![]() |
Citiraj:
Imas gmail. |
ok, ali ko ih tjera da puštaju ovih 9 kanala "free" ? Ne moraju nijedan....ili mogu 333...a ako mogu 9 onda mogu i 40 ? Pogotovo šta pričamo o osnovnom paketu.
|
Za 4 drzavna TV programa HRT 1,2,3 i 4, tjera ih drzava.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali sve je iza TVa pa ono, KGJ :) @mob |
Tako su i kod moje tete to spojili, no njoj je bilo komplicirano koristit dva daljinska pa sam ja sve to spremio na ormar i spojio samo analogiju :D
|
Ma ni ne treba 2 daljinca. Ako je non-Samsung TV kao kod mojih (LG i Sharp) onda daljinac od TVa samo pali i gasi TV. Od STBa sve drugo (programi, volume, teletekst...).
Kad gledam TV, onda daljinac od TVa ni ne koristim, samo od STBa jer super radi sa Samsungom. A što se tiče programiranja daljinca od STBa, power+OK i te šeme, ne igraju sa daljincima od LGa i Sharpa koji su kod staraca, kao ni kod Philipsa i Toshibe kod rodbine. @mob |
Citiraj:
https://s26.postimg.org/wir1f5o1x/Kaon_daljinski.jpg |
Da, ali ne na svima. Moj Samsung je iz 2014 i radi. Od ćaće je LG iz 2011 i ne radi čak se neda ni programirati.
@mob |
Meni je bilo prošlo i na Gorenju katodna cijev :D
|
Citiraj:
|
E baš tom metodom je Steven Kurchina. Ne reagira.
@mob |
Citiraj:
https://s26.postimg.org/5nzdj80lh/Ka...i_uredjaji.jpg |
Sve 5. I više puta sam probao i nula bodova. Ali kao što rekoh, sa daljincem od TV pale i gase TV. Sve drugo odradi Kaon. I nema greške ;)
@mob |
Citiraj:
|
Ako uspiješ javi kako.
Ja sam gasio, vadio kabel iz struje 0 bodova. Jedino nisam zvao SZK, to mi ostaje kao opcija kada budem dobro raspoložen, tako da mi ni oni nemogu dan pokvarit. :D |
Stipest;
Poslao sam ti na gmail popis frekvencija HD programa, ajde molim te kad nadjes vremena probaj pa mi javi. pozz |
Citiraj:
Mada moram priznat da je mali modem + STB prilično nezgrapno riješenje, tv je na malom stoliću i nema dovoljno mjesta za njih. Može li se maknuti barem mali modem pa gledat normalan TV bez snimalica, videoteka i điđa-miđa? |
@Stipest & @acmevagabundo
Sumnjam da ćete natjerati Tehnicolor da pokupi novi fw bez da to odradi SZK preko remote. Ranije smo govorili oko fw update za Kaon, tu se može probati inicirati kroz "Provjeri nadogradnju" ako je ima / hoće odraditi. @tiki66 Ako se gleda samo analogija onda ti ne treba ni jedna "kutija", samo antena u TV. Računaj da su najavili uskoro ukinuti / ugasiti analogiju pa ćeš morati vratiti "kutije". |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Može mi netko slikati kako izgleda vodič na bnetu ili onaj info kada mijenjate kanale?
|
Citiraj:
1:20 Razlike su sitne, crta koja prikazuje trenutno trajanje je narančasta i flat design je, al boje su iste sve. |
Citiraj:
https://s26.postimg.org/n83zvo3ut/TTC_861_kartica.jpg |
Da, na taj mislim, ali ipak mislim da kod njih nije baš toliko star prijemnik
|
Citiraj:
Tako da mislim da je dosta star. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
I sada, nema smisla ostati više na B-Netu ako uskoči HT s optikom. Drama. |
Ovisi koji splitter imaš, mi smo uzeli valjda najkvalitetnije što su imali. Kod sebe od ulaza do routera imam dva splittera i drugi kraj od ovoga gdje je spojen router se dijeli još dva puta i sve radi normalno. Meni su najveći problem radile stare zidne utičnice pa sam ih izbacio.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ona njihova izvedba koju su mi napravili u stanu (još su bili DCM, a sad mogu biti samo gori) je u jednom kutu dnevnog boravka izgledala kao vrh T-Comovog telefonskog stupa iz 1987. godine :fuming: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:53. |