![]() |
Citiraj:
Jebeš Shield, daj Ejđnt Karter! :goood: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sjelo mi super osvježenje među detektivima i policijom. |
Citiraj:
Pih, najbenigniji negativac iz Šilda pomete pod s cijelim SSR-om. :D |
Grimm se pretvori u takvo sranje da je to nevjerojatno, tamo negdje u 3-4oj sezoni.
Plus i što je na početku svaka epizoda na istu foru, samo s drugim likovima. Bulšit od serije za zaobić u širokom krugu. |
Citiraj:
Serija mi je bila baš fino osvježenje. Mislio sam da će mi samo pokrpat rupu do Shielda, na kraju mi je i bolja. Ako nastave tako redati sezonu jednog, pa sezonu drugog, nemam ništa protiv. |
Gotham mi stvarno nije loš.
Pogotovo sad kad je stigla nova doktorica (Morena). :D Neznam što je sa serijom The Man In The High Castle, bila je samo pilot epizoda, a nakon toga ništa. |
Citiraj:
Ponestaje im ideja, šta ćeš. Meni je ipak oke serija, onako za pogledati sa curom :D Z Nation pogledajte ako ste propustili. Meni se jako svidjela. Željno očekujem novu sezonu. Nekidan sam otkrio Shameless (Američku verziju iste). Prva sezona je super, druga tako/tako, treću ću tek uzeti gledati. Nastavak druge sezone The Blacklist je počeo izlaziti. Već sam i zaboravio o čemu se radilo do sada :D Tu je i Better Call Saul od tvoritelja Breaking Bad-a. Prva dva nastavka su poprilično dosadna, ali dati ću joj šansu. Također The Strain ako je netko propustio. Ovo se također čeka nova sezona. |
Citiraj:
|
Upravo pogledao poslijednju epizodu Parks & Reca. Šta reći? Koju poruku poslati? Zaista jedna od rijetkih bisera u moru "humorističnih" serija.
Nekako mi je prebrzo završila. Prvih šest sezona sam pogledao vrlo brzo, i kad sam saznao da će biti samo još jedna sezona mislio sam da je to neka neslana šala. Možda je i tako bolje, ako se osvrnem na 2,5 muškarca (kojeg sam prestao gledati kad je Čarli otišao) koji u svojoj poslijednoj epizodi prikazuje mržnju prema Čarliju umjesto humora i tbbt kojemu su prve tri ili četiri sezone bile jako dobre, da bi na kraju došlo na mužnju mrtve krave i.e humoristična serija bez humora a toliko sezona imaju, ne bih volio da se i ona pretvorila u takvo nešto slično. Jedna od rijetkih serija u kojoj sam bio zainteresiran za svakog lika, za njegov karakter i što će se slijedeće dogoditi. Još jednom svaka im čast na odlično odrađenom poslu. :care: |
parks je jebena serija :D
|
Citiraj:
Community i Parks & Rec su mi uvjerljivo dvije najbolje humoristične serije. Modern Family mi se isto kao mockumentary format sviđa, ali ipak previše plitko. Tamo mi je Ty Burell 50% kvalitete serije. |
ty burel je jebeni pobjednik :D
ma oke je plaza... ali sve je to skupa maltene nula do rona swonsona :D |
Modern family se srozala.u 3. sezoni... ali tu su se nesto producenti popickali... pa je od 4. sezone nadalje opet vrhunska. Mozak na pasu i udri.
|
Moj prvi dojam na Rona je bio užasan, nakon par epizoda požalio sam što sam to pomislio, a Plaza je i meni oke.
|
ma kaki... ron je ustanova te legenda, vizionar, filantrop te precjednik :D
najjači lik u svemiru valjda :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a kad se sjetimo tek testiranja vegetarijanske hrane u onom dućanu :D :D :D
jel to bio neki vege špek ili šta već? :D |
House of Cards 3. sezona vani
Da vidimo novog predsjednilka i prvu damu. :) |
Citiraj:
Ma liku treba dati Oscara, i to par njih. Cisto zato jer je Ron Swanson :D |
Citiraj:
The To Do List (2013) sam gledo samo zbog ovog http://media.giphy.com/media/R2bz2gnJc5DYA/giphy.gif :D edit: @KhongLo doch, ich weiß:D |
Citiraj:
Citiraj:
|
https://www.youtube.com/watch?v=UXRefikXFFw
Hah, mislim da je to i jedini lik u cijeloj seriji koji je pljuga, baš sam pred godinu, 2 pričao s bratom kako u cijeloj seriji nema lošeg lika osim njega. :D Umro je Nimoy. |
zavrsio sa gledanjem Entourage
odlicna(meni) serija o zivotu filmske zvijezde i njegovoj ekipi u L.A ali ari gold..omg koji je to lik:D prozdro sam 8 sezona u tjedan dana smijuci se njegovim misaonim pro...izljevima:D https://www.youtube.com/watch?v=8E1l8TrDfpY edit: @panda naravno...cekam..jebiga prirasla mi ekipa srcu:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Uvijek izađu sve epizode odmah. Netflixova je serija i zato.
|
Skroz sam zaboravio, počeo lani gledati kad su već obe izišle sezone.. NIje mi palo na pamet da izlaze sve odreda.. :fala:
|
Počeo gledat Fortitude / pogledao prvih 5 i ja zadovoljan....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:04. |