![]() |
Prijavi im da isprave.
|
Citiraj:
|
a po kojoj bi to logici bilo?
Da mogu nesto napravit kvalitetnije onda bi to napravili za sve modele. |
Ne ide to bas tako.
Android je segmentiran na više razina. Sucelje mozda jest isto, ali funkcije ispod su prolagodjene za svaki uredjaj zasebno, a to sve triba testirati fino. |
Citiraj:
Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Malom se neki dan ugasio Poco F1. Sam tak, odjednom mrtav uređaj. Nikakve kombinacije tipki ga nisu uspjeli vratit iz mrtvih. Malo guglao, vidim nije jedini, događa se. Pročitao svašta, i odlučio isprobat jednu relativno jednostavnu radnju. Skinuo stražnji poklopac i otkopčao konektor od baterije. Držao tak par minuta, vratio nazad i ponovo sklopio mob. Paljenje opet nije reagiralo no kombinacija volume down i power je otvorila fastboot mod. Nakon toga držao par sekundi power tipku i mob se upalio. I radi sad.
Eto, ako nekom pomogne... Edit; zanemarite, opet se gasi, jednom ga uspio ponovno upalit, drugi put ne. |
i moj je tak riknuo. cak sam mislio probat s drugom baterijom al nemam vremena se zezat, a i nekak si mislim da je otisla baterija valjda bi davao neke znakove zivota na punjacu.
sad bas malo gledam i fakat je pun internet ekipe kojima je otiso na isti nacin u zadnjih godinu dana. nesto tu nije cisto, ne bi me cudilo da genijalci iz saomija nisu zeznuli s nekim od updateova i na taj nacin ubili telefone. |
mene na pocu zeza sim utor i svako malo iznaciva nema kartice i sad se konacno i sim utor zablokirao i nejde van
Poslano sa mog POCOPHONE F1 koristeći Tapatalk |
Čačkao po njemu dosta, napravio wipe data, povuko podatke s googlea, i misli si čovjek sad bu ok, ma kakvi, sam se odjednom ugasi i nemreš ga upalit. U biti možeš, al mora bit priključen na punjač. Iako je baterija 100%. I opet se poslije ugasi... Tak da, možemo zaključit da je umro.
|
Neiapravna baterija
|
Citiraj:
a tako bi mi pasalo da ga bar na 5min ozivim, imam gore pdf-ova koje bih volio spremiti. |
Da li se može namjestiti na RN7 (Android 9, Miuiu 11) da se sigurnosno kopiranje na gogle disk radi npr. svakih 2 tjedna. Ne kužim kako je potavljeno to sigurnosno kopiranje (da li svakih xy dana ili baš uvijek moraš sam pokrenuti)?
Sad sam vidio da je sigurnosna kopija napravljena u 6 mjesecu (ja je nisam pokrenuo) i stisnem sigurnosno kopiranje i vidim povijest poziva i sms sigurnosna kopija napravljene sad, kod aplikacija, za neke aplikacije neke sigurnosne kopije napravljene sad, neke čak u veljači, za postavke uređaja u svibnju. Zašto ne napravi sigurnosnu kopiju za sve sa današnjim datumom? |
Citiraj:
Mogu probat kupit novu batku, možda je fakat do baterije, mada se gasi na 100% napunjenosti... |
bok ekipa, ima netko xiaomi 11 lite 5g? zanima me ima ona animacija da kad dobijes poruku da zasvijetli ekran. Meni zasvijetli samo jednom i vise ne. To mora tako ili? namjerno sam ostavila nepročitanu poruku
|
Ima netko problema sa MIUI 12.5.1? Npr da mu widgeti zauzimaju više prostora no što trebaju, da chat headovi nisu okrugli nego kvadratni, buggovi sa obavijestima, itd..?
Ako zna netko kak da to popravim, a da ne prčkam previše po njemu.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Čini se da je mi 11 ultra isto popusija smece od proximity senzora.
