![]() |
|
Citiraj:
Ja sam to rekao i stojim iza toga. 1 zavoj i auta WRC klase da ih možeš na prste nabrojat, doživljaj nikakav. Ovi nižih klasa se čuju slabije i doimaju sporije od prosječnog hot hatcha :fiju: |
Citiraj:
Imaj jači auto i dodaj gasa ponekad. Ima kružni gdje sa gumama koje nemaju 500 km ako dodaš jače gas, osjetiš proklizavanje :chears: |
Nije sve u izgledu starih auta nego i u zvuku. Nema tog sound generatora koji može uspješno zamijeniti klokotanje V8 američkih mrcina sa milijun kubika i trnce koji se javljaju na koži kad takav motor zaturira.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sa contijem ecocontact 5 starim 3g su mi se na 40kmh upalile sve moguće pomoći kad sam po laganoj kišici "uletio" u kružni kod Đamije
Plus kod svakog jačeg starta po kiši su gume proklizavale. |
Znači da pouka glasi da treba izbjegavati sve gume sa 'eco' u imenu.
|
Eco, blue, green i slično ccc...
|
Blue? Šta i toga ima? Za proizvodnju toga se troši manje vode?
|
|
Citiraj:
Idi na kružni kod Valdabeka, onaj mali ,dolazi iz smjera Premanture na njega i skreni lijevo prema Verudeli, auto star 2 dana je proklizao :lol2: |
E taj taj, ista stvar!
|
Citiraj:
Nexen N'blue |
Citiraj:
|
Ček da razmislim... ajd, cesta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A bolje bi prošao u tim uvjetima sa savom all weather. Svaka guma ima svoju namjenu, tako i ta eco contact, za službeni auto koji je odradi u dvije sezone i onda bacanje. A za nas obične smrtnike na prostoru 90% hrvatske je dovoljna prosječna cjelogodišnja i vozi Miško. |
Što znači specijalizirana ljetna guma? Da nije za kišu??? To je ljetna guma za vožnju i po suhom i po mokrom. No očito je da je ekološko nekvalitetno govno.
|
|
Citiraj:
Nažalost nema, ali hvala. Citiraj:
Za allegro znam da valja. Ali ovo je druga web stranica koja nije povezana nikako s allegro.pl Citiraj:
Za Citroen DS4 lift. Prednji far mi treba :D |
Citiraj:
Inače okačim sutra ujutro slike iz Stuttgarta , frend i ja bili malo u obilasku Porsche muzeja :) |
Jučer pred lokalnim hotel vidio McLaren Artura. Moćan komad auta.
|
Citiraj:
|
https://youtu.be/cSp2CN-XQX8
Rimac rastura rekorde, iako ne znam koliko su te brojke bas bitne nama obicnim smrtnicima, ali ipak svaka cast s obzirom da je to "mlada" firma... |
Nestrpljivo čekamo The Exiled i njegov komentar. :D
|
Navodno da što brže taj auto ide, to je vodostaj poplavom pogođenih područja u Lijepoj Našoj niži.:):D
Impresivno za firmu koja je nastala iz ničega, a mladi genij koji stoji iza svega, sve radi sam bez ičije pomoći.:hitthewal: |
Citiraj:
I gledam led far, ali želim original |
Citiraj:
Makar, sudeći prema slikama ispuh nije original, smrdi na frizuru motora. Bez obzira na sve, bezvremenski prekrasan. |
Ma to su sve krševi treba stavit u njih ev pravi brzi usisivači da budu a ne ta čađa.
Sent from my SM-G985F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |
|