![]() |
Zabranjena je prodaja računa za igre na PCe.
|
|
Maloprije je počeo rollout updatea za EU, vrijeme za pogledati event
http://i.imgur.com/4Yrc1lY.png Evo patch notesa, na EU sajtu ih još nisu postali. |
A gdje je necromancer?
Wtf? Poserem im se na patch taj. |
Nije ni trebao doći sada, tek negdje u drugoj polovici godine. Je da im je to bezveze ali tak' su najavili. Nekako mi se čini da i oni glume da su sretni oko te obljetnice, valjda su i sami svjesni da ovo što su napravili za obljetnicu i nije baš nešto :)
|
Necromancer će prema svemu dosad rečenom biti pay-to-play content. Dakle, neće biti ekspanzija, ali ćeš morati platiti da bi igrao nekrača. Ak će biti više od 10€ sigurno neću uzimati jer nekro ne donosi novi content, tj. sve novo je samo taj lik i oprema za njega. Onda će im valjda još trebati nekoliko patcheva da ga nerf-boostaju :D
|
Citiraj:
Ništa :D Citiraj:
Ja sam 99% siguran da sam pročitao negdje da neće biti free. Napraviti će dramu oko tog nekra, a ništa se neće promijeniti. |
Ma biti ce kao DLC morati ces platiti da bi ga igrao. I da nece biti nikakvog extra contenta osim njega kao nove klase.
|
Patch je donio upgrade barem šta se grafike tiče, lijepo izgleda.
Ajde, i ako GR odradiš bez da crkneš dobiješ dodatni pokušaj za lvl-ing gema.:D Ostalo, same old story. |
Citiraj:
|
Slažem se u potpunosti s tobom, grafika je bila na mjestu.
|
blablablabla bal bla bla i još malo bla |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ajde molim te, pročitaj što sam napisao, pa onda govori o kontradiktornosti...
:hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Citiraj:
Ono što me zanima jesu nove mape u GR-u, spawn-anje elitnih, a za to treba malo više od pola sata.:D |
A gle, meni fali neki konstruktivni i progresivni način napretka.
Sad ako imaš dobru ekipu dođeš na lvl 70 za 15 min, nagearaš se prilično dobro za dan-dva maksimalno i onda farmaš iteme koji su možda 0.5% bolji od tvog... Meni bi bilo brutalno da npr. kvaliteta itema raste s GRiftom, jer se ti realno možeš nagearati na low lvl GR. |
Otkad su Kadala i Kanai u igri farmanje opreme je beznačajno, naravno da se dogodi dobar drop bilo dok farmaš GR key ili nakon šta odradiš GR, ali na loot malo tko ozbiljno računa.
Mislim da igra pruža dovoljno buildova da bi bila zanimljiva, ako pričamo o solo, problem je igra u grupi koja se svodi uvijek na isto. |
Citiraj:
|
Citiraj:
--- Pot, koliko ti gameplaya može donijeti nekro prije nego otupiš još uvijek zaostalim grindanjem GR i riftova? Naravno da će ljudi bez problema keširati, ali neću biti jedan od njih, primarno jer sam rebel što se tiče pay-to-win/pay-to-play-subscription koncepta u igrama. Za igru koja danas košta 20€ na bnetu (oba nastavka) dati više od pola tog iznosa je u najmanju ruku glupo. Blizzard je na HOTS i Overwatch isprobao mikrotransakcije i vidio da funkcioniraju. Auction house u D3 je odavno prošlost, ali ovo naplaćivanje sadržaja je comeback te mehanike naplaćivanja u D3. Uskoro bi se mogli pojaviti petovi, skinovi, ako ne i nova oružja. Meni je uvijek primarno bilo kupiš igru ili je čak besplatna i možeš imati potpuno iskustvo bez dodatnih ulaganja. Vizualne stvari isključene ofc. |
Jedno pitanjce, nakon šta sam napravio update Diabla 3, kada ga krenem igrati drugi monitor se isključi, točnije crn je tijekom igranja. Prije ovog patcha toga nije bilo. Nekako mi je handy imati drugi monitor upaljen i na njemu imati neki video/mjuzu i sl..
Dakle dva monitora, win7x64, Diablo 3 ROS..ima tko kakvu ideju? |
Full Screen Windowed, probao?
|
Nakon ovog updatea mi igra još više trza, fps drop je ogroman na act1: northern highlands, SSAO i AA isključeni skroz, fps tolko padne da vsync zalocka na 30fps. Bez vsynca 25-45 fps... Žalosno, a vizualno osobno ne vidim nikakve razlike.
"fix" sa gašenjem community chatova ne pomaže, dapače, nisam bio niti u jednom communityu. Možda bih vidio razlike da uspoređujem jedno do drugoga, ali ovako nakon mjesec-dva neigranja, apsolutno niš ne vidim. |
Ma prije je bilo sve ok na full screen, sada vise ne..al da, prebacio sam na fullscreen(windowed) i sada je ok.
..ni ja ne primjetim neku kvalitetu grafike |
Također ponovo instalirao da vidim ta poboljšanja.. ne vidim ih, samo vidim dosta manji fps nego prije :lol2:
|
Poboljsanje u grafici ne vidim ali pad u fps bome vidim i to skoro duplo na high bez AA. Otisao u dark tristram, zavrsio za 15 min...meni je lose sve to skupa. Od svega toga sam dobio zelju da ponovno radije snimim d1 i d2 pa da rsdije to igram.
|
Njubare, koji ste vi paragon u igri?
|
Ja sam oko 800, nemam igru instaliranu već jedno vrijeme.
|
Blizu 700 tako nešto
|
Ne primjećujete da nema onog priglupog blura, da su boje življe, koliko je slika oštrija pogotovo uz AA. :lol2:
|
Paragon 1088 :D
Inače, zadnji patch je kao i xyz u zadnje vrijeme malo žešći odron. Dok ne izdaju neku exp ovo je totalna debilana od igre. 10 min za lvl up novog heroja i što onda? Ništa, udaraš GR do 75 i onda opet ništa :D |
Ne, krivo. Nije ništa, ipak je borba za 0,1% boljim itemom :D :D
|
Čuj, imam sve max ancient iteme, sa 70-75 lvl gemovima unutra za dex, tak da ne znam žto bi više skupljao :D
|
Citiraj:
6 klasa ima, svaka ima najmanje 2 builda sposobna za 90+ GR, tako da nemaš šta skupljat čisto sumnjam. Ja sam sa 5 klasa na leaderboardu, pa opet imam što skupit. |
Dal postoji način da se brzo izbusta seasonal lika?
Ako tko želi igrati s njubarom: Necro#262 |
Da, počekaš ekipu da rokne bar gr 40+ i onda te boostaju :D
|
Citiraj:
Sereš bezveze, DH možda s jednim buildom (shadow) može igrat preko 90. A i to je tolko drkanje da graniči s igrom i šizofrenijom. |
Slažem se. Nejde svaki build preko 90.
|
Citiraj:
Pa ja sa svojim UE imam 86, a to mi je build za bounty.:) |
Imas ti ili imaju raznorazni botovi? UE je totalni pain in the ass za igrati preko 75. Ne drobi bezveze.
|
Prvo bi se trebao naučit malo pristojnosti sa tim glupostima sereš, drobiš i sl.
Drugo, LoN build za DH je već dvije sezone najjači build, a to šta ti o tome nemaš pojma ili Marauderu koji je buffan ovu sezonu je tvoja stvar samo prestani solit drugima pamet. Treće, sa UE se 75 riješi bez pola muke i to u 7-8 minuta. Lp |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |