![]() |
Citiraj:
Code:
note2 5.5" 720p vs note3 1080p jedan pored drugoga razlika je itetkako uocljiva Code:
Pitanje je možeš li to skužiti kad koristiš prvo jedan, a onda drugi mob. Mogu probat tvoj servis hidraulike ? :banana: |
Sorry, zaboravio sam da si ti jedan od gurua, primi moje iskrene isprike ;)
|
Oppo Find 5 snižen na 299€
Sa studentskim popustom još 10% dolje i gratis futrolom, mislim da trenutno nema bolje ponude za ~2000kn. Također, garancija od 2 godine, šalje se unutar EU s povratom love za isto. lu-dni-ca :chears: |
Ljudovi,
Jel postoji način da se na android telefonu (konkretnno Huawei y300 kupljen u t-mobileu) provjeri jel sim-lockan? Imam Vip karticu, ali ne znam pin, a neda mi se sad kupovati karticu samo radi toga. |
Radi kak na kojem Androidu, probaj *#*#7378423#*#*
|
Ništa se ne dogodi, upišem navedeno i kad utipkam zadnju zvjezdicu samo cijeli upis nestane bez ikakve daljnje akcije.
|
Vjerojatno je maknuto na toj verziji androida.
|
Prijatelj mi je na kiosku neki dan za 500 kn kupio dual sim mob,isti chipset kao tele2fon v5 ,iste specifikacije samo mrvicu manja dijagonala ekrana.Ej,na antutu benchmarku je za nijansu BOLJI bii od mog v5.Da,rootao ga je Framarootom bez problema.
|
Citiraj:
|
MeanIT je proizvodjac a a kioscima tiska ima.mozda ima i na web stranici Tisak media centa. Ugl,po NICEMU ne zaostaje za v5.
|
Citiraj:
Moto G, 4-5h sot, na vjerovatno 48h, mozda manje, ali bas cu vidjeti na ovom chargu... |
Koliko u prosjeku se ceka na uredjaj na servisu u jamstvenom roku,ukoliko su u pitanju manje softwareske greske?
|
Citiraj:
|
10 dana? Wow pa to je super? Slusam price od po 40+ dana
|
Citiraj:
|
A sta bude to sa zamjenskim uredjajem? Jesu li obavezni ga dati?
|
Pozdrav
Kupio sam Galaxy s3 i prvi puta sam na Androidu, imate li kakvih savjeta što da isključim, uključim? Sada mi je Android 4.2 gore, kako i da li da stavljam noviji? U albumu u galeriji imam slike koje mi je povukao sa Gmaila sa pc-a i na m obu ih ne mogu obrisati ,kako? Imam aplikaciju za slike wallpaper i ne mogu sa nje skinuti sliku na pozadinu? uopće se ne snalazim, prešao sam sa Applea ;/ hvala |
Citiraj:
Panj, galaxy mini sam dobio :D |
Pfff kaj ce mi 3g kad imam 512MB po full brzini u svojoj tarifi.
A i bilo je tu par h wifia i par h 3g. No racunajte kao da nije : ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne radi ono što ne moraš. Pošalji ga prodavaču, a onda neka on dalje šalje kamo god hoće. Njegova zakonska obaveza je da ga preuzme od tebe, dostavi servisu i popravljenoga tebi nazad o vlastitom trošku.
|
Citiraj:
Ili ova tele2 smećad imaju drugu politiku. |
E al Tele meni kaze da ga ja MORAM o svom trosku dostaviti servisu,Mobisu.
|
Citiraj:
|
Cura je prije godinu i nešto sitno uzela Xperiu U kod njih i na telefonu nije radila back tipka. Pošto znam kako su traljavi po pitanju servisa/garancije, pitao sam ih jel mogu ja osobno odnijeti uređaj na servis da ubrzam 'dostavu'. U Agramu su mi rekli da sam ga trebao reklamirati tamo gdje sam ga kupio jer imam pravo na novi uređaj pošto je bio po defaultu s greškom. Naravno, to mi ovi majstori nisu rekli.
Ne znam kako je drugdje, ali ova poslovnica kod mene je živi užas. |
Citiraj:
|
Ovi ovdje su katastrofa. Imam dosta lošeg iskustva s njima.
Najveća vrlina im je indolentnost. |
Citiraj:
Uf, kolko pojmova, pojma nemam to sa rootanjem i launcherom, budem malo proguglao pa ću se snaći valjda. Vidim da vi svi ovdje kemijate s tim stvarima, za mene je to viša matematika, da li je nužno raditi te stvari ili samo ako želim da mi brže mob radi? tnx. |
Nije nuzno,time samo modificiras uredjaj malo detaljnije,al u globalu radit ce on u svakom slucaju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:24. |