![]() |
Psljedica vožnji po vjetru :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ja sam svoje stavio !
ALI ! ona štipaljka, onaj k*** za razdvajanje mi prilikom stiskanja kocnice struze po disku i stvara odvratan i iritantan zvuk ! inace... ukopava i sad dok nisu spaljene :D :D :beer: |
Citiraj:
Sutra me čeka vađenje krvi i nalaz urina, kasnije rentgen, a dijagnoza mi je monoartritis. Oš se mijenjat za prehladu? Citiraj:
|
Murina i ja odradili fini GOR-DOL trening...daklem ovako:
1. Uspon Leustekom do klupica - grebencekom na 1. stup zicare - donja postaja zicare ...to nije sve :D 2. Bikcevicevom do - Njivica - pa 20kom dole Ali, ni to nije sve :D 3. uspon na Dotrscinu, singlicom po vanjskom obodu (u kontra smijeru) okolo naokolo u Dubravu. suma sumarum 27.5km i ravno 2h efektivnog pedaliranja u mom slucaju. Steta sto nismo snimili track, al sam opalio par slikica: Izvor na Bikcevicevoj stazi Put za Strmopec (36ica) Dotrscina, balvan prvi put ...i drugi put Lijepa voznjica |
Isprike unaprijed što nije vezano direktno za bicikle, ali tematika je slična.
Ukratko me zanima koji brendovi rola su dobri i na što obratiti pažnju? |
Citiraj:
hvala na ponudi, ali ipak mi drazi tamponi u nosu nego ponudeno:fiju: |
Baš super vožnja danas. Moramo jednom i na Strmopeć da vidim kako to izgleda, možda se i može nekako ekstremno spustiti :D Ako ne direkt prema jugu, onda bilo gdje, nizbrdo je na svaku stranu :D
Distro, jeli to nešto ozbiljno, ne da mi se guglat o bolestima? |
Citiraj:
evo ja sam guglo umjesto tebe Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
dobro te je to uhvatilo :eek: kak si opce to pobro? |
Evo i gout na hrvatskom (GIHT). I nadam se da nije to.
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma sorry, nisam dobro gledao :/ Ne pobere se to kao gripa ili AIDS, to dobiješ uslijed više faktora, sve detaljno piše, ali najbitniji su loša prehrana, pretilost (a imam viška kila) i trigger: ispitno vrijeme na faksu Citiraj:
Kako god, pravovremenom reakcijom se može sve srediti, a ja se nadam da sam na vrijeme otišao doktoru (dan nakon prvog simptoma). |
:(
Sretno, nadam se da te neće dugo držat ;) Max jesi ti riješio bajk, gdje je zapelo :) |
Citiraj:
Ma decko se razbolio :hitthewal: pa cekam da ozdravi da skine sve dijelove sa njega i da ga ja pokupim. dobio sam obecanje da ce biti ovaj tjedan, sam se nadam da ce biti prije vikenda :D I mislim da ce mi sljedeci upgrejd na bajku biti nova vilja jer je rama za 160mm hoda, a ja cu imat 130mm i jos nznam kak bu to zgledalo i kakva ce biti geometrija bajka. pa gledam domain ili lyrik sa u-turnom |
Citiraj:
Distrać ajde samo ti nama ozdravi što prije i kompletnije!:chears: Edit: @ Nik & Murina, hebat ga, da sam vidio na vrijeme post išao bih s vama, ovako sam solo brijao po gradu i nakraju se uspeo prvo po Radićevoj pa nastavio po Jurjevskoj skroz do križanja sa ulicom Tuškanac i otamle se strmopi...spustio do Frankopanske, i tada sam zabilježio na onom zadnjem djelu dakle od križanja Nazorove i Tuškanca brzinu od 66.1km/h uz pomoć ciklokompa, a ovaj put je GPS zakazao pa nemam track a snimao sam ga! U svakom slučaju manje zabavno nego vama! ;) |
Citiraj:
to su moji snovi samo :D |
idi ti do decka i poskidaj dijelove i ramu na rame i trci doma :)
|
Citiraj:
Drugo, bike je odličan ali nemaju veličinu okvira za njega, ostali su sve manji bicikli jer je model 2010 pa se većina rasprodala, a model 2011 još nije stigao. Da li ima neki bike najbliži ovom Jamisu, slične cijene? |
Citiraj:
prodas grafu i onda nema vise :Machineg: koja mu velicina treba? ima na njuskalu http://www.njuskalo.hr/mtb-bicikli/j...-oglas-2532032 ili kona fire montain deluxe 2009 http://www.ciklo-centar.hr/new/artikli.asp?ID=332 |
Citiraj:
A što je s ovom i ovom ? |
Merida bolja. Jača vilica, menjačka oprema ista, kotači brijem jednaki na oba. Usto je i Merida jeftinija.
|
Nešto mi nije jasno, za ovu Meridu piše da ima Tektro v-kočnice, a na slici su diskovi??
