![]() |
sta velite na pusher trilogiju? se isplati gledat?
|
Jedinica pogotovo. Ostatak je oukej!
|
|
Ja i draga pogledali Clintov "J.Edgar" dajem mu 11/10. Gluma ubija Zeusa na Olimpu.
Ne volim Di Capria , al ovdje ga je "razvalio". Ovo kupi sve žive oskare u ovoj godini. |
Citiraj:
|
DiCaprio uvijek odglumi vrhunski, nesjećam se neke loše uloge, iako je jako dugo bio gotovo zaboravljen. Departed, Aviator, Catch Me If You Can, sve odreda super filmovi. Pa do novijih Shutter Island, Inception.
Iako se slažem s tobom, izgleda da ga ljudi koliko vole toliko i mrze, tak da oskar dobije, teško. |
Citiraj:
Citiraj:
Nego nikako da se natjeram pogledat tropa de elite 2. Jeli u rangu jedinice i jeli se radnjom nastavlja na nju? |
nastavlja se. Ali je priča okrenuta više ka korupciji u visokoj politici i policiji a manje ka samim favelama.
|
Kao što Pupo kaže DiCaprio je odličan glumac. Dok se tek pojavio nisam ga bas podnosio ali što više vrijeme ide on mi je danas možda i jedan od najdražih glumaca. Stvarno u kojem se god filmu pojavi u zadnje vrijeme odradi ulogu vrhunski, u tolikoj mjeri da više manje mi je dosta da vidim da on glumi mogu mirne duše pogledat film da i ne gledam neke preporuke za njega.
Baš sam nedavno pogledo film Revolutionary Road gdje skupa s njim glumi Kate Winslet. Tema je mladi par u pedesetim godinama prošlog stoljeća te njihova borba s osobnim problemima. Film je drama ali glavni glumci tako dobro odrade posao da mi ni u jednom trenutku nije bilo dosadno i mnogo problema se naravno može uzeti kao univerzalno i reflektirati na gledateljeve danjašnje probleme. Uglavnom preporuka od mene tko voli ovakvu vrstu filma :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni je isto Shutter Island bio genijalan film. Pogledo sam ga 2-3 puta i svaki mi je put sve bolji. Osobno mi se još odlično legao u filmu Departed, to su mi ovako njegovi omiljeni filmovi više zbog nekih mojih preferenci u određenom žanru.
Inception je meni dosta dobar ali me smeta koliko ljudi potenciraju to kako je film kompliciran i ispada kao da su svi pametniji ako skuže o čemu se radi u filmu :lol2: inače mi taj film ne dobiva na draži što ga više gledaš kao npr Shutter. |
Thnx za tropu, stavit cu je pri vrh "to watch liste" :)
A Di caprio se od od glumca kojeg nisam podnosio u osnovnoj skoli i eri titanica - em zbog plachipickarenja u filmovima em jer su sve zene u skoli bile zacopane u njega :o prometnuo u imho jednog od naj glumaca svoje generacije. Sto mu je mozda i bilo teze nego drugima jer ga je pratio imizd "sladunjavog boya" :D |
Apollo 18
Jučer sam ga pogledao... ostao sam paf kako jedan niskobudžeti film može tako vezati čovjeka za fotelju. Preporuka 7.4/10 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
iako mi ga je bilo cudno gledat bez "streaking naked" skroz jako okej film! |
|
Hhehe jos gledam, ako su svi tu onda mora i stiflerova mama xD
|
Da da, stara cougarica :)
|
Pogledao Underworld: Awakening :D
Crap od filma. :D Dobro možda se nekom svidi..recimo nekom tko je fan Underworlda. :) |
ja nisam ni jedan taj pogledo... baš me ono ne zanima 200%.
|
Upravo pogledah "The Three Musketeers" i bas sam uzivao u filmu. Preporuka ;)
|
Citiraj:
Ovo bi bilo i prvo pozitivno 3D iskustvo. |
Citiraj:
|
Film je toliko autentičan u prikazivanju tehničkih mogućnosti tog doba da sam samo čekao kad će netko izvaditi zolju/kalašnjikov i raspaliti po protivnicima. Crap na kvadrat.
|
Tower Heist- neloša komedija za ubit vrijeme. Netko je napisao da "želi biti poput Oceanovih"; baš ne bih rekao. Ovo je komedija a ne krimić/triler.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
barem meni |
Citiraj:
To stoji, Slide je jedini komičan, Ben Stiller nije imao ni dozu komičnosti u sebi Na prvih par scena kad se Slide pojavio mislio sam je J.B. Smoove zbog govora(serija Till Death/išla na RTLu) J.Edgar-odličan film. Uz Tinker Tailor Soldier film godine(2011) |
Murphy mi je bio prejak u Tower Heistu :D Ben Stiller je sramotno netalentiran
|
Tower Heist
Citiraj:
|
|
Citiraj:
ali ovaj Reunion bi mogo biti OK, jer prva pita je ipak skoro pa kultni film :D |
Citiraj:
Prva je epska :D Druga je OK, al ni blizu kao prva. Wedding je isto čisto OK Band Camp može proči, zapravo je odličan. Naked Mile mi je super :D Ovi Beta House i The Book of Love su dosta loši Al Reunion bi mogao biti stvarno super :D |
bože sakloni što znaš uopće nazive toga svega.
|
Beta HOuse i The Book of Love sam proguglo, nisam se mogao sjetit.
Al prvih 5 naravno da znam :D |
Službeno je ovo 4. dio.
Ovi ostali se ne ubrajaju u službene nastavke(čak i svi nose naziv American Pie Presents...). Mogla bi bit odlična komedija, somo ako ovo što su u traileru pokazivali nije sve |
http://www.imdb.com/media/rm767930880/tt1605630 h_o_t ebo ju ti :D
|
underworld 4 traje samo 1:15? jel netko gledao možda
|
Neki dan na RTL-u bio Terminator 2 koji se odgledao po n-ti put :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |