![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tko je jamio jamio je.... i mislio sam da ce to napraviti... znaci premium svima ostaje i nece biti gasenja predobro! |
Evo ima na popustu za 32€
|
Citiraj:
ti si to platio pa taman i markama,nemojte ljudi brijati da cete ostati bez acc.. njihova stvar sta nemogu imati iste cijene u cijelom svijetu,ljudi se snadju cim nanjuse priliku pa je tako bilo i sad.. |
meni ne radi battlelog, nemogu označiti ništa pod server browser, niti ući na server, jel nekome isto tako ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a sto ces kad je bila prica oko toga.... ma super smo onda prosli bar vecina nas....
|
Zapravo je caka bila sto je prosli tjedan bio nekakav discount na Premium u Indiji, zato je ispalo tako jeftino.Prava cijena je bila 2600 rupija, ali je automatski obracunalo taj neki discount i tako je zapravo ispalo 1499 rupija.
Sada se cijena vratila na staru jer vise nema discounta. |
Citiraj:
|
koliko je paypal siguran, ako ne radi tražiš pare i gotovo.
|
Citiraj:
|
:care: |
Dabl post znam :D
Ali birgirpall je opet u akciji :D (kratkoj doduše :D ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:D Lik je legendaran. Enivej: :D |
|
Battlefield Friends LOOOOOOOOOL
genijalno i istinito. fala ti dobro sam se nasmijo :goood: quote:"It's year of the shut the fuck up...Made my day." ;) |
Zanima me da li ekipa koja ima premium preferira oruzja dobivena s premiumom ili obicna oruzja? Ja sam probao sve i nekako mi nisu jaca od normalnih oruzja koja se dobiju. Onaj MTAR-21 kida meso, ali metci se prebrzo potrose, pa nije ni do koljena M416. Isto na TD na nosharu SAIGA rula.
|
Citiraj:
Dakle, nove puške su odlične, rekao bih konačno:fiju: |
Citiraj:
M417 je zakon, ali ipak preferiram SKS, nekako mi ima manji recoil i brzi reload. AUG mi se ne svidja, jednostavno mi ne lezi, kao ni sva sila SCAR-ova. M5k je simpatican. Vidim da se puno ljudi buni sto su oruzja iz CQ nadmocna, ali po meni - mislim da nista ne bih izgubio kad ih ne bi imao. Ali zato su mi karte prebolesne. Jedino mi scrapmetal nekako nije sjeo, ali ostale 3 su izmisljene! |
Meni takodjer scrapmetal nikako ne sjeda, sto se tice detaljnosti mapa je fenomenalna (2 min sam gledao glodalicu kako sajba u prazno :D) ali mi nekako ne lezi to sto je previse otvorena iako je close combat (npr silazis stepenicama vidi te pola protivnikog tima).
|
Jel se to meni cini ili je ekipa ovako dosta pozitivno iznenadjena sa CQ Dlcom? Iako mozda nedostatak Mordora daje takav dojam :D
|
Citiraj:
meni se CQ svidja, igram Conquest Domination, sa svojim squadom, drzimo se zajedno i bude prilicno zabavno za sad ga igra premium ekipa, a to su u vecini slucajeva iskusni igraci pa zna biti napetih rundi, sto je inace rijetkost jer su uvijek stackani serveri gun master izbjegavam igrati zbog M320 LVG na 16. levelu same mape su jako lijepe |
Jel itko osim mene ima iskustva sa iritirajucim zoom in/zoom out buggom? Naime bilo koji sniper, bilo koje oruzje stane iznenada kada zoomam ili idem na ironsight odzoomat i vracat u zoom mode samo odsebe, kao da mi je desna tipka misa razmrdana i ne registrira dobro pa onako kratko zooma i kratko odzooma a zapravo bi trebalo biti konstanto zoom. Citam po forumu da ima dosta ljudi pa me zanima jel ima kakvo rijesenje jer na official forumu nisam nista konstruktivno nasao.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |