![]() |
Uvijek imaš SEPA nalog kao opciju...
|
Citiraj:
|
Ili đabe Revolut, samo ne znam prima li ga Coinbase pošto ima UK bin?
|
Oprezno s Revolut, samo dozvoljava ne kripto mjenjačnice, meni su odbili bitpandu, mislim da dozvoljavaju samo bitstamp i Coinbase, ali treba provjeriti.
|
Uspješno sam spojio coinbase sa revolutom tak da to radi.
|
koje su naknade onda
|
Sa coinbase na revolut nije bilo fee-a.
Nisam punio coinbase sa revolutom tak da za taj smjer ne znam. Kad smo već kod toga. Dal' netko zna dal' coinbase ili revolut šalju podatke o transakcijama našoj poreznoj? |
Coinbase ne, Revolut-e to je pitanje od milion satoshija.
|
Ovo sa Revolutom bi bilo idealno da podrzavaju njihovu Visu, a cekat par dana da transakcija prođe preko Sepe ili kojecega je meni glupo jer valute nece cekat mene to je sigurno.
|
Gdje je kraj ovome?kupujem definitivno, po meni je realno 3500 4000 al nisam se nadao ovako brzo...sta FUD u zivotu cini hehe....tocno sam znao da ce biti pad kad korona dodje na zapad ali ne ovoliki, ovo je kao da je treci sv rat
Koliko sad treba da vula sjedne na racun kad se uplacuje sepom |
CCa 2 dana ... (sepa)
Da ubija me ovo već par dana ... ali čekam, morat će se vratiti ... |
Citiraj:
meni izbaci da kartica nije podržana :o |
Može se i preko Revolut standardne kartice kupovati kriptovalute uz manju proviziju nego preko Coinbase-a. Imaju opciju praćenja cijene te automatske kupovine kada neka od pet ponuđenih kriptovaluta dosegne željenu cijenu. Tako sam se ja za*ebo. Odradilo mi automatsku kupovinu po mojoj želji i onda je sve krenulo dolje :)
|
Ne isplati se karticama kad uzimaju proviziju...sepa je par kuna svega
|
Jel istina ona "poslovica" "dok ne prodaš nisi izgubio !" ?
|
Baš sam našao kad ću probati malo kako se trguje na Binance futures - nekoliko dana prije ovog kolapsa. Nego sad razmišljam prodati ETH i za to kupiti ETHBULL. Poluga je samo 3x ali ne može se likvidirati, pa mislim nemoguće da ETH neće opet bar do 200.
|
Nije li neki lik prije kakvih mjesec dana rekao da ce shortat BTC, evo ga sad se nece javiti... oso on na havaje
|
Naša sam privremeno rješenje za uplatu. Sada ko snajper cekam da padnu još i onda najvjerojatnije udrit po zcashu jer mi se čini da bi moga na 5x narast do kraja godine. Tu su jos Dash i Eos ko kandidati. Nadam se samo da ova 2 crasha do sada nisu kraj padanju.
|
Kakvo rjesnje?
Kakve su jos opcije uplate na mjenjacnicu a da nije visok fee |
Citiraj:
Najveci fee ti je sad kupit eurima neku valutu na coinbase pro jer su povecali fee na trejdanje (bar za nas smrtnike koji nemaju visok daily trade). Po meni kad kupis crypto valutu salji je dalje tipa binance i tamo trejdaj. https://help.coinbase.com/en/pro/tra...fees/fees.html |
Nis od tog
Sepa par kuna na bitstamp i ajbok |
Citiraj:
Meni SEPA sa PBZ direkt na coinbase nije radila... net banking baci error da nemoze verificirat njihov IBAN / racun |
Citiraj:
Nist od shortanja, kasno paljenje, rezultat: bankrot. Bio bi barem u hotelu s pet zvjezdica na Malom Lošinju da sam prodao prije mjesec dana. Sad moram opet čekat godinu dana da dođe na 10K :) Najgore mi je šta nemam keša da kupim još. |
kakvih godinu dana....cim ovo govno prođe btc ce puknit ko zapeta puska...kao i sve drugo...
|
Citiraj:
|
Kaj velite, jel BCH (bitcoin cash) dobar za investiciju?
|
Citiraj:
|
Ekipa recite mi molim vas znate li di da kupim ripple,neku sigurnu stranicu preko koje ste vec uzimali,i da je provjerena i sigurna kupnja?I di da nabavim novčanik di se to trpa?hvala unaprijed
|
bitpanda
kraken bitstamp binance ... Mogu ti poslati refferel linkove za bilo koji od njih, možda dobiješ nešto i ti i ja. :D |
Mene vise zanima kako od masu shitcoina, bas taj shitcoin.
EDIT: Nitko nista? Vidim da ce sad biti pad, jeste svi napeti ko puska, volio bih znati zasto XRP je vruc. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |