![]() |
gle... pridobio me kod orginalan, tim više pošto je u zadnje vrijeme na tako nešto teže naletiti od poštenog povrata poreza.
naravno kompletna radnja je metafora za ono što se stvarno dešava u današnjem kapitalizmu i doslovno je prenešeno... uzmi samo za primjer da ti ne-do-bog netko bližnji ili poznanik boluje od neizlječive bolesti koja se liječi "vani" za milijone (privatnih) evra... in-time ;) |
http://www.imdb.com/title/tt1601913/
nelose, bar sto se mene tice... i meni je kraj totalno ok, iako se lome koplja oko njega... |
ako neeson tuče makar i na kratko - count me in :)
|
Citiraj:
|
facepalm... nisam ni vidio spoiler.
tipa - ne valja mi lord of the rings jer ako uzmemo u obzir da drvo ima par tona, kak bi moglo hodati na korjenju čija je specifična gustoća xyz po cm3 :) |
Ha gle, da nema toga, čemu i kome bi se smijal u birtiji nakon par piva? :D
|
Pa potpuno opravdano pitanje :D
pogotovo to da joj se vise isplati ic pjesice sto ce ju ispast 2h nego ic busom sto ce ju ispast 2h + vrijeme dok bus ne dodje do odredista (sto je ispalo poprilicno vremena), tako da poskupljenje karte bas nema prevelikog smisla |
Gledao Safe House sa dragom u kinu. Solidan akcić za razbibrigu , vrijedi pogledat "cinestar srijedom" kad je karta 19 kn inače ne bi dao punu cijenu. 7/10
|
Baš htio pitati u kojem kinu :D
http://www.imdb.com/title/tt0120051/ Ali skužio da je to neki novi :P |
ajme covera :D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zapravo mi je bila smiješna scena jer sat i pol trčkara u štiklama, inače mi vjerojatno ne bi scena ni zapela za oko :D |
A svašta... :D
Ja nisam niš pametnog gledala, osim J. Edgar nedavno. :/ Trebala bih Matrix maraton s dragim napravit, ionak me davio da ih gledamo. Stara je neš spominjala da bi išla u kino gledat Fantome Menace 3D. Jel gledao tko, su ga sjebali? |
Nema još obaveza na faksu pa opet filmski vikend :D
poslije LOTR trilogije, na tapetu stiže Rambo (zadnji dio mi se ne sviđa baš :\) i Band of Brothers (koji se smatra serijom, ali opet), ovo je must see za mene :P I iskečuje se "Act of Valor" :) |
the rum diary...ima par smijesnih scena...meni je o.k.
http://www.imdb.com/title/tt0376136/ |
Pogledala sam neki dan Monte Carlo, zabavan i čisto ženskasti film. Preporuke za vaše drage :D
|
:hitthewal:Sucker Punch
|
Hugo je nominiran za 11 Oskara :stoopid::stoopid::stoopid::stoopid: i 8.0 na IMDB :fiju::fiju::fiju::fiju:
Pa dal je to zbog imena Martin Scorsese ili? ... jer film je otpad, nakon sat vremena je otišao u vječna lovišta.. EDIT: syss, uživat ćeš ;) |
Body of lies solidan film
|
Jutros zavrtio Midnight in Paris, reko po prvim kadrovima cu odlucit oce ic ili ne. I odusevio se. Woody mi je i inace car, ali svejedno :D
Pravi homage jednom razdoblju Pariza i potrazi za izgubljenim vremenom:) The Limits of Control - nedavno pogledo. Jarmusch. Film prakticki bez radnje, ko da je zalijepljen od vise slicnih dijelova. Definitivno nije za svakoga, ali meni je sjeo odlicno :) |
Citiraj:
|
The Refrigirator .. što reći...Citizen Kane i Kum zajedno ne mogu dostići epske epohe i filmske divote kojima odiše ovo remek djelo. Jednostavno, nekad pomislim , da je svemir premali za sve ljepote koje se kriju u ovakom malim stvarima! Prava oaza filmske radosti!
|
Citiraj:
ne zanima me baš iskreno. |
Citiraj:
|
Hugo je žešće smetje u zadnje vrijeme, izvikan film...
|
također se slažem da je sranje.
Pogleda Blade trilogiju, odlični filmčeki, također pogleda novi star trek, meni je sasvim dobar film. |
E da, zaboravih, pogledala sam Immortals. Majko mila, tolko smeće od filma nisam dugo vidjela. :D
Radnja je sasvim solidna i mislim da je film mogao odličan ispast. Ali glumci su koma, ovi bogovi su majko mila isusova, a Zeus je, ne znam, jednostavno ne znam. |
Kreten? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit: gleda netko oscare? između Harryja Pottera, Transformersa, Rise of the planet of the apes, Hugo dobije Oscara za vizualne efekte?! Sam ja luda ili kaj?! :/ |
Taj Hugo ima ocjenu 8+, a bio mi dosadaaaaaan...
Jučer u kinu pogledao Chronicle, dobra ideja, nedovoljno razrađena, u film od samo 84min uspiju uguziti tako dug završni dio da je pola kina zijevalo... I još vidim da ima ocjenu 7.5 :hitthewal: I karte za kino poskupile, je**nih 33kn za film (nije 3d)!!! Tolko je koštao Gospodar Prstenova od 3h! |
Citiraj:
Film je snimljen po istinitom dogadjaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ah Dacconjo...
za blade se zna kakav je film, a budući da je ovaj dobio ocjenu 8.0, treba bi me oduševiti...ili barem zaintrigirati. |
Može preporuka filma baziranog na izgradnji "kućnog" podzemnog skrovišta u slučaju nuklearnog rata, skupljanja namirnica, tenzija oko rata, i slično.. pored toga, može i naziv one komedije, kad na kraju padne avion a oni misle da je počeo rat, pa ostanu puno godina pod zemljon, itd..
(nije bitno godište) |
|
Citiraj:
|
pa mislim da bi tu i take shelter uletio... nisam ga gledao, ali vjerujem da je kvalitetan uradak.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:52. |