![]() |
Pogledao sam nedavno The Rum Diary (2011)Odličan je iako nije tipična komedija, i također jedna od boljih Deppovih uloga :fiju:
|
Sutra kod mene novi film Angeline Jolie u bioskopu, ali me ta tematika baš ne privlači. Ima vremena kad dođe na TV.
|
Ja završih sa svoji maratonom :)
ova scena mi je najjača, pogotovo dok njim kaže "You bow to no one" Awsome! |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Vidi ti postova. :D Da traje 1:15. Taman dovoljno da ti ne pozli od lošeg filma. :D |
|
Koji su nastavci ovog filma
http://www.imdb.com/title/tt1216487/ Znaci ne ovaj 2011 americki "muskarci koji mrze zene" nego svedski?Ima ih tri , dakle jos dva uz ovaj u linku kaj ne ? Jako dobar film/filmovi, nepravedno zapostavljen kod nas.bitno da nam se guraju nekakva americka sranja . |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prvi dio Treći dio |
Citiraj:
Nikad nisam uspio ni prvi pogledat do kraja, previse jada i dosade Mada, za ljubitelje akcijskih filmova mislim da je skroz okej |
Na ovo sam slucajno naiso. Predator 2 mi je jedan od boljih akcijskih filmova iz tog vremena..
Predator 2, altrenate ending Prometheus - NEW (HD) 2012 Ridley Scott Movie |
Bahahahaha
Predivno nesto! Hvala za link |
neznam jel netko stavio ali evo novih elijena :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inace, pogledao 50/50. Cisto ok film, ali mu ne bi dao imdb-ovskih 8.0, vise nekih 6.5 koji natezu na 7. |
|
Flash of Genius. :) Jako jako dobro. :) Barem meni. ;)
|
Također pogledo 50/50 i veoma mi se sviđa. a ponajviše zbog ovog rudlavog frenda koji je full flegma i ima stav boli me kita.. a zapravo mu je fakat stalo do glavnog lika.
Meni je LOTR super trilogija, al također, nemam živaca da pogledam to opet. Isto tako i sa star warsima, čekaju da ih pogledam već bar godinu ipo jer totalno sam zaboravio radnju. A nemam živaca jer njih ima 6 nastavaka, ajme kad ću to pogledat :D. |
Meni je prije dva tjedna došla želja za Star Wars, pa sam svaku večer pogledao po jedan nastavak. I baš je dobro ispalo gledajući u serijalu, čak sam skužio neke stvari u priči koje prije nisam.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Tu se koji put ubaci i Godfather, te još par kultnih filmova :fiju: |
J. Edgar - odličan, al malo sporo i na momente dosadno :/
|
Citiraj:
|
ako je sporo i dosadno - count me in :D
gledao danas in time sa ženom... odličan i što je najbitnije orginalan koncept, malo limunada pred kraj, ali ovo prvo ga izvlači + đastinova prilično dobra gluma. da se nije držao pop hitića koje je pjevušio ko mlad umjesto glume, mogli smo ga danas slaviti ko dicaprija :) |
Ima vremena za njega. :) Preporuka za Freedom Wrighters i History of Violence
|
Eeeee, za Freedom Writers sam već miljardu puta vidjela na RTLu reklamu, ono kad reklamiraju "blockbustere" i to, al nisam ga mogla nać nikak. Tenks. :)
|
Pogledao sam In Time. Onako, zgodno za izgubit 2 sata, ali film je glupost teža, svakih 5 minuta na ekranu je nešto totalno glupo i nelogično, uz samu premisu koja je idiotska.
|
10 godina unazad...
tko je gledao 28 days later od danny boyla? predobar je film! badguys se ne gegaju ko idioti a opet vidis tko je najveci neprijatelj: covjek covjeku. |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=ST2H8FWDvEA(ako je tko primjetia ova stvar se često koristi u filmovima, Kick Ass npr, i naravno gdje je Murphy skladatelj) http://www.youtube.com/watch?v=hvmCuosF0Xo |
Citiraj:
Ja sam pogledao pola prvog dijela i ugasio film koliko je meni "dobar" :). Zadnje sto sam gledao je Insidious i Occupant.Sasvim solidni horrorci za ubit vecer. Sinoc pogledah Angelinin film : U zemlji krvi i meda. Tko ima slab zeludac nek ne ide u kino jer su scene :puke: . Film je na sve nacine brutalan ali vrijeda ga pogledati.Nisam skoro vidio da su ljudi iz kina izlazili pod takvim dojmom. 8/10 (ne svidjaju mi se po meni relativno duge sutnje u dijalozima i kraj mi je malcice cudan :) ) |
Apolo 18
hvala na preporuci, tko god da je zasluzan. ovaj film me neodoljivo podsjeca na starije hororce, sredina 80tih i pocetak 90tih, kada film nije strikno morao biti blockbuster i tako se promovirati. malcice nervira konstantno brzo prekidanje kadrova forsirano od rezisera, ali ok, to mi je smetalo dok radnja lagano nije krenula. ali svakako preporuka, nije ovo true hororac od kojeg se bojis sam ostati u prostoriji ili zaklopiti oci ili kad svaki zvuk budi nervozu, zapravo meni nema niti jedne bas strasne scene. ali svejedno ima taj osjecaj neugode, i vrijedi pogledati :goood:. |
Hugo, a ono nebi mu dao onoliku ocjenu sa imdb ali nije ni los za pogledat.
|
Citiraj:
|
Pa čovjek komentira film, niš drugo..
Btw, večeras možda pogledam Hugo, bolesna ocjena a i redatelj ;) |
a ja bi trebao znati da je izasao film koji nosi isto ime kao igra prije 15 godina i kao poneki nickovi na forumima :). ok, my bed, navikao sam na likove filma, sad i ja vidim da je rijec o http://www.imdb.com/title/tt0970179/
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pratim, ali ne fanaticno ocito. upravo 99% filmova koje imam i koje sam pogledao (i serija takoder) sam ovdje procitao preporuku, Hugo mi valjda promaknuo. nema veze, sve 5. |
Trebam pomoć filmskih znalaca, dali ko zna ime francuskog filma u kojem glavni lik traži posao u papirnoj industriji ali od prevelike konkurencije ne može naći posao te ih odluči eliminirati.
Noviji film bio je nedavno na tv-u prije par mjeseci. edit: našao sam riječ je o Le couperet, preporučujem svakom ko voli malo crnog humora |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:58. |