![]() |
Tvornički reset ako iskopčavanje iz struje ne pomaže.
|
Citiraj:
|
Vjerovatno na onoga kolegu koji nije dobio update novog SW na Kaonu. U Splitu još nisu promijenili mjesta kanalima.
|
Citiraj:
Na kraju nije bed bio kad mijenka programe, tad preakace odmah nego kad preko strelica lista i gleda kaj ima na kojem programu je bio popis svih programa i tu nije preskakao. Sad je sve super, ja na miru. Hvala :D |
Tu smo da pomognemo :goood: !!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hahahahahaha :D veliš, taman je bila gotova kad si reko "Dobro jutro" negdje oko 14h :D
@mob |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Točno dva tjedna im je trebalo od predavanja zahtjeva do isključenja usluge (prošireni paket). Baš me zanima kako će naplatiti. U njihovim papirima piše da se računa datum predaje zahtjeva, ali nekako ne vjerujem. Javim kad dođe račun.
U Splitu nisu promijenili mjesta kanalima. |
A sta se desava sa tim prosirenim paketom, imao si prosireni pa si ga odjavio.
Cudno da nisu u ST jos mijenjali raspored TV programa. Kao sto sam vec pisao, na drugom TV-u nakon ove promjene rasporeda vise nemam 18 digitalnih TV programa, vec samo 9. :hitthewal: |
Da. Uzeo sam ga u ovoj akciji na 50 % bez ugovorne obveze, ali mi nije odgovaralo.
|
Citiraj:
Izgleda da sad rade. Sve je nestalo. Čudno mi je da već pola sata nema programa. Možda je i nešto drugo. |
Posloženo, ali trebalo im je vremena. Može li mi netko objasniti, zaštio oni ovo rade? Što imaju od od toga?
|
A kao sto su u onom tekstu napisali, rade poboljsanje korisnicima slazu TV programe u grupe prema nekakvim zanrovima, radi lakseg snalazenja korisnika.
|
Lista favorita je ostala kako je i bila složena. Bar nešto.
|
nesto čačkaju sa kanalima putem dvb-c ? nemam slike na nijednom kanalu...
|
Najvjerojatnije prelazim na Bnet (3D paket) pa me zanima kakva je kvaliteta slike njihovog TV-a naspram Max tv-a? Ako je netko imao oba.
|
B-net ima najkvalitetniju sliku od svih providera. Pričamo o SD kanalima. HD je svugdje dobar.
|
Citiraj:
http://www.bnet.hr/promjene_poretka_kanala Čudno mi je da je to kod tebe sada, jer smo oba u Splitu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Koliko digitalnih TV programa nakon ovih premjestanja imas na drugom TV-u. |
Za one koji nemaju programe. Isključite STB na par minuta. Ponovno pokrenite. Kad se digne, pokrenite ručno pretraživanje kanala. Meni-Postavke-Traženje kanala-Traži. Kad završi naći će sve kanale, ali ne i favorite ( ako ih imate). Za favorite treba još jednom isključiti STB na par minuta. Nakon toga se pojave i vaši favoriti. Nadam se da je pomoglo.
Interesantno je da je to meni kod brata bilo tako na Kaonu. Meni je Albis to sve sam napravio. |
Citiraj:
Hvala |
mora san pokrenut novo trazenje kanala...sve isto osin sta sad imam i rtl kockica putem dvb-c
hrt 1-4 rtl rtl 2 rtl kockica nova doma |
VIP tv sad ima kompletni HD paket u proširenom paketu. Baš me zanima hoče li i B-net šta napravit tako. Čudno mi je da su svi SK HD kanali uključeni, a to je u B-netu 55 kn mjesečno. Možda je ovo preslagivanje kanala najava te promjene.
|
Citiraj:
|
hrt 3-4 & Doma 778000
|
Dok sam ja ulovio vremena i ucitao vi ste vec skuzili.
HRT 1,2, RTL, RTL 2 - 770 MHz HRT 3,4, Nova TV, RTL kockica - 778 MHz Imate isto 9 TV programa ko mi u ZG (a prije ovog u ZG bilo 18 programa) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:54. |