kad vec slinis o sigu u svom nazovipostu.
Nisam se sjetio, hvala što si spomenuo u svom nazvipostu :)

Ati freak 23.09.2009. 18:09

Ja sam za da napravimo LAN / Hamachi party :D

Zainteresirani javite mi se na PM. :)

tech 23.09.2009. 18:13

Daklem....

|PCE|Shift
i pass: pcekspert

I optimalno radi sa verzijom hamachi 1.0.1.3...
Potrebno je patchirati na zadnju EU verziju, i lets play.

ivo1950 23.09.2009. 22:06

jel netko od volje odigrat sad?

Ati freak 24.09.2009. 00:00

Ima koga za online? :)

EDIT: Sad preko Hamachia :)

Gile 24.09.2009. 08:30

Ma sa volanom je totalno druga prica. Bas mi prekjučer stigao volan i razlika je nebo i zemlja, puno bolje i zanimljivije je igrati.
Igrao sam sa Rumblepadom 2 to je bilo katastrofa od kontrole auta te se baca po zavojima nemozeš ga kontrolirati, bio sam i odustao od igre, ma sljivis gampad.
Onda je stigao volan teska navlakuša doslovno cupa ruke sa volana u zavoju, nemozeš odmaknuti od Shifta, stvarno su ga dobrog napravili za igranje na volanu, pravi užitak.

Ati freak 24.09.2009. 11:28

Ko je za LAN u 19.30? :)

xGAME 24.09.2009. 11:47

Evo kako maknut onaj meni gdje te pita za jezik:

Citiraj:

To run this game only in english, remove and save to an other place the file Languages.bml" from language game folder. now it will skip this part.

Keyser Söze 24.09.2009. 12:31

Citiraj:

Autor Gile (Post 1438955)
Ma sa volanom je totalno druga prica. Bas mi prekjučer stigao volan i razlika je nebo i zemlja, puno bolje i zanimljivije je igrati.
Igrao sam sa Rumblepadom 2 to je bilo katastrofa od kontrole auta te se baca po zavojima nemozeš ga kontrolirati, bio sam i odustao od igre, ma sljivis gampad.
Onda je stigao volan teska navlakuša doslovno cupa ruke sa volana u zavoju, nemozeš odmaknuti od Shifta, stvarno su ga dobrog napravili za igranje na volanu, pravi užitak.

koji volan imas?

1v@n 24.09.2009. 13:11

Imam problema s Hamachi network driverom na Win 7 x64. Ne dopušta unsigned driver. Kak to riješiti pa da se pridružim?

EDIT: Riješeno. Program se zove Driver Signature Enforcement Overrider pa ako netko ima ovakve probleme na Visti ili 7...ovo rješava problem.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:24.