![]() |
Evo i video od četvrtka. Upload na faksu je stravično brz :D
Budem uploadao na youtube sljedeći tjedan baš full kvalitetu HD-a, ovo je sa dosta rezanja bilo jer vimeo podržava samo 500MB u komadu... http://vimeo.com/16339114 |
Danas odradio Sljeme.
Pravo proljetno vrijeme s toplim jugoistocnjakom. Sreo hasha i njegovog frenda kako odmaraju na klupicama u donjem dijelu Leusteka :D Tamo gdje izvlace drva Leustek je pod blatom, fino sve istackano - hoces neces uneredis se. Mokro je sve do izvora, ali ostatak staze suh. Spust onom dugom rutom 57-55-serpentine , iznenadilo me sto je skroz suho, ni mrve blata, ali kako nitko tamo ne prolazi na stazi je podebeo sloj lisca, pa se ti vozi :D Kad se ode nataste na Sljeme, onda doma nastradaju "perutnicke" :D : http://www.pohrani.com/f/1X/8P/1ApYnlw9/picek.jpg [edit] @De5tr0 ...lijepo je to ispalo, odmah sam u mislima odvozio jos jedan krug :D, sad treba snimiti ovu rutu koju sam danas odvozio. |
Citiraj:
|
ooo... ja mislio da si se zaje** da ces roba staviti
:D :D koja je treca i zadnja stvar ??? (zvuci mi kao nickelback, ali ne slusam te pi*** bendove :D ) prst gore za švajsera :D :D :beer: |
Citiraj:
Video je ok, nego jel ti i inače tako zaostaješ ili..?:D:beer: |
Citiraj:
Dakle, songs: Rob Zombie - Demon Speeding The Cat Empire - Two Shoes Nickelback - Animals Elvis Presley - Shook up Elvis Presley - Little Less Conversation (remix) Nickelback - Side of a Bullet |
Citiraj:
Onda smo se danas vidjeli, ti si bio s onom dvojicom na onim giantima, predpostavljam hash je onaj na plavom i on koliko toliko moze, a onaj drugi dečko je mislim prvi put na Lojsteku.:D Pomislio sam da si ti, ali ti si odjurio napred pa te poslije nsiam sreo. Ja sam bio na bijelo Canyonu, i samnom je isla frendica koja isto poprilično zaostajala.:D |
Da ne povjerujes :D... sjecam vas se, jer smo se mimoisli 2x, jednom dok sam pricao s ovom dvojicom, a drugi puta kad sam vas prestigao na stazi...hash ti je bio u kratkoj majici, a kompic mu je isao prvi puta, he he...vjerojatno je izdusio do gore.
Bas sam te komentirao :) kako mozes pedalirati u sofshellu uzbrdo a meni prevruce samo u 1st layeru...mora da si zakuhao ;) |
Evo pogledao. Ne ide mi HD, trza, jadan mi je komp, pa sam gledao običnu kvalitetu. Smantalo me ali takva mi je slika bila i uživo na gornjem dijelu :D Onaj drugi drop sam pao kao govno na cestu. Prošli smo kroz 3 godišnja doba od vrha do dna, ovaj zadnji dio nakon simpatičnih starčeka (koje smo sreli i na usponu ako se dobro sjećam) je prekrasan. Nik:goood:
Kako skinuti na disk u HD kvaliteti? Uspio preko Clipnabber Jeste se to sreli u timskim bojama i niste se prepoznali?:D |
predobar video, svaka cast ekipa
zna tko nekog dobrog servisera u zgu, da nije preskup (iskreno ne stignem od posla sam stelati a htio bih se vozati) pa da nastelam malo bajk dok ne uzmem vilicu i vidim sto je sa prednjim mijenjacem hvala |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupio sam danas novi sic jer od ove gore vožnje imam modrice na bedrima. Prebio me Speed v, pa sam za 80 kn kupio kićasti (srebrni :D) Rocket V u DSG-u (Pukao je šav naprijed nekih 6, 7mm pa su mi dali 50ak% popusta) Briga me za izgled i šavove, samo da me više ne tuče :wtf: Tražio sam ovaj http://www.dsg.hr/proizvod.asp?Sifra=2097 a oni ko da prvi put čuju za njega pa su mi ponudili taj božićni ovaj: http://www.sepeda98.com/2010/04/sadd...et-v-race.html :D |
@Murina
Ja sam imao prvo Rocketa, pa zatim Speed V, uglavnom ni jedan me nije bas usrećio tako da su svi otisli dalje od mene. Rocket mi je bio premali i onda mi je guzica padala preko rubova koji su uzdignuti i to me jebalo, a Speedv je debela svinja pewko koje se nemoze normalno pedalirat :) |
Citiraj:
i destro, fakat se moras ubrzati, znam da je snijeg i sve to, al ono :D i putanje u zavoju cesto nisu bas dobre (srolj srolj, al istina je) nevjerojatno mi je da postoji on-tape andrin pad XD mislio sam da to necu dozivjeti :P a sumari su fakat neke dijelove unistili, svake godine novu stazu :/ |
Citiraj:
Nije da sam inače brz, al znam imat svojih dana. Nešto mi ne ide u zadnje vrijeme... :stoopid: |
Citiraj:
Kod ona dva povezana dropa uz cestu, sumari su nabacali hrpu balvana, i fino dojurim na prvi drop - HOP preko njega, i dojurim na grane debljine ruke ukrizene na stazi - skoro sam se zabio u njih. Kako su nabacali gomilu balvana tako su zagradili stazu da netko od biciklista ne dojuri na onaj drugi drop i ne skuca se u tu gomilu - IMHO trebali su staviti neku uocljivu traku a ne grane - ovako dojuris na 2m i onda tek skuzis...no dobro, to bi danas trebalo biti rascisceno jer su jucer utovarivali te trupce. |
Srale, samo da me rocket ne mlati po nogama i ja sam zadovoljan. Speed sam imao desetak dana, udoban je za sjedit ali nizbrdo, njet!
