![]() |
potpis na ovo gore. skuzio ovo ljeto kad sam krenuo na GO. okacio A2 na drzac u auto i upalio GPS, a ono crna slika dok imam cvike. teski fakap IMO jer mob je bomba, bar meni.
|
Citiraj:
Eto već 2 tjedna i veli da joj je mob super. Nije to tak strašno kako sam mislio da bude i kako su neki pisali da je. Nije grozno kao na Galaxy S3 što sam se bojao da bi moglo biti :D Mene više smeta što se ekran nije baš proslavio sa svjetlinom nego ta 720P rezolucija. I ne vjerujte nikome što se piše o ekranu. Ni meni da nije loš ni drugima da je grozan. Odite u Arenu i pogledajte ga uživo ;) |
Evo mene opet s pitanjem (Redmi note 7 ).
Za google maps sam pronašao da bi mokazivale kamere treba ubaciti CRO-Gatso-SYGIC.rupi i CRO-GATSO-SYGIC.bmp u Android\data\com.\sygic.aura\files\maps\import\ Kako doći do te mape gdje trebam ubaciti gore navedene fajlove? Spojim RN7 s kompom ali ne znam kako doći do te mape. Opet, hvala na odgovoru! |
Ne znam kakve veze ima Sygic sa Google Mapsom. Gdje si to pronašao?
|
Citiraj:
|
Stavi Waze i zaboravi na komplikacije s tim fileovima.
|
Citiraj:
Znači Waze daje obavijesti kad se približavam kameri ili barem daje poziciju kamera? |
Citiraj:
|
Kod mene ne daje glasovnu obavijest o kameri, samo poziciju.
Sve je ukljuceno, pa mi nije jasno zasto ne javlja. U pocetku je javljao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://goo.gl/maps/mVagxgDywyc5vExZ8 Ovo gore je za sygic, prije si morao sam konvertirat txt u rupi, sad ima gotovi rupi za ubacit u sygic. To isto provjereno radi. |
Citiraj:
Kad otvorim navedeni link, pojavi se mapa s slikom i popisom kamera, ali kad odem u google maps app više te kamere ne vidim na pozicijama. Da li bi se te kamere trebale pojaviti i u toj aplikaciji, a ako da kako ih "aktivirati" da se vide? U izborniku ispod offline mape nema ničega. Edit: Uspio sam dobiti CRO-GATSO prikaz u google maps app. Dobije se tako da se gornji link otvori na mobitelu i onda klikne na kvadratić u gornjem desnom ugku, logira i automatski se otvori google maps app. Sad još trebam vidjeti da li će prikazivati te kamere tijekom vožnje. |
I Google Maps su friško uveli tu mogućnost.
https://www.tportal.hr/tehno/clanak/...2e3a0878f582a6 |
Imam priliku kupiti Xiaomi Mi 9T 6/64 za 2000kn s HR garancijom.
Koliko bi mogao dobiti za Redmi Note 7 4/64 star oko 6 mjeseca isto hr? Oko 1200-1300kn? |
Citiraj:
Tolko su novi... |
Jel ko instaliral miui 11? Dojmovi?
Hvala pozz |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kak se ponasa baterija na novom miuiu? hvala |
Citiraj:
|
Dali mozda netko zna kada bi trebao doci ota global miui 11 za mi9?
Poslano sa mog MI 9 koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Za danas - kamera, whatsapp, viber, tapatalk, spojen na wifi + 1 sim 3g i sat vremena SOT = 90% baterije. |
Je li netko nedavno kupovao flip case za RN3 Pro koje ima ugrađen magnet za hall senzor? Promijenio sam dva Nillkinova flip casea. Više ih nema. Tj. ima ih samo u bijeloj boji. Nakon toga sam kupio neki seljo case za par dolara, s onim utorima za kartice, ali nema magnet. Nije smart case.
|
malo me počeo zezat redmi 5, pa gledam da se apdejtam ali da ostanem na xiaomiju.
neutrino ima novi redmi note 8 (ne pro- nego običnu verziju) za 1700kn. iako mi je maalkice iznad planiranog budžeta od 1500kn, možda da se rastegnem. međutim - da li je xiaomi generalno riješio katastrofičan zvuk kod snimanja videa/audia? to mi je major letdown i razlog zašto za video/audio koristim i dalje staru nokiu 808. tnx edit vidim da abrakadabra ima note 8 pro (6/64) za 1800kn. jest da je mob sad već ogroman, 6.5". senzor kamere je još bolji nego na običnom 8 (1/1.7" vs 1/2"). nisam pametan. treba mi neki upgrade ali ovo je već osjetan zalogaj plaće. |
Zvuk je i dalje loš, baš sam danas pogledao review Redmi 8 Pro, piše 128 kbps, ali zvuči puno gore od toga. Mislio sam umiroviti Mi Max nakon neuspješne zamjene baterije, ali morat će pričekati.
|
našao jedan jedini video na yutubu sa camera mikrofonom i zvuči odvratno. dakle banana.
kameru svi "revjuiraju" ali su nesposobni instalirati neku drugu aplikaciju, snimati raw ili uslikati nešto sa manualnim opcijama. point&shit only fotke su na netu. u samo jednom review-u su napisali da ima manualne opcije (raw, iso do 25600, i do 16 sek ekspozicija u manualnom modu), ali onda u istom tekstu napišu da ima fokalnu daljinu od f2.0 pa neznam koliko da vjerujem piscu tog teksta. nosakam mali tripodić u ruksaku i manualne opcije me zanimaju, ali samo ako postoje i ako se može snimati raw. zvuk očito neće nikad ispraviti dok god postoji xiaomi kao firma. nisu u miui 9, nisu u miui 10 i malo je vjerojatno da će u miui 11. ne želim bit pokusni kunić za nešto šta košta 1800kn. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:52. |