![]() |
Andeo ja za svaki tip mjenjam taktiku, ma da sam ja UT škola i više volim napucavanje, tj preciznost i znanje...
|
Citiraj:
to je neka nova kombinacija SD i CTF? : pirate : :D |
Citiraj:
Ali kako u DM-u mozes u jednu izjavu staviti napucavanje, sto je jedno, i preciznost i znanje - sto je drugo? :) ;) |
Citiraj:
Atha, birokratu jedan :D :D :D ispravio sam gresku |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali mislim da bi se trebalo vise rotirati ti modovi napucavanja i takticki pogotovo kad nas ima puno. |
Citiraj:
Btw i ja "radim" danas, ali ko "radi" taj i grijesi zar ne ?:D :D :D |
Citiraj:
A napucavanje u smislu da ideš i kolješ neki dobiju sa kundakom i kad crkneš sve isponova, i to je to, meni je to još zabavno. Ne volim šuljanja i kempanja jer to nije moj stil, ma da mogu i tak igrat al mi nije toliki gušt. Slažem se da za svaki tip treba drugačija taktika, ja ju imam ma da nije kak bi htio da je al opet furam svoje i guštam se a to je smisao igre.:beer: |
Citiraj:
ctf mi fakat nije fora kad nas ima preko 6 u timu, ono u cijeloj partiji budu 2-3 polaganja a ostali 30min zujis okolo po mapi i cekas da na tebe nalete 4 njuba i posprejaju te sa ppsh |
mislim da svi znaju koji je moj omiljeni tip igre. ctf mogu igrat, i to čak solidno, al nije mi toliki gušt :)
ja volim sjest, upalit vatricu, i čekat ljude da namirišu hranu :D |
ajmooooooo
|
Citiraj:
|
ma neeee :D
|
Neeeeeeeeee
|
Hottest Game: Call of Duty 2 Multiplayer
Most Dedicated Gamer: [PTSP]eXt@sY 42 total hrs this week boli me glava vise:( |
|
Citiraj:
|
bas je idiot....
|
Citiraj:
|
Evo nabavljen ekskluzivne slike zekota :)
http://i4.tinypic.com/1054jtd.jpg |
Čim se otopi odmah na roštilj
|
Igrao sam na nekom Mađarskom serveru mod sa artiljerijom. Dobar mod za CDF. Pomoću dalekozora navodiš artiljeriju. Treba čekati dok ne napune topove (nije baš skroz jednostavno). Dobro je kod taktičkog planiranja jer jedan dio mape zasipaš granatama a po drugom forsiraš napad. Isto možeš usmjeriti artiljeriju na svoju zastavu pa neka je netko pokupi:D
|
Jel mi to opet pričamo o capture der flag-u?:p
|
Jučer nam je Mirkec izgorio: roller : , prvo je došel u strahu da ga neko ne tuče: bonker : , onda je počel dovoditi komade, onda je otišel bez torbe:beer: , onda je došel na server gdje je čekal bolju mapu i na kraju .... u 03:40 sam nešto provjeravao pa da vidim ko je na serveru - ono Mirkec Spectator :confused: sve si mislim da je zaspao pa sam ga kicknul da ne troši promet: lol2 :
|
pozdrav!evo ja radim...i opet razmisljam kolko mrzim mac!!
znate g4 je zakon..blah dobio sam novu grafu tak da ak uhvatim vremena se pucamo!!! tata ubo asus 9550 256mb!! fala tata fala: goood : :clap: |
Citiraj:
|
omg kaj je meni jucer (danas) bilo da sam tak dobro igro.
još me zule pita kaj sam dobio novi komp :D valjda je 20fps-a napravilo svoje ;) |
meni se uopce ne igra zadnjih par dana...
imam dusevne dogovore sam sa sobom!u ponedjeljak cu na rebro,pa onda operacija i kad se vracam na server ne znam... neznam ja kaj je to 20 fps-a?? |
Citiraj:
Nego, VECERAS U 20H NA SERVERU. NECU DA CUJEM - NE, NE MOGU, NE ZNAM, NECU, NE MOZE, NE DAM, NE PRIMAM I SLICNO. MALO S&D, MALO CDF, ZA SVAKOGA PONESTO. OKUPLJANJE U STO VECEM BROJU! OVO JE NAREDBA! Der Kommandant Átha @mitzek jr. ako si ozbiljnoi pitao, to je broj slicica u sekundi, frames per second. odnosno sa koliko je slicica u sekundi graficka kartica spremna pokrenuti nekakvu grafiku. |
Jawohl, Her kommandant!!!: CoolRamb ;)
taman dotad složim Abiticu i 64-vorku :) Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:59. |