![]()  | 

Cak kaj nije to Counter-Strike: Condition Zero iz 2004god? Pa to mozes i sa ovom integriranom igrat kakva GTX750Ti.... 
	Kupi neku grafu za 150kn ak bas oces tipa HD4850 il tak nes i rokaj...  | 

Pravo da ti kažem pojma nemam...mali oće igrati igricu preko steam servera....http://store.steampowered.com/app/10/ 
	Tj ovako nešto, novijeg datuma: http://store.steampowered.com/app/730/?snr=1_5_9__300 Counter-Strike: Global Offensive  | 

Evo danas kupio gigabyteovu GTX 950 Windforce OC 
	....razlika mi je bila 200 kn više u odnosu na GTX 750Ti OC  | 

Imam grafičku AMD HD6870 i razmišljao sam da uzmem novu, da bude do cca 100 eura, pa ako mi možete nešto preporučiti za igranje - nisam planirao sada igrati Fallout 4 i sl. nove igre, ali da mi tipa igre od prije 2-3 godine mogu raditi na maksimumu. 
	Imam procesor Intel i5-2320 Quad-Core 3.0 GhZ, 8gb RAM-a, napajanje je Corsairovo 550W, a monitor Dell U2311H.  | 

Koja rezolucija ? Ako je full HD ne ocekuj čuda sa grafičkom od 100 eura ? 
	Za tu cijenu okvirno sa njuskala i jamstvom imaš GTX 750 Ti,GTX 660 koja je već pomalo zastarijeva,od AMD imaš R7 265/HD 7850/HD 7870( bez jamstva ) . Ako igras na 1366*768 moći ce navedene potegnuti više detalje.  | 

Citiraj: 

| 

@markoli - prodaj tu sto imas, dodaj 100 eura i pikni rabljenu amd 7950/70/280/x. 
	EDIT: 7950 je znalo naletit za 900 kn.  | 

Ljudi da li postoji isplativa nadogradnja ovog sistema? 
	AMD A8-5600K 77 °C Trinity 32nm Technology RAM 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 665MHz (8-8-8-22) Motherboard ASRock FM2A88M Extreme4+ (CPUSocket) 34 °C Graphics W1934 (1440x900@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R7 260x Series (XFX Pine Group) 42 °C Storage 2794GB TOSHIBA DT01ACA300 SATA Disk Device (SATA) 40 °C 931GB TOSHIBA DT01ACA100 SATA Disk Device (SATA) 39 °C Optical Drives MHQZK 81MZ41MNG SCSI CdRom Device Audio Naime uzeo bi frend novu grafičku ali ne zna sto bi se isplatilo i osjetilo. Hvala  | 

S ozirom na 19" monitor ja bi preskočija kupovinu grafe, uzmi radije SSD od min. 128GB da kompjuter bude pila za svakodnevno korištenje.... 
	 | 

Monitor je danas već uzeo 22" i ssd hyper x 128 gb 
	 | 

E yebiga, čestitam i odjavljujem se :D 
	Uglavnom koje su igre u pitanju - novi FPS-ovi u multiplayeru ili neke starije single player, RTS-ovi/TBS-ovi (strategije), sportske.. bla bla bla? Do koliko keša, novo, rabljeno s garom?  | 

Novo, garancija, 3000 kn budjet. Ako je moguće hehe 
	Wow najviše igra, a fps novije isto. Meni zvuci da ta njegova konfiguracija mora tjerati sve to normalno i da se neće osjetiti bas upgrade...  | 

Ok, sad si dao većinu informacija pa nek drugi savjetuju :p 
	Sve priko 2000kn za grafu namijenjenu igrama je previše IMHO, ja stalno vrtim i priprodajem grafe, i max sam platija 1500kn rabljenu (proda bivšu za 1300kn)... Kad znam da će tako neki jači model s vrimenom dosta gubit na cijeni muka me uvati ;)  | 

Hehe a gledam 380 390 i 290 kao upgrade ali ne znam kako ce se ponašati na tom cpu, hoće li biti too much 
	 | 

IMO - gtx 960 ili R9 380 + cpu cooler (recimo lc-cc-120) i overclock. Barem ako ne želi mjenjati platformu 
	Napajanje?  | 

Bok ljudi,nadam se da mi možete pomoći... 
	Kupio bi grafičku xfx r9 380x,al ta grafička ima neki novi dvi a moj monitor ima samo vga izlaz. Do sad sam inao 6850 i imao sam spojeno preko onog nastavka za dvi.. sad me zanima dal bi to radilo i s tom r9 380x? Hvala  | 

Ako preko dvi-ja daje i analogni signal mozes. Provjeri u manualu. 
	 | 

Doduše postavlja se pitanje isplativnosti uzimanja kartice od 2000 kn, ako igraš na nekoj 15+ godina staroj CRT krami:D 
	 | 

Citiraj: 

| 

Jel imaš još koji ulaz osim VGA? Ja san na starom monitoru ima VGA i DVI pa san koristia HDMI->DVI kabel. 
	 | 

Citiraj: 

| 

Prema službenoj stranici ima samo digitalni dvi-d (2 komada) 
	Uzmi: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=5468#sp http://www.iqcentar.hr/product&product_id=52088 xfx r9 380X ionako nije isplativa prema trenutnoj cijeni (2100+) Meni su ti 1050p 16:10 monitori još uvijek ok  | 

Citiraj: 

Znači samo mi treba ovo i na toj kartici to uštekam u dvi-i utor ne?  | 

Tako je. Dakle gpu samo treba imati jedan dvi (dvi-i) koji može uz digitalni slati i analogni signal (preko takvog adaptera) 
	Još s tom gigom imaš i dužu garanciju.  | 

Imas i opciju da kupis novi fullHD monitor u ducanu, a grafu polovnu sa njuskala, neku HD 7950 ili slicno. 
	 | 

Citiraj: 

Citiraj: 

Uglavnom hvala svima na pomoći.  | 

Nego za svaki slučaj koje točno napajanje imaš (ime modela)? 
	Procesor je?  | 

Citiraj: 

ASUS kao brand je isto super, ali većinom i košta, dok je Gigabyte barem tu negdi cijenom s ovim "socijalnijim" brandovima :p Također ni Sapphire (najveći AMD partner) nije za bacit, ali šteta za "samo" 2 god. gare BTW dobro ti kolega "manojlo" kaže - koje napajanje imaš?  | 

Citiraj: 

| 

XFX = drugo ime za papirnati PCB, coil whine (crvčanje zavojnica), ljepljenje jamstvenih naljepnica, šugavi customer support, i konceptni promašaj poput plastičnog "plejta" za hlađenje komponenti na grafi (ovaj crni odron s thermal padovima)?! :stoopid: 
	http://i66.tinypic.com/2vi0a9v.jpg Ako nije bija srkazam u pitanju, sad si prosvijetljen, a floskule kako su poboljšali kvalitetu u zadnje vrime - mogu tvrdit samo sebi za utjehu jadni vlasnici XFX hardwera, ja sam bija barem realan pa sam svoje/njihovo proda ;)  | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:30. |