Jesu ovo mehanički ili hidraulični diskovi, tj. treba li se zamarati s time uopće ? |
Hidraulika je jača ali meh. disk kočnica je skroz ok za početak. Kasnije se lako zamijene kočnice ako bude potrebe :)
Di se vozite po Splitu? |
Uglavnom po Marjanu, ima tamo već nekih puteva, dh staza i tome slično...
|
I ja sam iz St, znam za te staze :) Idete li gdje okolo, Kozjak, Mosor i sl.? Nisam nikad s bajkom išao, pa me zanima ima li zanimljivih staza
|
Ne, ali dobio sam poziv od prijatelja koji svaki vikend vozi negdje po Kozjaku pa ćemo i to probati... (navodno ima dosta brzih dirt staza)
|
Ok, javi kakve su staze, može i koja slija :)
|
Ljudi, ja sam u totalnom deliriju!
Nabrijavam se na fulija već neko vrijeme, i gledam okolo kaj bi i kako bi, i danas sam našao ono kaj ću si sigurno ćim se zaposlim uzeti! http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1541 Jednostavno to je to! Ja bi najradije uzeo samo ramu pa djelove sam složio, ali nema ih u ponudi ali isto tako dok se ja zaposlim možda ih i bude ;) Kakav vam se čini? |
Mislim da bi te sama rama (nova) kostala cca 9k kn, tako mislimd a ti to nije bas povoljna kupnja:)
Na db se prodao jedan Remedy, sa lyrikom i jako dobrom opremom za 9k kn ;) Inace taj Remedy je koliko sam čitao odličan bike. |
Citiraj:
Znači, niti jedan bajk nema diskove, već V-brake samo. |
Citiraj:
Dobiva rog joma i rame, ali na rate i to su kao pokloni pa onda malo ih ima, pa malo ne. |
Citiraj:
Na dropu se je prodaco za 8kkn model iz 2009, a novi za 2011 dodje 18kkn. Mislim da se vise isplati cekat rabljenog nego davat pare za novoga. |
@2 die 4
Dobro si ti to sebi odabrao ;) Meni je Remedy 8 (zbog Talasa) mozda i br. 1 na popisu zelja kod kupovine slijedeceg bajka, velicina 19.5"...problem je jedino 20k kn. Drugi broj 1 je Specialized Pitch Pro, velicina L, cijenom od cca 15k kn je puno izglednija trgovina. Pitcha sam pikirao prosle godine kad sam uzimao bajk, model 2010 mi je bio super smedje boje i s Pike-om naprijed (ovogodisnji zeleno-crni mi se ne svidja)...ali je Fuel za manje para davao vise glazbe pa sam utrzio Treka. Eto, jedan od ova dva je slijedeci izbor kod kupovine :D |
http://www.scott-sports.com/us_en/pr...0/55639/217964 kad sam već na Škotu :D
ili http://www.focus-bikes.com/gb/en/bik...ject-20-6.html ako bi mijenjao marku :) ili možda opet voltiđ? http://www.scott-sports.com/us_en/pr...4/55666/217971 ili oni čelični AM HT-i o koji se dosta spominju na DB-u zadnjih dana... ili..... :D |
Citiraj:
|
Zbijen, tj. kraći = okretniji ;)
|
Ma joj, lud sam totalno, da sam prije znao za bajkove dok sam radio već bi ja imao dobru pilu doma, ovako sada moram čekati zaposlenje, a što se cifre tiće, paprena je, tu nema dileme, i vjerojatno postoje isplativije varijante, ali mene je rama ovog remedy-a oduševila, jednostavno sam se zaljubio!
Na cifru gledam ovako, večina dučana u kojima ga je moguće kupiti nude i 12 rata bez kamata, uzmem ga i onda prodam ovaj svoj u dijelove i pokrijem si dosta samim time, i kad malo bolje razmislim, večina onih što kupuju aute imaju takve rate po 5-7godina zašto nebi ja imao ratu od 1667kn mj, toliko sam već imao i uredno sam to izdržavao, mislim govorim ovo jer ionako nemam nekih mogućnosti da ulažem u nešto drugo (stan, auto) jer primanja koje sam imao nisu dovoljna za takvo što, a ovdje se radi o svega 12mj, u kojem periodu sam siguran da bi uživao!!!!!! |
Također, kad se zaposlim, prvo kupujem bajk :D
Zaboravio sam još dodati u vezi ovog Voltagea, @xulos to je FR bajk, dok su ostali AM, zato je drugačija geometrija |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:33. |