Destro, ideš onoliko brzo koliko ti odgovara u tom momentu. Nije ni staza baš bila vidljiva, pa zašto riskirat let u šumu (pa te još i stara ubije kad te se dočepa :D). Meni recimo nije ni cilj što brže, nego što ugodnije se spustit, šta ne znači da se ne bacim na glavu nekad. Brzina ubija :) E, a di je snimka uspona, ono kad smo krenuli iz Lugarnice? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
I danas odradio vožnju sa burazom. Lojstek gore, s time da smo onaj razrovani dio zaobišli po cesti. Skrenuli smo na cestu prije onog kamenja. Jako puno ljudi bilo danas gore.
Dolje, 26ica uz Tomislavac - Grafičar - Risnjak i onda skrenuli na 11icu koja vodi prema Lukšiću/Šestinama. Prvi dio ima dosta gore-dole, tako da smo sa spuštenim sicevima lagano ispizdili. I bilo je par ogromnih lokvi jer smo valjda 2 puta prelazili sitne potočiće bajkovima (nije dubokom, širina pol metra, ali je bilo hardkor :D). I na križanju 11ice i 50tke, skrenuli na 50tku. Staza je pretežito dolje i čini mi se da ima ogromnog potencijala. Jesen je pa je puno lišća, ali mislim da je staza XC sa par detalja gdje je tehnika važna i ono najbolje - čini se jako brza sa bentovima u zavojima. Također, na toj 50ici ima raskrižje gdje je pisalo lijevo strmo, a desno je valjda normalno. Otišli desno, također nije baš ravnica bila. Nemam GPS, no this will do =) http://img72.imageshack.us/img72/6886/stazabr261150.jpg |
Citiraj:
Vuco, jeli svjetlija ta zapadna strana? |
Ne znam na što točno misliš, ali velikom većinom 26ice si u šumi, tek od Risnjaka gdje počinje 11 pa onda 50 je otvorenija malo šuma. Samo, jedva čekam da to govno od lišća ode.
|
Citiraj:
|
I ja sam danas opet bio na Sljemenu - 14. put ovog mjeseca :)
Frend mi je opet malo prosirio vidike pa je ruta spusta bila slijedeca: Vrh-ulaz na 57icu-pa vrlo brzo odvajanje desno na HPDejku - originalni tulum - spajanje na onim stupovima zicare i tu desno - 55 - serpentine Ovom varijantom se ne ide na ona dva dropa na 57ici, ali se zato dodje na druga dva, prvi lagani, a drugi zajebani: http://www.pohrani.com/f/1H/8H/1eS1TBLe/drop.jpg Uglavnom, taj gornji dio je jako lijep i isplati se i tuda s vremena na vrijeme projuriti. |
Citiraj:
Nik, samo javi kad :) Sutra ili već večeras počinje kiša i ostat će tako idućih dana. Vrijeme za servisiranje, sve mi proklapalo oko pogona. Zadnja 2 Sljemena sam spust odvozio samo sa - naprijed srednja, natrag isto po sredini šajba. Druge ne rade, svaka iz svog razloga :) Treba se malo pozabaviti s tim što podrazumjeva novo ulaganje:fuming: |
Jep, 50ica ima potencijala biti odlična staza. Samo da se lišće makne, jer ga stvarno na nekim djelovima ima 20cm, a onda su vododerine iznenađenje. Sva sreća pa ih nije bilo puno danas. Samo velim, opet ima na par mjesta 100-200m penjanja, što ne vole svi.
Murina, nisam nikada o tome razmišljao. S obzirom da sada mrak pada u 17h već, znači da do ~16:30 treba biti van šume, jer zna se da je u šumi mračnije nego na cesti. Sutra vjerojatno opet idem gore, a groblje ću obavit vjerojatno kasnije. |
Kad bi išao i jeli ti se mogu pridružit ako je to kroz jutro :)? Ne smeta mi penjanje jer onda sigurno ide spuštanje (ovo zvuči Grunfovski :D)
|
Naravno da možeš :D. Kakvo je to pitanje ? Još ćemo sutra ekstra sporo gore, jer se nit burazu, a nit meni neda baš previše juriti. Danas smo išli u komadu Lojstek, pa je buraz izgorio.
Mislili smo oko 10-tke krenuti, znači nekih 10 i 15/20 biti na trgu i onda lagano gore. Neko ciljeno vrijeme od trga do lugarnice je 2h, znači doista sporo. |
Rano je to Vuco, rano :) Ako se dobijem do tad, javim se..
|
Pa pristojan sam :D
Vidimo se onda u jutro, nadam se da će nam prognoza bit sklona |
Rekli su sutra bez kiše i do 18°. Danas je bilo tako, gore nas nije sunce obasjavalo, ali nije bilo niti zima. Čak sam skinuo timski softshell (da zna, greh :D) jer sam prokuhao, ali blizu vrha sam ga opet obukao jer je počeo vjetar puhati i po cesti smo išli.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:38. |