Za one koji zele to fixati: https://play.google.com/store/apps/d...imitysensorfix Radi bez problema, cim se javis, zalocka screen. |
isto ti je to ... samo razlika u hadwareu
|
Malo duže sam van igranja s firmwareom, pa me zanima brzo potezno. Da li se može na xiaomi redmi 5a preko fastboota instalirati službeni firmware bez obzira na trenutnu verziju softweara? Odnosno da li ima nekih ograničenja (verzije prema dolje) i da li bootloader mora biti odključan.
|
Mozes priko miui flash toola ,nisam 100% siguran ali mislim da mora biti bootloader otkljucan...
Ima na jubitu masu tutorijala malo provrti da se prisjetis nisam ni ja donedavno pa sam opet refresha znanje kroz yt. Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Pozdrav, imam pitanje. Ima li RN 10 hall senzor za flip case, odnosno da prepoznaje magnet u poklopcu i gasi ekran kad ga se zaklopi?
|
danas mi se poco f2 pro poceo glupirati.
Stalno javlja da Google Play services nemaju account za backup. Dodam account i ulogiram se pa pita 2FA, stavim "tap phone/tablet to autorize" pa se pojavi poruka na samom mobu da li dozvoljavam samom mobu da se ulogira. Ne razumijem. I onda stavim da dozvoljavam pa na mail dobijem obavijest da se novi Poco F2 Pro ulogirao u Google. Sve počelo iz čista mira. Ima tko kakav info? Opet xiaomi nešto spetljao s updateom? |
nisu toliko ali računaj na to
|
Citiraj:
Sljedeće bugove sam primjetio: - Kad upalim dark mod, on ih prisiljava na neke app tipa PBZ ili ECC (diners) i to dosta ružno izgleda, s tim da nekad prisiljava, nekada ne. U postavkama dark moda bi se trebale pojaviti app i onda bi se tamo trebalo namjestiti da ne prisiljava na neke app, ali lista je prazna i neće ih učitati. - Ponekad mi se dogodi kad otključam ekran da je on prazan, ponovno lock i otključam i onda je sve tu. - Ponekad kad otvorim app draw bude isto prazno pa moram ponovno. - Zna se pojaviti notifikacija za update sistemse app, kada odem na to... ništa, uopće nema update.. odem u sistem apps, check update i opet ništa... Ista stvar se događa na Poco F2 pro. Ovo je ono što ja znam i primjetim. |
Citiraj:
Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2e9ddc54b6.jpg Ili probaj ovo https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c4258bbfee.jpg Sa cime je najbolje mjerit sot Acubattery? Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Kad je Xiaomi ispravio koji bug u svom softveru? Sjeti se samo koliko puta im je neki update zbrikao uređaj. Čini mi se da su oni A modeli bili poznati po tome.
|
uf, A3 i njihov update.....to su umirali naveliko uređaji.
|
Mi 9T
1 privitaka
Jel neko probal nadogradit...Mi 9t
Hvala |
@BsClocked Nisam omogućio developer mod i imam službeni EEA rom. Čak mislim da su to sjebali sa zadnjim updateom, da prije nije forsirao dark mod gdje ne treba.
|
Svaki update ne valja. Kao i svaki stock. Ima puno bigova, nekome smeta nekome ne smeta. Onima koji su se navikli na npr huawei y7, bilo koji xiaomi im je avion. Drugima naravno nije i bugovi smetaju. Ili se naviknes, ili kupis drugi brand. Ne treba očekivati da ce Xiaomi pretjerano popravljati bugove. Dokazali su da nece
|
Mislim da najviše smeta onima koji su non stop na mobu..
Mene najviše smetao onaj senzor kod poziva .. Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
https://play.google.com/store/apps/d...hl=en_US&gl=US
Ovo je mene spasilo. Zaista je divno uzeti mob od 1000€ i onda skidati servise da ti ne mobitel tokom razgovora ne upali oneNote, napravi screenshot, postavi ga za home screen i obriše sve ikone na homescreenu. |
Citiraj:
Hahaha, kad si lijen sam iskljucit ekran nakon odgovora/uspostave poziva, jer to je jedino kaj ta aplikacija radi. Nakon razgovora i tako sam moras ukljucit ekran, jer to ta app naravno ne radi; ali lijen si ga iskljucit :chears: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:54. |