![]() |
Citiraj:
|
Meni uopće nije jasno kakva je to brzina i čemu to uopće :D Rađe neka radi stabilno i ne ruši se, a zamjerki na brzinu samog browsera nikad nisam ni imao :D
BTW. Opet nova beta izašla :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Verzija 10.53 me automatski spaja na Facebook, tj. kad upišem Facebook ne pojavljuje se dijalog za login, pa kad otvorim neku stranicu npr. na Jutarnjem, već sam automatski spojen na Facebook i spremna je traka za komentare. Kako je to moguće isključiti na Operi ?
|
jednostavan log out na www.facebook.com i nebi trebalo biti problema...BTW trenutno sam na 10.53 (nista nediram dok sve radi :D) dali su sad u ovim novijim verzijama probali rijesiti u facebook-u chat, jel svaki put kada nesto napisem, samo me vraca na pocetak chata, i to me uzasno iritira :D onda moram u lisicu ulaziti zbog glupog chata
|
Citiraj:
|
Account (gornji desni kut) Log out (skroz dolje)
|
Citiraj:
Meni tak prikazuje nerijetko stranice kad ih baš browsam. Ili mi pomiješa sve slike na stranici. I na mom stolnom kompu nema pomoći, probavao sam sve osim reinstalla windowsa. Na lapatopu mi normalno sve... Znači da je problem samo na mom kompu. |
Citiraj:
|
Več prije navedeno. Nije samo tebi nego svima.
|
....
|
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
http://my.opera.com/desktopteam/blog/ |
Citiraj:
|
dali postoji neki programcic u operi, da mi sprema (online) password-e...tako da kad se ulogiram negdje dalje stavim taj programcic i odma dobijem svoje password-e...da nemoram stalno ukucavati nanovo :P
|
Opera sprema passworde u wand.dat file.
Ako želiš na drugi komp dofurat te passworde moraš imat instaliranu operu i samo prekopiraš wand file. U 7mici se nalazi tu: C:\Users\??????\AppData\Roaming\Opera\Opera\wand.dat |
zahvaljujem :)
|
E da ja sad pitam neš što me muči :D
Dakle kod nekih stranica mi se zna dogodit da mi pass koji je već spremljen zaboravi, i makar opet utipkam i stavim da zapamti on to ne napravi i uvijek moram nanovo pisat user i pass. Dal ima neko rješenje za to? |
....
|
10.54 available
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Razlog kvara ne znam,ali znam da je ova nova verzija uspela da ga otkloni za razliku od predjašnjih. |
|
Ako ce jos nekog u verziji 10.60 zivcirati, kao sto je mene, to sto kad se oznaci neki dio texta pa zatim desni klik misa, da je prva stavka menija "Search", a ne "Copy", onda uciniti slijedecu stvar:
http://j.imagehost.org/t/0550/standard_menu.jpg Tako sam dobio da mi je "copy" opet prvo u context meniju. |
Citiraj:
pokušavam to složiti i nikako ne uspijevam, dal je ovaj SS .ini filea kakav je bio prije ili poslije zamjene? |
thx ONeill, ovo mi je baš trebalo.
@rak21 Code:
[Hotclick Popup Menu] Ovo dvoje crveno je zamijenjeno. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:58. |