![]() |
da li se nekako moze provjeriti na koju centralu ce te spojiti ili ih moras zvati i zicati da ti kazu udaljenost od centrale na koju te mogu spojiti?
trenutno sam na TELE2 pokucnom u srednjacima i brzine su katastrofalne (od 5 - 30 ) download, za 180kn mislim da je to premalo opcije su i zicno i bezzicno |
Koji net preporučate za apartmane/kafić?
Trebam stabilni net koji podržava bar 15 korisnika istovremeno. Trenutno sam na Tele2,koji se muči podosta... Vjerojatno bi trebao i neki bolji router? |
Imaš Gigabox
https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...xoCEcMQAvD_BwE Ako imaš još neku uslugu kod njih ili ti se priča s prodajnim predstavnikom, lako se dogovoriti i za 200GB prometa po cijeni 100. Sad sam mjesec dana na tome, isto varira s obzirom na dan u tjednu i vrijeme, ali ispod 10/10 nisam primijetio da je palo. |
Također tražim 4g net koji bi ubacio u svoj mikrotik.. tele2 jedini za sad sa neograničenim ili ?
bar 300-400gb mi treba mjesečno |
Bump ?
|
Koristi li netko net od terrakoma? Imaju ok cijenu. Ima li jos koji provider osim A1, Ht, Iskon, Optima, BTnet i Terrakoma?
Edit: Radi se o zapadnom dijelu Zagreba. |
Može prijedlog za operatera, samo mi je net potreban. Imam mogućnost kabela i parice. Nema optike.
Gledam Optima, bez ugovorne, ali čujem oprečna mišljenja o njihovoj kvaliteti. Lokacija je Split. 👍 Sent from my SM-A750FN using Tapatalk |
Pozdrav ističe mi ugovor s A1 (B net) , pošto mi je u zgradu prije 2-3 mjeseca došla optika
zanima me koji internet odabrati po mogučnostio optički , grad Zagreb ,Vukovarska. |
Citiraj:
Poslano sa mog ONEPLUS A3003 koristeći Tapatalk |
bude ti sad 139 kn na A1 :)
|
Da, idu cijene gore +20kn pa i sam kontam ima li neka alternativa za manje love.Gledao sam Iskon pa ako netko moze napisati dojmove.
Najbitnija mi je dobra TV i brzina barem 30Mbps na više. Imam opciju Iskon-T-com-Optima ili ostati na A1. Ali uzicao bi više ako mogu za tih 230kn ako se moze. Hvala. |
Citiraj:
Ja ne pronalazim ništa u A1 po takvoj cijeni.. ;) Sent from my SM-A750FN using Tapatalk |
Citiraj:
Ja imam bivšu amisovu optiku 100/100 za 149kn i sad će ju povisit na 169kn pa trebam preporuku za promjenu |
Za tu lovu ovakvu optiku neces nigdje dobiti.
|
Osim A1 ima li još koji ips ograničeni "flat" promet?
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Znači t-com nema fair usage kao na A1 ili Bnet-u. |
Citiraj:
magic daje 200/100 za 135 kn al nije svugdje dostupan a ide sve to gigabit paketi |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk |
Ubrzo se selim u Zagreb i trebala bi mi preporuka za ISP.Dakle uzeo bi flat internet,lokacija blizu centra,samo internet bez televizije,telefona i gluposti,hvala.
|
Ekipa, kakva je situacija s našim providerima i IPv6 adresama?
Konkretno me zanima iskon carnet, ali i drugi. da li se može dobiti IPv6 adresa ili ne? |
Citiraj:
|
Citiraj:
jel se to dodatno placalo? hvala na info! |
Citiraj:
|
Može li preporuka za mobilni pokućni internet s neograničenim prometom do 170kn/mj?
Ono što bih volio je moći nositi uređaj s netom okolo, pa mi je ideja da ubacim karticu u mobitel koji ima 4G i onda se spajam s tetheringom na njega dok bi svi kompovi doma bili spojeni na wi-fi ruter koji bi se automatski spojio s broadband tethering mobom kad ovaj dođe u doseg I jesu li brzine tih kućnih mobilnih interneta fiksne tipa ko optika 100/100mbit ili variraju ovisno o kvaliteti signala? |
T-com, danas doslo pismo da je istekao ugovor te da ce sljedeci racun bit uvecan za 30kn ako ne produzimo ugovor.
Sada: 225 kn, MaxAdsl + telefon Router je onaj hibridni pa je 'ok' brzina. Koji ISP (ruralno podrucje) bi preporucili? Imaju li ostali (optima, iskon,..) hibridni router? Optika je, zasada, samo moguca u snovima. |
Moze preporuka koga uzeti za podrucje Samobora?
Trenutno sam na iskonu, paket od tel+flat net od 60mbps+2 tv receivera placam 260kn. U zadnjih mjesec dana mi dosta lose radi pa razmisljam da ih promjenim. |
Preporuka interneta za apartman na moru?
Da se moze iskljuciti usluga? Jel bilo nesto od tele2 sa sim karticom koja bi isla u ruter? |
Pozdrav,
evo kupio sam stan i očito će mi trebati net. Tj. ne znam ni sam hoću li ja tamo živjeti ili ću dati u najam, ali trebat će. Sada je pitanje što je najpovoljnije, samo net mi treba i to FLAT da budem miran. Lokacija je Trešnjevka-Kranjčevićeva. Vidio sam jednom da netko nudi samo net za 100 kn bez ugovorne obveze?! Je li to neš pouzdano ili? A ako ima još neš povoljnije, uzeo bih i na ugovor, nije bed. |
Citiraj:
NHF, ali kakvu uslugu misliš dobiti za <100kn bez ugovorne obveze? |
Za 100kn može se spojit samo na susjedu i od nje cuclat net , čuj 100kn lol
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:45. |