![]() |
|
Citiraj:
|
Pardon,u prve 4 serije. Pamet mi luta prostranstvima...
Citiraj:
|
Prvih 5-6 je super, ali kasnije, užas meni :D
|
Citiraj:
|
Ista stvar. Nakon prve epizode mislio sam da cemo napokon dobiti dobru seriju, ali nakon jos 2-3 epizode radije bih gledao santu barbaru. Uzas.
Helix s druge strane me iznenadio, iako vidim da ovdje nekima nije ni malo legao, meni se serija poprilicno svidja, i redovito ju pratim :) |
Citiraj:
|
Black Sails
Ova serija meni osobno sve bolja i bolja. A odlicna mi od samog pocetka prikazivanja iste :) |
Citiraj:
|
Epic zadnja epizoda, to se tražilo! 3. sezona osigurana :D
|
dal netko zna kada otprilike se može očekivati nova sezona walking deada ? :fiju:
|
Mislim da se ne zna još :nono:
|
pa gledajući početke svih sezona dosad, negdje 10. mjesec
|
Jel znate jel iko remasterirao originalne X filese u HDu?
Našo sam nešto al talijanski glabraju i iako ga razumijem ODBIJAM gledati na paštarinskom! :) |
Citiraj:
|
Kolko vidim, prve cetiri sezone imaju u 1080i, HDTV source.
|
Citiraj:
Ima prve tri sezone u 1080i, valjda ce i do kraja sve bit stavljeno na torrent |
Nego sta je to sa ovom ep twd, zar nije trebala biti 90 min? vidim da su 63 :D
|
Stavi reklame i eto 90 min :D
|
Citiraj:
|
Pogledao osmu sezonu Trailer Park Boysa. Nisu podbacili. :goood:
|
Nije uopce losa zadnja sezona WDa, bar ovih zadnjih par epizoda. Jedva cekam novu sezonu. Nije bilo uobicajnog masakra za kraj ovaj put, je al slabo nesto.
|
Citiraj:
|
pogledali warehouse 13 do kraja. ok je serija, al nista spektakularno.
probali gledat torchwood, izbriso nakon 4. epke. nekak nije islo, cudna serija skroz. jel vama bila dobra ta? poceli gledat revolution, tema mi je odlicna, izvedba, onak, srednje. nadam se da ima kakav takav kraj serija. |
Citiraj:
Naime, iako je gledanost bila očajna i bilo je vrlo izvjesno da bude serija otkazana nakon druge sezone, autori su napravili kraj sezone na nalin da su očekivali sezonu 3. Koja se naravno nije dogodila :D Serija je zanimljivo krenula, ali uz olčajne rupe u radnji, brojen glupe prevrate i partnerstva, tonula je sve niže i niže. Ali ako ti je tema odlična, možda ti bude zanimljivo pogledat do kraja. Počeo jučer gledati The Last man on Earth. Moram reći, zanimljiva tema, odlična gluma, osvježavajuće i dobro, nadam se da će nastaviti kao s prvih 3-4 epizode. |
ajd dobro, valjda se necemo razocarat u revolution.
dali je netko pogledao mob city i jel to cemu? Jel ima bilo kakav kraj, bar kao Magic City ili je cviknut? |
kakva zadnja epizoda black sailsa uff,extra :)
sad triba cekat 2016 g za iducu sezonu...aaa!!! |
Citiraj:
Makar iole normalan pomorac morao bi znati da se u tadašnje vrijeme nije valjalo zaj.. sa španjolcima na moru. Ah well... :D |
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |