PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

Full Throttle 07.06.2012. 13:54

znam da ovo nije vezano direktno za bf3, al dijeli istog MOĆNOG GAZDU s njim.
hebeni origin, loada se 5 minuta!!!!!. i ko da to nije dosta, automatski se prebacuje na store i izbacuje reklamu. ko je ovo kodiro treba mu prste pocjepat

mis 08.06.2012. 13:31

Izgleda da je odzvonilo indijcima

http://www.reddit.com/r/battlefield3..._with_a_proxy/

Daedalus 08.06.2012. 14:10

a u k... taman mislia kupit :(

Ati freak 08.06.2012. 14:22

Bemu a upravo sa managerom dogovarao transfer u Indiju, tocnije Delhi United.

Veky 08.06.2012. 16:25

Hvala Indiji. :chears:

RS_BuRnOuT 08.06.2012. 16:34

Citiraj:

Autor Veky (Post 2179143)
Hvala Indiji. :chears:

Kad si kupio? Koji proxy?

Veky 08.06.2012. 16:45

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 2179150)
Kad si kupio? Koji proxy?

Prije 15min.

Proxy: 210.212.90.180:3128

Vendetta 08.06.2012. 17:21

Ja sam Harivansh Mehta iz Šri Lanke koji je kupio BF3 Premium za svog prijatelja iz Hrvatske koristeći njegov Origin account. :D

I šta sad EA ?! Bitno da oni imaju bankovne račune u Švicarskoj.

A lik s reddita kaže:

Citiraj:

Ok guys, it might have been a false alarm. I contacted support via chat and the guy i spoke to had no idea why this happened and was escalating my case to a higher instance. While it still might have been the proxy, he didn't mention it. Apparently they will return with an answer 1-2 weeks.

hammer_of_thor 08.06.2012. 21:32

Citiraj:

Autor St-M (Post 2179182)
Ja sam Harivansh Mehta iz Šri Lanke koji je kupio BF3 Premium za svog prijatelja iz Hrvatske koristeći njegov Origin account. :D

hahahah :D
:care:

Nego, as expected, patch je više pokvario nego popravio, čak i fix X, brake Y, Z i pola abecede! :fuming:

Samo ono što mi trenutno najviše smeta, helikopteri su totalno broken.
ECM radi (donekle), lock sound često ne nestaje već stalno tuli i nemaš pojma dali te zapravo lockaju, rocket podovi su totalno nerfani a o tome nema ni riječi u patch notesima.
Prije je 3/4 salve iz rocket podova bilo dovoljno za lagani disable bilo kojeg tenka, sad svaka raketa mora direkt pogoditi za disable.

Naravno da jet vs heli nisu dirali i da još uvijek i polu-sposobni jet pilot može skinuti helić bez problema, a da ne govorim o Sholeu i ekipi koji skinu helić i još u istom runu disejblaju tenk :D

Deni_86 08.06.2012. 22:06

E Decki danas sam kupio kompjuter novi,moram doci po njega za 4dana,zanima me dali pi pri stastavljanja konfiguracije mogu uvalit polovne dijelove?kako da provjerim da je sve novo i sa garancijom,Tenx

Ivo_Strojnica 08.06.2012. 23:33

Legendo. Mozes stavljati polovne dijelove, samo odnesi tamo da ti sloze. A to za garanciju, pitaj. Obicno je samo racun bitan sa popisom kupljenih komponenti. Inace, ovo ti je totalno kriva tema za pitanje. :)

izi 08.06.2012. 23:40

Danas naidjem na frajera, koji stojecki na 1+ kilometar skida sa M98. Fi3ldEngin33r, malo mi je preciznost prevelika za normalno igranje, skoro 13k killova, 48% accuracy.

jurbAs 09.06.2012. 08:31

sto se dogada sa nama svi smo postali azijati...
hammeru heliji mi idu najvise na zivce prije proslog patcha 1 run bilo kakvog pilota helija unistava tenk... bas mi je drago toga vise ne moze biti.

trpi 09.06.2012. 09:20

mene zanima na koju foru mi ekipa iz tenka skida avion sa jednim shusom

Šole 09.06.2012. 09:47

Vjerojatno prenisko letiš, još ako i usporiš skine te lako. Leti okomitije na njih ali onda moraš pazit na prostor da se izravnaš, tj. digneš ponovo u zrak inače ti ne gine suicide :D

iggi 09.06.2012. 13:24

http://upload.slike.com/slike/P9cm.jpg

No comment

Full Throttle 09.06.2012. 14:29

da, preloše. al ja definitivno ne krivim ove koji su tu mjeru postavili. jer moramo biti svjesni da su ljudi skroz očajni zbog stanja s čiterima, a oni koji bi trebali biti zaduženi za smanjivanje istog, ne rade niš po tom pitanju.

ezz 09.06.2012. 21:47

ja već dugo čitera nisam sreo

Full Throttle 10.06.2012. 10:38

kak možeš biti siguran?

