PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Košarka (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=251747)

adaksinjo 04.11.2023. 08:15

@viper - osim Clippersa i Bucksi imaju novog atletski građenog beka šutera :D zove se Giannis Grahasenapumppo :D

https://www.reddit.com/r/nba/comment...alfcourt_shot/

goran1985 04.11.2023. 09:09

Tko uzima NBA kup? :)
Zanimljiv pokušaj dizanja intenziteta igranja u ovoj fazi. Šarić za 20min 20pts sinoć a GSW dvije zaredom 0,2 sec prije kraja "krade" pobjedu. Prvo Klay, sinoć Steph.

Roberto 04.11.2023. 09:46

Ne znam za kup. Meni osobno meh natjecanje, ali za ligu dobro, više novaca će se zavrtiti i dati dodatnog uzbuđenja i natjecateljskog štiha u periodu koji je inače onak...ne posebno uzbudljiv do Božića. Jedna tekma odlučuje na kraju, manje više pola lige može to osvojiti :D

Rekoh, GSW dobro izgleda, novi igrači se dobro uklopili, dobra atmosfera u ekipi, Steph i dalje u vrhunskom izdanju, mogu biti ozbiljan contender ako ih ozljede zaobiđu... A to za ozljede opet vrijedi za sve ekipe koje imaju naslov u ciljniku.

Prošle godine su prvu gostujuću dobili tamo negdje pred Božić, a sad su već 3:0 u gostima. Također dobili tri tijesne završnice što je isto bio problem prošle sezone. Ima itekako još tu prostora za napredak u njihovoj igri, pogotovo u obrani, ali nema se šta puno prigovarati nakon 5:1 starta u sezonu.

Dončić pak briljantan s trice nakon 6 tekmi, a to mu je dosad bio minus. Baš me zanima hoće li ovakav šut biti iznimka ili pravilo.

tizhu 04.11.2023. 13:13

ja sam i dalje tim "brada" iako je lik uspio poništiti sav svoj talent i znanje što lošom disciplinom što lošim odabirom ili klubova ili čega već.
ali...
ali... on je najbolji asistent lige u ekipi koja nije bogznakaj i nije šuterski moćna.
jbg... u kurcu je lik, ali ja volim njegovu košarku.. ima šmeka .. taj street basket mi je top.

Roberto 05.11.2023. 20:17

Hardenov silan talent je neosporan. No, nikad nisam bio fan njegovog stila doduše jer je vrlo često to bil osolirnaje koje je samom sebi svrha. A sad već postaje upitno kolik ovanu ulogu on može imati čak i kao nominalno treći najbolji igrač ekipe.

Večeras eto prilike vidjeti Wembya uživo po nekom normalnom hr vremenu, kao i Duranta.
21:00 Phoenix at Detroit
21:30 Toronto at San Antonio

Dottore 06.11.2023. 14:08

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3707428)
ja sam i dalje tim "brada" iako je lik uspio poništiti sav svoj talent i znanje što lošom disciplinom što lošim odabirom ili klubova ili čega već.
ali...
ali... on je najbolji asistent lige u ekipi koja nije bogznakaj i nije šuterski moćna.
jbg... u kurcu je lik, ali ja volim njegovu košarku.. ima šmeka .. taj street basket mi je top.

Potpis ko kuća!

Roberto 08.11.2023. 06:39

Dobar osvrt na bradonju:
https://www.theringer.com/nba/2023/1...s-debut-legacy

keyser_s()ze 09.11.2023. 00:57

Citiraj:

Autor tizhu (Post 3707428)
ali...

Kažu da je čovjeku glavni hobi posjetiti strip klub :) Pa ti znaj...

adaksinjo 09.11.2023. 06:40

Denver vodi 107-105, 15sec do kraja, Jokić ima 2 bacanja, CP3 kao slučajno stane u reket kao četvrti igrač gswa i sudac ga potjera iza linije trice, a gospodin najsporijim korakom ikad prođe ispred Jokića, zasmeta mu, ovaj fula obadva bacanja, a dotad je imao bacanja 6/8 :D

iskusni trol je dao sve od sebe, ali nije pomoglo...

Roberto 09.11.2023. 07:07

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3708298)
Denver vodi 107-105, 15sec do kraja, Jokić ima 2 bacanja, CP3 kao slučajno stane u reket kao četvrti igrač gswa i sudac ga potjera iza linije trice, a gospodin najsporijim korakom ikad prođe ispred Jokića, zasmeta mu, ovaj fula obadva bacanja, a dotad je imao bacanja 6/8 :D

Probudio se taman u Q3. Dobra tekma u Denveru, prva lošija šuterska partija Currya ove sezone, trebao je roknut tricu na kraju a ne ić na polaganje, al jbg. Jokić standardno dobar, al presudili ostali igrači, svi prvotimci im bili fino dvoznamenkasti, dok se većina Warriorsa i dalje šuterski muči.

Lakersi bez Davisa jad i bijeda, al eto barem su mogli Jamesu minute skresati noćas :D

Embiid i Maxey riješili Boston za vrh istoka, Hardenizam u Clippersima: 0-2 :D

Ante M 09.11.2023. 11:48

Citiraj:

Ma došo maleni klošar u prirodni habitus, đe će suza nego na oko :D

Najpokvarenija franšiza u nba povijesti, baš mi je drago da su ih Nuggetsi mlatnuli i to bez Murraya, a kao bili su blizu Dubsi hehe.

Tajl3r 09.11.2023. 13:04

Citiraj:

Niikad ali niikad mi nije bija simpatican ni malo ,kad ga je rondo nagradija pljuvackom je bilo vrhunski .

