![]() |
Staroj je još prošle god bio uptime na S3 preko 2000h i čudom je još radio ok. Al sam ga sasjeko restartom nebuš ti meni aptajmo dugo. Ionak je prodan ko zna kaje sad s njim. Da je ostao u obitelji mogo je još 5 godina sigurno. :)
|
Citiraj:
|
Restart odradim jednom mjesečno bikoz apdejt . Inače, pitanje kad bih se sjetio, možda kroz neki problem.
|
Citiraj:
Da, ako je ukljucen random restart:D |
Citiraj:
Rebootao se zbog updatea. Inače, u postavkama na S9+ ima za enejblati da se mob reboota kad je u deep sleepu sam od sebe. Osobno to ne koristim. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Ja svog zakljucao na Oreu, nema vise updejtova |
Citiraj:
|
Korisno ko i defragmentacija SSDa :D ili ko semafor u GTA V (tm) :)
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Pa čišćenje system cachea nije na odmet.
|
ekipa sa s8/+ ili s9/+
jel' se desilo nekome da mu se počela ljuštiti podloga FP senzora https://imgur.com/a/COl0fIh fakat ga mazim i pazim tak da ne znam od čega bi ovo moglo biti FP za SAD funkcionira, nešto malo lošije nego prije, ali još uvijek uspije otključat mob, bojim se samo da bi moglo prestat raditi... a mob star šta ~5 mjeseci... ako ovo vrisne, jel' bi to moglo pod garanciju ili |
Ma treba to pod reklamaciju ak prime, al fkt jadno. Viđao sam na lilac purple modelima, al na crnim i ostalim ne. Jedino na S7 gold i možda jednom na black. Žalosno, al to valjda znoj čudan, tak isto volan u autu prije nastrada. :D
|
Meni se na s7-ici pocea gulit taj gornji sloj ali tek nakon 3 godine koristenja i to vjerojatno mojom krivicom. Svejedno, nije bilo u takvoj mjeri vec samo malo po rubu a senzor je i dalje uredno ocitava prste...
|
Ma meni je full čudno nakon 5 mjeseci 😑
A i kažem mazim i pazim ga, čak ga ni po džepu ne nosim kod mobitele nekad prije... Kog da uopće pitam za garanciju? (Nemam trenutno papire kod sebe pa da sam provjerim) uzet i tmobileu? Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Meni na s8 sve dobro za sada...star godinu i pol..ne mazim i ne pazim ga pretjerano :D
Od zaštite ponekad jedino koristim razne maskice Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
@bijelimedo
Redovito režeš nokte? :) Puna su ogrebotina po slici. Отправлено через SM-N950FD |
Citiraj:
Makar, FP nikad ni ne dodirujem noktima, baš jagodicom. Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk |
Jel itko dobia budse? AFAIK isporuke jos nisu krenule, cudi me to jer u mailu
je pisalo da ce isporuciti najkasnije do 30.04... |
Citiraj:
|
došli budsi jučer. Vjerojatno će vama doći danas ili u pon
|
Upravo me probudio paket.
|
Citiraj:
Jel i Budsi idu HP-om? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobio bijele :)
|
Vidim da su vec preplavile njuskalo :) Cijena 700-1000 kn.
Idem sutra u postu po svoje |
N10 bi mogao imati punjač jači od 25W. Neki misle čak 50W.
https://www.forbes.com/sites/gordonk.../#45b7caf22b2f |
Jel netko menjao ekran za S9+?
Ne, ne morate se veseliti, nije meni skršen :) No ako je netko u ovlaštenom radio izmjenu, molim info gdje i za koliko love. Fala. Sent from S7 Presidency Phone |
Citiraj:
Uostalom, Huawei na budući Mate 30 nudi 55w. Nije još službeno. |
Citiraj:
Na kraju smo mob prodali za dijelove. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |