![]() |
Evo i ja bi se sutra prikljucil ekipi za na Sljeme.
Di je okupljanje? |
Tunel, 10h.
Nesto se ekipa slabo prijavljuje, a dan ce biti pic-pic za pedaliranje. |
Moze, ja dolazim.
|
Nije bas da se ovdje OK oglasavati, ali pokusat cu, prodaje li mozda netko od vas mehaniku BB7? ili znate nekoga da prodaje? gledao u protei i nema trenutno, a ne znaju kad ce biti. ponude molim na PM
lp |
Citiraj:
Ponedjeljak, krenuo od kuće u 08:00 lagano natovaren sa viljom, mašinicama, šifterima, kočnicama i sicom, sve to je strpano u ruksak i u tramvaj put dubrava kod placa! Uzimanje curinog bajka, pedaliranje do centra, mijenjanje svih tih djelova, malo testnog pedaliranja, dotezanje i onda opet pedaliranje do dubrave i ostavljanje bicikla kod nje doma i onda nazad u tram i doma (oko 19h). Utorak, oko 11h sam u centru sa svojim bajkom, vozam se sa dariom, nalazimo se sa murinom i zgmmaxom i odlazimo na vožnjicu kroz grad i završavamo na savi gdje uživamo uz bacanje frizbija kojeg trebaš dobrano baciti da bi letio i tako jedno 2h i onda laganini doma i odšel sam oko 18h! Srijeda je bio dogovor do prvih klupica na lojsteku ali smo završili na vrhu, doduše busom, ali smo pola nadoknadili kada smo fulali stazu pa se penjali jedno pola sata nazad i onda još dotrščina i maksimir i onda još do doma (Prečko) opet sam došel oko 19h! Četvrtak, isto lagano pedaliranje do centra nekakvo skupljanje i opet na maksimir i skakutanje i vožnja po tamošnjim trailovima i opet sam bio doma oko 19h! Petak isto kao i četvrtak ali ipak u manjem obimu i došao sam doma oko 18h! Dakle ja sam službeno strgan, nemogu više ni pomisliti na bajk do ponedjeljka! Ovaj vikend odmaram a ionako su najavili loše vrijeme a ja sam ovaj lijepi dio tjedna iskoristio maksimalno! Vidimo se slijedeći tjedan!:chears::goodnite: |
Možda se ja pojavim
|
Citiraj:
EDIT: Ipak ne idem nigdje.... |
Citiraj:
odjavljujem se od sljemena, prica je slicna kao i od 2die4 jer smo zadnja 3 dana bili skupa cijelo vrijeme, a i dizem se dosta rano jer napokon mi pocinje F1 :goood: |
Prijavljujem se za 10 tunel.
|
Citiraj:
Mislim, ne poznamo se, ali tvoj bajk je bas unikatan, pa mi se ucinilo da si to ti :) Nego momci, nabija se kondicija pa se nadam da cu i ja s vama uskoro gore. Po ravnome vozim dok ne utrne dupe, ali na usponima me koljena pocnu klat nakon nekog vremena :/ |
Citiraj:
Vidjet ćemo se mi već... :p dugi: da ne pedaliraš sa niskim sicom? Mene mišići oko koljena ubijaju ako pedaliram jače sa spuštenim sicom, skužio sam da je to dobar trening po ravnom :) |
Citiraj:
Mislim da to vise ima veze s tim da nisam vozio bike par godina, a sada se ganjam svaki dan po 20-30 kilometara :) Inace, ak nije tajna, tko je najsporiji od vas? :D Da se znam orijentirati kod prvog pedaliranja. |
Moglo bi se reći da sam ja najsporiji, imam najteži bajk i sam po sebi sam podosta težak :)
Danas smo 1:30h na leusteku proveli uz odlično raspoređen tempo. Ja sam cijelo vrijeme pedalirao a žac je doslovce gurao leustek i bili smo taman tu negdje, sa par odmora za okrijepu :) Ako se najedeš ne možeš ne doći do vrha (blažene dvostruke negacije :D) Uostalom, rijetko kad netko izgubi živce i odleti gore bez čekanja ;) Moj sljedeći izlet gore će najvjerojatnije biti u srijedu, možda čak u utorak oko 12-13h, pa eto jedna dugoročna najava odmah :) |
Citiraj:
Uglavnom, ocekujte uskoro prinovu :) |
ja marširam :D
tempo.... osrednje pedaliranje :D sa guranjem bajka :D inače je to brže :D :beer: |
Citiraj:
|
Tocno tak. Od pedaliranja po ravnom nikakve koristi. Ako dodjes na breg bez da si vozio brdo, za 5 minuta ces izdusiti :D.