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

adaksinjo 09.11.2023. 16:44

Harden je svima pokazao da je i dalje stroj za asistencije :D :D

https://www.reddit.com/r/nba/comment...ep_crosscourt/

adaksinjo 11.11.2023. 12:17

Gobert jedva dočekao da razmijeni dres sa svojim uzorom :D

adaksinjo 11.11.2023. 16:03

@Dottore - ako ostaneš zadnji Hardenov navijač na svijetu, i dalje ćeš mi biti drag.

https://streamable.com/8qsega

vrijedi pogledati, najkvalitetnije 2 minute dosadašnje NBA sezone :D čovjek je rekao sve, nema dalje.

tizhu 11.11.2023. 19:09

sezona je tek počela .... i regularni dio nije kratak ... možda se clippersi poslože ... možda ih sreća pomazi i ostanu zdravi kad im bude najvažnije .... e onda bi bilo interesantno vidjeti ko ima muda za potegnut i ko bude trpao ili promašivao.
.... playoff je daleko i treba se izboriti za što bolju poziciju jer zapad je jak.

Roberto 12.11.2023. 20:50

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3708793)
@Dottore - ako ostaneš zadnji Hardenov navijač na svijetu, i dalje ćeš mi biti drag.

https://streamable.com/8qsega

vrijedi pogledati, najkvalitetnije 2 minute dosadašnje NBA sezone :D čovjek je rekao sve, nema dalje.

Uistinu, nema se što za dodati.

Za one koji i dalje vjeruju, samo večeras na vašim streamovima, Hardenizam u 21:30 Ako doma ne dobiju ranjene i grogirane Grizlije, onda nek odmah idu u remont :D

Ante M 13.11.2023. 10:37

Wild wild West, o yes o yes.

Još je i Hajduk priuzeja prvo misto tabele, a ča ni lipo ??

Tajl3r 13.11.2023. 23:35

Gotov je on jos prije Netsa,koji je uopce smisa njega pogotovo u Clipsima osim da ballmer proda možda koji dres vise mislim da nece dugo jer ide putem Carmela .

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

adaksinjo 14.11.2023. 08:36

Karmelu su barem navijači voljeli, a Bradu voli samo Dottore :D

Roberto 14.11.2023. 14:07

Malo statsa

Players to score over 20 points in a game:
Golden State: 1
Rest of the league: 124

Worst 3 point % (minimum 25 attempts):
Andrew Wiggins 15,4%
Ausar Thompson 15,4%
Chris Paul 16,2%

:D

Dottore 14.11.2023. 17:20

Citiraj:

Autor adaksinjo (Post 3709337)
Karmelu su barem navijači voljeli, a Bradu voli samo Dottore :D

Nisu Karamelicu voljeli nakon faila u Raketama. Slabo je odigrao.

goran1985 14.11.2023. 18:20

Citiraj:

Autor Roberto (Post 3709437)
Malo statsa

Players to score over 20 points in a game:
Golden State: 1
Rest of the league: 124

Worst 3 point % (minimum 25 attempts):
Andrew Wiggins 15,4%
Ausar Thompson 15,4%
Chris Paul 16,2%

:D

To je to kad nema Pul partija. :)

Roberto 14.11.2023. 20:16

Citiraj:

Autor goran1985 (Post 3709531)
To je to kad nema Pul partija. :)

Pogledaj Poole party u Washingtonu, nije prošlo deset tkemi već je predmet sprdnje i spremaju ga benchati :D

https://www.index.hr/sport/clanak/tr...e/2512536.aspx

Puno talenta, ali i puno propuha u glavi.

Noćas Hardenizam napada prvake u gostima. Hoće li prvi win noćas Dottore?

goran1985 14.11.2023. 23:03

Pratim, pratim... Nisi detektirao sarkazam. :)

Šta tamo nema nitko da mu da jednu odgojnu ko lani Draymond?

adaksinjo 15.11.2023. 06:27

ovi Clippersi su katastrofalni u obrani, žao mi je da Kawhi zadnjih par dobrih godina karijere provede u toj vukojebini od kluba.

Roberto 15.11.2023. 06:39

Tko će tu igrat obranu osim PG i kawhia, a oni su isto već po tom pitanju oslabili nakon silnih ozljeda. Pali su opet, ali Brada je ovaj put nešto i odigrao :D

Wariorsi pali bez Currya. A bome i bez Klaya i draya koji su isključeni na početku zbog malo koškanja. Klay i McDaniels se povlačili za dresove, a Dray jedva dočekao da malo Goberta "zagrli" :D
Wiggins i dalje ne može ni u bunar pogoditi :D

goran1985 15.11.2023. 06:54

Pošteno bi bilo da su i Goberta izbacili.

Roberto, hu da fak iz Brandin Podziemski?

Ante M 15.11.2023. 10:36

Lijep samošamar majmunoglavog Greena. Drugu tekmu zaredom baca svoju ekipu u ambis poraza tehničkim izbacivanjem. Kroz njega se baš očitava sva nemoć i frustracija Dubsa , on im je ko lakmus papir.
Treba mu sad dati 5 tekmi pauze minimalno, a u slučaju recidiva opoziv do kraja sezone. Da se stane vise u kraj takvom njegovom majmunoglavom ponašanju na nba terenima. Tko zna koji je ovo put da radi nered na terenu i oko njega.
Bitno da su se riješili Poola , a ne ove budale 😂 😂

adaksinjo 18.11.2023. 06:46

svaka čast svima ostalima, ali gledati zdravog Duranta kak 18 sekundi prije kraja utakmice zabija tricu preko ruke za +4 je nemjerljivo s bilo čim drugim.

završio tekmu s 38p, 9s, 9a, samo 1 izgubljena lopta, 6/8 za tricu.... poezija u pokretu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:48.