PointDexter 10.06.2012. 18:04

Nekakav bug sa konekcijom iako je ping bio dobar i oznaka za problem sa vezom je nestala čim sam umro. Sve se oko mene odvijalo bez problema, samo se ja nisam mogao pomaknuti :D
http://youtu.be/LbDYQT7jOH0?hd=1

Rudy 10.06.2012. 18:32

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2180296)
Nekakav bug sa konekcijom iako je ping bio dobar i oznaka za problem sa vezom je nestala čim sam umro. Sve se oko mene odvijalo bez problema, samo se ja nisam mogao pomaknuti :D
http://youtu.be/LbDYQT7jOH0?hd=1

ah, kako mi je ovo poznato :D ...dovoljno da na kratko bude neki problem s konekcijom (tipa netko u mrezi upali youtube i par sekundi se video loada), i ovo je vrlo cesto rezultat...odmah ide suicide

Bishop 10.06.2012. 19:08

Otkrio sam saiga+pso1+extended mag+slug OMG u jednom danu napravio 400 killova (meni je to puno, igrao sam par sati svega). Oduvijek sam gledao slugove kao bzvz jer ono, shotgun bi trebao bit na blizinu, al na hc serverima, up close and personal, jedan slug ubija, a mogu efektivno skidat ekipu i na velikim udaljenostima. Mozda po statistikama i nije nest posebno komba, ali tako mi super lezi, bas mi je fora igrat. Da ne pricam da igleda svemirski, ko neki rail gun :)

hammer_of_thor 10.06.2012. 23:58

Citiraj:

Autor Šole (Post 2179468)
Vjerojatno prenisko letiš, još ako i usporiš skine te lako. Leti okomitije na njih ali onda moraš pazit na prostor da se izravnaš, tj. digneš ponovo u zrak inače ti ne gine suicide :D

Naravno da nisko letim, oslanjam se na brzinu, a visoko u zraku ne mogu brzo letjeti, tim gore što sam tek na visini lak plijen za jeta. Kako god okrenem, od skilled jet pilota helikopter je *ebo ježa.

Večinom letim na 30 i manje metara, taman za below radar, brza prelijetanja da gunner lakše skine pješadiju, a dizanje i napad čim vidim spotan tenk.

Citiraj:

Autor ezz (Post 2179854)
ja već dugo čitera nisam sreo

Na stranu oni očiti koji sa M16 skidaju ljude u tenkovima i stoje ispred baze dijeleči headshotove preko cijele mape, često nemamo ni pojma da je u igri neka vrsta cheatera. Oni koji "samo" vide kroz zidove tek toliko da imaju prednost ali ne toliko očito i slično.
Ogroman broj ljudi igra sa nekim "manjim" hackovima a mi to ni ne kužimo, baš kako je onaj lik ljut na EA/DICE ispričao svoju priču da je bio toliko ljut na cheatere EA/DICE da je kupio hack i na kraju skužio koliko ljudi igra sa malom "unfair advantage"

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2180350)
Oduvijek sam gledao slugove kao bzvz jer ono, shotgun bi trebao bit na blizinu,

Slug je zapravo jedan veliki metak, tako da i na softcoreu je headshot one hit kill, i to na velikim udaljenostima. Lako možeš snajpat sa bilo kojim shotgunom sa Slugovima :)

PointDexter 11.06.2012. 11:15

Možete li predpostaviti o čemu se ovdje radi? :D
http://youtu.be/YYsg3TuFqnM?hd=1

Govorili smo da se BC2 raspada, ali naići na ovakve velike bugove skoro svaki dan je smiješno.

EDIT: Video je naravno malo ubrzan,... ~20%

Neo-ST 11.06.2012. 11:29

Dogodilo mi se više puta, odličan bug, dok te tvoji ne skinu :D

jopis 11.06.2012. 11:35

Citiraj:

Autor PointDexter (Post 2180672)
Možete li predpostaviti o čemu se ovdje radi? :D
http://youtu.be/YYsg3TuFqnM?hd=1

Govorili smo da se BC2 raspada, ali naići na ovakve velike bugove skoro svaki dan je smiješno.

EDIT: Video je naravno malo ubrzan,... ~20%

To je već poznat bug da kad te admin balansira živog, događa se da ostaneš u vozilu u kojem si bio, na mapi ti je to tvoje vozilo crveno kao neprijateljsko a ti si i dalje u njemu i možeš ubijat protvinike najnormalnije. To je još od zadnjeg patchanja prije >mjesec dana.

Alph4Dawg 11.06.2012. 12:22

Biti ce popravljeno ovaj tjedan.Dobivamo patch (vjerojatno mali patch + CQ ekspanzija) koji bi trebao popraviti nekoliko zabrinjavajucih bug-ova, glitcheva, itd.

jopis 11.06.2012. 12:31

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2180708)
Biti ce popravljeno ovaj tjedan.Dobivamo patch (vjerojatno mali patch + CQ ekspanzija) koji bi trebao popraviti nekoliko zabrinjavajucih bug-ova, glitcheva, itd.

CQ exp već imaš, to ti je u onih 2gb patcha od nekidan :)

Alph4Dawg 11.06.2012. 12:50

Citiraj:

Autor jopis (Post 2180718)
CQ exp već imaš, to ti je u onih 2gb patcha od nekidan :)

Mislim da nije, jer smo jucer probali uletit na server koji je vrtio CQ i nove mape, pa nam je svima izbacilo prozorcic u kojem pise da moramo imati CQ ekspanziju i nudi dvije opcije:

'Open in Origin'
'Continue'

sto god kliknes nista se ne dogadja. Ali sam vidio vec masu ljudi koji igraju CQ. :O

jopis 11.06.2012. 12:55

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2180734)
Mislim da nije, jer smo jucer probali uletit na server koji je vrtio CQ i nove mape, pa nam je svima izbacilo prozorcic u kojem pise da moramo imati CQ ekspanziju i nudi dvije opcije:

'Open in Origin'
'Continue'

sto god kliknes nista se ne dogadja. Ali sam vidio vec masu ljudi koji igraju CQ. :O

Region check u originu:fiju:
(pogledaj si pod my games, pa ćeš vidjet da ti s hr ipom stoji pod close quarters - unreleased):D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27.