Ali ima tu ekipe van kondicije oliti guraca, pa ces imati drustvo...a ima i bus :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Srale jesi se to ti probudio u 6 ili ćeš doći pijan? :D Tko ide preko trga, da se tamo nađemo? Dio do tunela mi je za upucat se pa da ne peglam sam |
i, kak je bilo??????
|
Citiraj:
|
Uspon standardan, Leustek, spust 57ma koja mi je malo dopiiiiidila :D Pogotovo onaj gornji dio, a i srednji kojeg će Elvis dobro zapamtiti (nadam se da je dobro, Elvise javi se :)) Dio nakon stupa žičare (desno) sa korijenjem i serpentinama mi je dobar. Treba naći nove staze
|
Jako dugo nisam bio na pilani :)
Uz onih par staza sa varijacijama dosad mi nije ništa dojadilo, ali ću uvijek radije u nepoznato ako imam vremena hehe. Sraleta niste ni vidjeli kako se brzo spustio, jelda? :D:D |
eto ja u planu danas nisam mislio pedalirat i onda nakupim 32km :D
Otiso se nac sa deckom da vidi ramu na kneziji pa otiso do jaruna, napravio krug pa ponovo prek knezije, savske, frankopanske otiso gore na tuskanac pa po njemu do zelengaja, pa na pantovcak. Od tamo se spustio u sestine i onda po mlinovima i medvescaku doso doma :D |
Ljudi trbebam neki bajk za mladog dečka, 175cm visok, 85kg za gradsku vožnjicu, eventualno malo dirt (šoder i zemlja) do nekih 2000kn.
Kaj uzet za te novce, jer netreba sad to biti neki PRO. Gledal sam ima u Hervisu Scott Aspect 60 za 2 soma, jel to kaj valja?? ovo: http://www.scott-sports.com/us_en/pr...0/55716/217995 |
Što znači dirt za tebe? Dirt je inače skakanje bajkom i izvođenje trikova, ali ako ti misliš offroad, to je drugi par rukava :)
Novi za 2000kn se čini u redu, imaš još par prijedloga na prethodnim stranicama pa vidi što se nudi. :) |
Ma za dirt mislim na teren (šoder,pijesak, zemlja).
:) |
Citiraj:
zgmmax pošalji mi video :D |
Ne prepoznajem ovaj dio staze, može hint? :D
Srale je baš super ispao :p EDIT: ajd srale, ne misilm niš loše da ne bi mislio, nismo se upoznali još, sam te malo bockam. Neću više :D |
Pozdrav!
Nakon nekog vremena ponovno se vracam u biciklisticke vode:goood:. Nabavio sam si novog ljubimca http://www.jamisbikes.com/usa/thebik..._durango3.html i krecem u nove pobjede! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je, kad smo umjesto u Dotrščinu uši u horor film :D
|
ima kandidata za sutra možda ???
meni se spušta :D :D :beer: |
sutra je najavljena kisa ujutro i prijepodne
i mislim da sutra fakat uzimam dan odmora :D |
Povremeno malo kiše, a najizglednija je ujutro i prijepodne.
po jutru se dan poznaje :D :D :D medvedgrad ?! :D :D :D mwahahahhaaaa :beer: |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=jGGwACOOptg http://www.youtube.com/watch?v=B1AoHQ679Uk :goood: |
Dobro, mogao si i na pp :D Kako trulo izgleda hahaha
|
Tak ti i treba kad sraleta sramotiš :D:D:D
|
Citiraj:
ma neka vide i drugi kak se zabavljamo :chears: bas, na videu zgleda ko da je to neka jama, a zapravo je jametina :D Di su drugi sa danasnjeg sljemena? nema nikakvog reporta |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |