![]() |
a velim baš sam zaštrajkao zadnjih par godina sa serijama.
|
|
Pričate o humoru, a niko da spomene Boston Legal:fiju:
|
U Vikinga nema predaha ni jedne epizode... Ova sezona je perfekcija.. :)
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
|
ma bostona sam pregazio u jednom naletu dok sam u toplicama bio... pa pišao sam od smijeha na ovog sumanutog luđaka, ali ono cijela ekipa je top topova.
|
Citiraj:
|
JEdina serija od koje imam Best Of kompilaciju od 50-tak epizoda su Bračne vode :D njih mogu gledat 500x i svaki puta će mi biti jednako smiješne :D
Fat woman: "How dare you to say that to me in my face?" Al: "I would say it behind your back but my car has only half tank of gas" :D :D :D :D |
Najjaca uvreda koju sam do sada cuo je kad je crna guja pitao Baldricka: Baldrick, tko se u tvojoj obitelji trenutno sluzi mozdanom stanicom?
|
Ni do koljena... :)
|
Citiraj:
1) hardveraj - tips, triks, misljenja, savjeti - biblija. 2) softveraj - (osim za novi doom!) vidi pod hardveraj. 3) filmovi i serije - postupiti isto ko u slucaju ivana u kladionica temi :D |
da, to bi bilo tu negdje :D :D :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nemojte mi o The OA, jučer sam izdržao 15min, to je prva serija nakon duuuugo vremena koju nisam nisam ni prvu epizodu mogao pogledati :kafa:
Jedan veliki :wtf2: |
Pogledao The OA do kraja. Izbjegavati u širokom luku. Ideja je OK, priča je li-la, gluma je očajna i likovi su odron.
Ovo je najgore od Netflixa što sam gledao. Nadam se da druge sezone nebude. |
Jedni uzdižu, jednima užas :roller:
|
Prava prilika da vidiš kojima pripadaš :D
|
Budem jednom sigurno. Da vidim what's the fuss :D
Trenutno sam sam pred kraj Čru Detektive 2 sezona, a i skidam sve curb your enthusiasam da pogledam ko čovjek. Uskoro će valjda i vikinzi i domovina pa krećem. Jbte nisam ni gledao better call saoul, BB fanovi što kažete na istu? |
Citiraj:
|
ni ja nisam gledao saula - visok rejting ima
|
Citiraj:
|
Odličan je BCS.
|
BCS mi niti smrdi niti miriše... OK mi je zagledati, ali da me obara s nogu ne. I da, najveća mana mi je što se barem po mom mišljenu radnja previše sporo razvija.
|
Citiraj:
|
BCS meni nije ni do koljena BB. Da se ne radi o BB spin offu vjerojatno bih bio prestao gledati nakon prve sezone. Radnja se odvija uzasno sporo i zapravo imam osjecaj kao da ne vodi nigdje. Druga stvar je sto je Saul jednostavno nezanimljiv lik u usporedbi sa jednim Walterom Whiteom i zbog toga serija ne moze u istu recenicu sa BB.
|
Saul je odličan, jedna od njaboljih serija trenutno. Baš čekam nastavak.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Taboo nastavlja snažno, jedva čekam iduću.
sent from G2 |
Citiraj:
Sent from my Redmi note 3 pro |
True detective 2 jako dobro. Iznad očekivanja u svakom slučaju. Također odlična gluma. Koja šteta što se Vincent Vaughn uopće zajebava sa glupim komedijama...
|
yap. tehnički gledano dvojka ima dosta stvari koje jedinica nema. jedinicu je spasila dvostruka transformacija metjua, međutim dvojka je po meni bolje odrađena.
da ne bi bilo zabune: true detective je možda i najbolje odrađen serijal ovakvog tipa. vrlo sličan je fargo sa sporijom radnjom, ali sličnim elementima. također odličan. a vince .... čeka starije dane da se primi ozbiljnih uloga. pogle jim carreya. ace ventura, d&d, liar liar i slično dok mu se glupiralo ... onda krenuo ozbiljno sa truman show, majestic, vječni sjaj... kad se želi onda se i može. |
Yup. Dvojka je jednostavno drugačija (ima više likova i razgranatiju tj. nešto kompliciraniju radnju), no ona neka fucked up atmosfera i likovi sa kosturima u ormarima su im zajednički.
Malo sam nešto googlao o seriji (dali će biti treće sezone i sl.) i na par mjesta naišao da drugu sezonu "fanovi smatraju lošom". WTF :D Čim se prebrodi da nema istih likova kao u prvoj (prva-druga epizoda recimo) shvatiš to kao da gledaš neku skroz drugu seriju. Što se tiče vincenta moje prvo sjećanje na njega je neki ozbiljan film o prevarama preko telefona (mislim da bi to trebao biti onaj the prime gig) što mi ke bio OK film (ako je taj) Inače glasine su da true detective serijal nije mrtav, samo će si kao dati više vremena za treću sezonu. Mathew je navodno "down" za to da se vrati |
meni je isto druga sezona daleko losija od prve
i to na skoro svakoj fronti, atmosfericnost, soundtrack, uvjerljivost likova, prica ... kraj da niti ne spominjem, ja san osta doslovno WTF!! (sa dva usklicnika) S1 - 9/10 S2 - 7/10 jedan bod manje samo zbog debilnog kraja |
Zašto bi kraj bio debilan? Više je "real life" nego relativan happy end jedinice.
|
Taj kraj je baš fora bio....WTF indeed al fora.
Dvojka je donekle lošja od keca svakako,ali i dalje je serija za ispratit. Bilo bi fora da treća bude fajt sa alien-ima :lol2: |
Najveći "grijeh" te serije je što nosi isto ime kao kec. Kad nešto gledaš prvo to postavi određena očekivanja da nešto mora biti na određen način
Evo socijalni eksperiment, ako netko slučajno nije gledao TD, a planira - nek prvo gleda drugu sezonu, pa onda prvu. Ne gubi ništa s time jer radnje nisu povezane, mjenja se samo perspektiva tj. očekivanja |
Citiraj:
|
Dok sam zivio sa curom, tjerala me da gledamo One Tree Hill zajedno. Kad je Nathan navodno prevario buducu suprugu, dobio sam batina od cure, nicim izazvanih. Ako namjeravate gledati sa boljom polovicom, ni za zivu glavu ne smijete rec da vam je ona vlasnica modne agencija najbolji komad u seriji, ali inace preporucam seriju, nije losa.
usput, danas sam krenuo gledat the oa, i kad se ona profa popela uz stepenice, sjetio sam se filma Mrs Doubtfire i tu je je bio kraj mog gledanja... |
dobro si me nasmijao :D pogledao sve, pratio svojedobno. ima masu dobrih soundtrackova :)
|
Niz se nastavlja :( umro Rene iz Allo Allo :( RIP
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:25. |