![]() |
Kako je počelo, možda mi3 dođe do kraja godine na nekih 250$. Strpljen spašen !
|
1+1 se pojavio kod jednog prodavača u Kini, ali postoji 'kvaka 22'
http://www.androidauthority.com/buy-...invite-393732/ |
Pitanjce
Jel radi još fora bez carine sa Banggood |
A koja je to fora bila?
|
Haha nikad nije bilo "fore", prolazilo je na srecu ili propustom carinika. Sto se mene tice ja sam blacklistao banggood i ne narucujem vise s te stranice. Dvije sitnice mi nisu dosle 60 dana,mob koji je bio In stock par dana nakon narudzbe je promijenjen da ga nema na stanju,plus frend narucio tablet koji je putovao 55 dana. Prije mi je bio ok taj shop ali u zadnjih 2-3 mj su mi se zgadili
|
Bratu danas stigao Redmi 1S.
Mob je sranje! :D Nakon dva sata korištenja je pao u bootloop, od recoverya nema pomoći. Skida se neki miuiev flash tool pa će mo ga probat spasit flashanjem iz bootloader moda... |
Citiraj:
Za lovačke oko GT99 znam, ali bi me razčaralo da i valencia pati od loše kamere. Citiraj:
Jesi siguran da je origigi? Meni su dolazila dva hongmia i oba su imala drugačiji ROM i recovery, modificiran od strane distributera/prodavača i pripremljen za naše tršite (sjebani multilang rom i gapps unutra). Ekipa na xiaomi.eu prvo savjetuje maknuti to sranje, možda si naletio na tako neku kombinaciju. A moguće i da si potrefio sfušani primjerak, ide to Xiaomiu sve više koliko čitam okolo :-) |
Očito Doogee Valenciu nema niko od forumaša, a zanimanja i upita ima. Čeka se da neko probije led i napiše recenziju.
|
Citiraj:
On je nabacivao neke programe i igrice kad je dobio mob između ostalog Xposed pa ga je možda i taj Xposed ubio... |
Ne radi Xposed na MIUI-u i da, to ga je ubilo.
Imaš WSM tools za MIUI. Sličan način rada i modificirani xposed framework za rad sa MIUI-jem. Moje mišljenje je da na MIUI-u trebaš samo mi-theme ili mi-tools pluginove. Sve sam isprobao i sve radi. |
boris1408 je u pravu... xposed na miui i lewi neradi, ako se stavi vjerojatno ce izazvat bootloop... isprobao na svojem jiayu g3s
EDIT:Jel se netko uspio registrirat na 4pda forum? |
Citiraj:
|
Da, baš tako, bitno da su nakon 2h korištenja već nakrcali xposed i tko zna što još unutra :)
|
Čemu tovarenje tog Xposeda na kineze ako dokazano ne rade ili rade probleme...?
|
Klin se klinom izbija.. Meni taj 1s najbolji mob za narucit, bar na papiru iako sam cital da ima odredenih problema. Bar niste zbrikali Xmen Humus ili nest tak nego jedan od popularniji modela pa cete se vjerojatno izvuc.
|
I dalje ne vidim poantu drkarenja po softwareu koji radi dobro. Na G4C je AOSP 4.2.2. Mjesec dana radi bez ikakve greške i ne pada mi napamet da turim neke sklopocije od romova sa needrom stranice.
|
Citiraj:
@Ag008, Kad ćeš više uzeti neki mob koji stvarno vrijedi, koji ima nekakav background, ili te banggood angažirao samo za one najžešće odrone? BTW. Ste vidjeli OVO ? :eek: :D Ako je točno, ovo je već bolesno, QHD(2560x1440) na 4.6 inča ... To je već 638PPI-a :roller: Al ipak ne vjerujem(prije 5.6 inča), sigurno je ovo nekakva zabuna/zamjena modela, teško da će Alcatel(TCL) ići raditi flagship od 4.6inča, al nikad ne reci nikad :beer: |
jedini romovi koji nesto valjaju su sa 4pda al anravno nemogu se registrirat pa ako ima netko da je uspio nek mi se javi
|
Reci što trebaš s 4PDA ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego, nije mi jasno, front camera i back camera imaju identične specifikacije :D izgleda da je to opet neki polupimeni kinez "leakao" :D |
ili možda im jednostavnije staviti dvije iste kamere :D
|
Hebiga, selfiji rulaju pa zato treba i prednja kamera biti dobra.
|
Sve OK, ali koja je svrha snimanja 4K video zapisa sa prednjom kamerom :D
|
Ako ne možeš spojiti mob na TV, onda ti je prednja kamera vrlo bitna jer kad snimaš 'Seve stuff' da vidiš šta snimaš :D
|
Citiraj:
|
da li netko ima JIAYU G4s 1GB/4GB model da napise recenziju?
zanima me da li se isplati protegnuti do 2GB modela( ne igram igrice, najvise mail, pokoji film, navigacija, endomondo ) http://goo.gl/41VkJi |
Za tu namjenu ti je 1Gb rama sasvim dovoljan.
|
Citiraj:
I G4S će možda dobiti official KitKat, dok G4C neće. A 2GB model G4S-a ima kolega kolibri koji nikako da nađe vremena da nam pošalje koju fotku ili kakvu recenziju :D |
procitao recenziju, svida mi se sto je baterija 3000mah, a problem s gpsom bi mogao biti rijesen posto je drugi chipset..
ugl, za sada najizgledniji kandidat.. jedino steta kaj sad kupujem tek, kolega s posla kaze da su prije bili oko 110$ :D |
Nisu nikad bili 110 USD, taj kolega kenjavi ;)
A G4S ti je na To2c.com jeftiniji od G4C, cca 145 USD. GPS mislim da je riješen, no rekao bi da je to do mog uređaja i do verzije softvera. |
Ljudi kaj mislite o Kingzone K1 Turbo?
5.5 incha, FHD, 2GB RAM, octa core, NFC ... Ili preporuka nekog kineza s 5.5 incha do cca 280$ |
HongMi Note?
|
Citiraj:
|
Sve super, ali još nisam čuo za EU garanciju u Italiji. Samo za kinesku :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Najbolje bi ti bilo uzeti za 280$ Mi3..mislim da ti je to najbolja opcija iako nije 5.5 incha.. A sto se tiče xposed frameworka.. Radi na kinezima.. Samo je pitanje da ljudi pročitaju prije nego nešto rade na mobitelu.. Za sve postoji procedura neka.. A i xposed sluzi za one koji nisu obični korisnici već imaju želju da svoj mobitel slože kako njima pase
|
Xposed odnosno Gravity Box se na Miui-ju zove malo drugačije :)
|
U mene je xposed framework od prvog dana, i sve radi bez greske...
|
Citiraj:
A da ću drkariti sa raznim stvarima da si skenjam mobitel i onda ga nazovem smećem, nemam ni volje ni želje ;) Nego, što se dobije sa tim Xposed frameworkom na kinezima? Kako bi on meni mogao pomoći prilikom otklanjanja mogućeg SW problema sa GPS-om? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |