![]() |
Citiraj:
|
Kad dolazi xiaomi mi4c?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li ta Redmi Note 2 TD verzija ima utor za microSd
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mislim na TD verziju s Alija (DHL-om iz Londona) :) Nema proširenja memorije na SD karticu: Interna oznaka: 2015022 Naziv uređaja: TD-LTE digitalni mobitel Podnositelj zahtjeva: Xiaomi Technology Co, Ltd Licenca br: 02-B041-152356 Datum izdavanja: 2015/06/12 ... Proširenje memorije: Ne podržava Izvor |
Hvala dakok. Ma vidio sam na gsmareni piše da neka kineska verzija Redmi note2 podržava, no to očito nije to.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sve verzije imaju proširenje memorije. Koliko ja znam, TD i FDD su identični modeli samo kinezi prije slanja softverski namjeste bandove. I koliko sam shvatila, TD verzija nema 4G podršku na drugom SIM slotu.
|
Da li to znaci da se na telefonu koji ne radi na nasim 3g ili 4g mrezama ,moze softverski napravit da proradi,
Oprosti ako sam pogresno razumeo. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledala sam ispod baterije, na mom piše TD-LTE, a rade oba SIM slota na 4G. E sad, dal Kinezi nešto muljaju s tim TD i FDD razlikama - ne znam.
|
Dobro, imas naravno i slot za MicroSD? Taman mislio naručiti TD verziju pa me zbunilo ovo s navodnim nedostatkom SDa
Citiraj:
|
Naručio m2 note za curu,a sebi uzeo mx3 s još 22 mj garancije rabljenog ali nekorištenog navodno,ko nov je,mogu reć da je mobitel bolesnjava za tih 1200kn kaj sam ga platio!
|
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3T/8W/2z2ZrIOB/xrn2msd.jpg 32Gb kartica radi uredno. |
[QUOTE=fora;2832477]
Pa na fotki se jasno vidi microsd slot, a na onom kineskom linku ima svakakvih gluposti; od 4GB RAMa do 64GB interne memorije, pa do 5x otpičkog zooma (?!) |
To što ima sd slot, ne znači i da je funkcionalan...
|
Od danas moj Inew v3 neće se jednostavno pokrenut kako spada pa postam ovdje s obzirom na iskustvo vas koji ste više u tome i tko se možda susreo sa ovim problemom , zahvaljujem na bilo kakvoj pomoći
[IMG]http://www.pohrani.com/f/2y/lC/2sSKBPSz/rszdsc00986.jpg[/IMG] Telefon radi kada ga se spoji na pc tj. može se pristupit njegovoj memoriji i podacima ,ali ova slika gore ostaje i reset ne može jednostavno kada se izvadi baterija i vrati uvijek te linije |
Ekran prdnuo,cini mi se.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To je do ekrana, identičan slučaj sam ja imao sa cubotom tako da ti mogu reć da je 100% ekran otišao kvragu.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:04. |