![]() |
Citiraj:
ja tvrdim da je sve to softverski.... primjer: cubot one je na stock romu na videu i diktafonu imao cisci zvuk od bilo kojeg pravog diktafona kojeg sam ja cuo. mob je imao problem sa fotkanjem, jer je tajming blica bio los pa nisi mogo po noci ama bas nista dobit. onda sam stavio gore portani rom od xiaomia, glatko radilo, baterija trajala dulje, fotke i blic proradili, ALI je pala drasticno kvaliteta videa i diktafona... na videu ko da si se prebacio na 640x480 sa nekih 20 fpsa :lol2: |
|
Samo vjerojatno misle na neke kupone koji vrijede samo za ruse.
|
Zanima me Mi A3 i ako ne gledam te ruske kupone, nego samo aliexpress kupon, onda je 990kn...
Uz DHL bi izašao 1180kn. Ako još nešto ušićarim, super :stoopid: |
Ekipa, koji je Xiaomi top model mobitela?
Što kažete na novi CC9 Pro? |
Ako kupujete preko Goldwaya (Aliexpres) ne zaboravite na topcasback gdje vam se vraća 6%
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=300521 |
Top Xiaomi Mi 9 Pro 5G https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9_pro_5g-9892.php
|
Mi CC9 Pro (blesavog li imena) će se u ostatku svijeta prodavati kao Mi Note 10, a ovo su mu specifikacije
|
kako u miui-u na poco f1 namjestiti da u status baru pokaze ikone za mute i alarm?
|
|
Mi9t pro je u pitanju, treba mi quick fix.
Kako ugasiti prilaz 3g/4g kad je isključena mobilna mreža? Stalno je gore i nervira me već. Poslano sa mog Mi 9T Pro koristeći Tapatalk |
Pa kad iskljucis mobilne podatke onda se automatski iskljuci 3 ili 4g.
Ako hoces iskljucit odes u postavke sim cards i mobilne mreze, odaberes sim karticu i pod preferirani tip mreze odaberes 2g. |
Citiraj:
Poslano sa mog Mi 9T Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Da li je dobro preći na MIUI 11 ili ostati na MIUI 10? Da li bi tim prelaskom na MIUI 11 izgubio sve ono što sam podesio i one aplikacije koje sam instalirao dok je bio MIUI 10? |
Pitanje.
Uzeo sam majci za rođendan u 4. mjesecu Redmi Note 7. I zove me u petak da se mobitel više ne pali. Ok, odem kod staraca, uzmem mob i punjač i odem doma (sumnjao sam da je bio prazan ili nešto slično, jer sam u prošlosti imao takvih "dummy" problema s roditeljima i tehnikom). Probam mob, ne pali. Stavim ga na punjač, ostavim par h, ne pali (svijetli crveno svijetlo prvo, pa zeleno nakon par sati (znači da je napunjen)). Zamjenim punjač, ne pali. Zamjenim kabel, ne pali. Ostavim ga kroz noć na punjaču, ništa. Ostavim ga subotu i nedjelju bez punjača, pa na punjač, ponovo ništa. Reklamiram ga u ponedjeljak, zovu me jučer da je mobitel gotovo. Dođem tamo i kaže lik "mobitel je bio kompletno prazan", samo ga je trebalo napuniti. 'ko je tu lud? Što se desilo? |
Citiraj:
EDIT: sad vidim da si mijenjao punjač. A onda ne znam, čudno mi je to. Prati situaciju dalje... |
Citiraj:
|
Xiaomi mobiteli
Ma ne mozes to iskljucit.
Meni je isto na pocophonu. Ako si iskljucio podatke, neta nema i to je to. Pokazuje samp mrezu koja je aktivna Sent from my iPhone using Tapatalk |
Predstavljanje Mi Note 10/CC9 Pro je planirano za 14.11.
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_n...news-39891.php |
Citiraj:
|
A čisto sumnjam, ovo nije servis gdje sam ga kupio. A ne vjerujem da su ga isti dan vozili na servis, popravili i sutradan vratili.
|
Vjerojatno su samo pošteno očistili USB port i sredili kontakte...
|
Citiraj:
A i koliko vidim na ytu nije neka tlaka otvoriti ga. |
Citiraj:
Od 4. mjeseca do danas je mogao bar 10ak puta past u juhu ili... ;) |
Citiraj:
Ovaj ce trazit za njega kao da sgs7 prodaje, a ne xiaomija koji je 1300 kn nov :D |
Sletio MIUI11 na Pocophone. Pušten globalni OTA update.
|
Stavio.
Dark mode 👍 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
GLedam ove popuste na goldwayu za 11.11.
PLaniram uzet 2 komada Xiaomi mi 9 lite 6gb 64gb https://www.aliexpress.com/item/4000...c00BhYBrr&mp=1 Na 11.11. je 215 $ u crnoj boji. Moze li se usicarit jos kakav popust sa nekim bonovima, ili zato što se uzimaju 2 komada? |
Citiraj:
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
jel rijesen problem da notifikacijske ikone ne nestaju nakon dvije sekunde i jel pokazuje u status baru kad je ukljucen alarm i mute? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:57. |