![]() |
Pa to bar vrlo jednostavno riješiš - kupiš ga u HR s dvije godine garancije, ne vidim u čemu je problem.
|
Citiraj:
|
Već milijun puta prožvakana tema, jednostavno nemojte ni razmišljati o garanciji ako naručujete iz Kine. S razlogom je jeftinije tamo
|
Kaj ima pametno za kupit od 4.5''
neče veči ekran i gotovo pa moram naručit taj |
Citiraj:
|
Istina,ali nisam planirao kupovat xiaomi nego meizu m2 kojeg nema u RH
|
Aha, M2 mini, da njega valjda još nema kod nas...
|
Tako je,a i ako bude,nece bit 1000kn nego 1400-1500
|
Sry za off,ali evo možda nekom pomogne;
C/P sa drugog foruma o zamjeni/garanciji: Frendova uputstva od prosle godine: Evo, napokon poslao kinezima mobitel na popravak/zamjenu. Procedura je sljedeća:
|
I još jedan korak
7. Odeš na tržnjaka si kupiti drugi telefon dok ovaj dođe nazad iz kine. Moguće i 8. Kupljeni telefon ti se svidio da prodaješ kineza kad dođe nazad. |
Inače odlazak na carinu je super praktičan kad nisi iz zg :D
|
super praktično je da znaš postupak pa ideš u svojem mjestu daljem ili bližem koji ima carinu,jer zamisli nije samo u Zagrebu ispostava carine, a i to sam postal dobronamjerno da barem donekle zna netko ko se bude našel u takvoj situaciji da ima riješenje pa proba riješiti na taj način sad dal je iz Zagreba ili nije.
treba provjeriti jer nisam ziher,ali znači @brodjo u tvojem slučaju se vjerujem to može i u Osijeku na carini napraviti. sad smo već i jako otišli u off pa za sve ostalo trebamo se preseliti u odgovarajuću temu: http://forum.pcekspert.com/showthrea...51059&page=133 |
Nema vise carine u Splitu za postanski promet. Samu u ZG. Pa tako pretpostavljam da nema ni u Osijeku.
Tako je to kad centralizacija uzme maha a ostalo nije pokriveno nekim web/remote uslugama. |
@matsx, upravo tako. Nema u niti u Osijeku. Samo u ZG
|
|
Ne podrzava 3g 900mhz...
|
Tehničko pitanje: imam neki zopo kojem se touch blesira dok je na punjaču. Kad ga skinem s punjača, sve radi ok. Što je problem, touch ili nešto na matičnoj (pitam općenito jer nisam upoznat s terminologijom i mehanikom samog uređaja)?
|
Probaj drugi punjač. Najozbiljnije. Imao slično iskustvo, ne sa zopom, doduše
|
Koliko uopce treba ovima sa Chigon-a da posalju uređaj?Kupio prije 5 dana Redmi Note 2 i jos nije poslan.Poslao poruku s pitanjem kad ce to poslati...i nema odgovora,naravno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Istina, iako mislim da unutar 6-7 dana stižu. Mog su poslali 5. dan od narudžbe, dobio ga doma 8. dan (6. radni dan)...
|
Treba imati na umu da je potraznja za XRN2 ogromna, te vecina sellera mulja da ih imaju na zalihi. 19.8 sam uzeo sivi model kod jednog sellera (napisao normalno da ima na lageru) te mi je za 7 dana javio da su ga iz tvornice zeznuli, da mi moze poslat samo bijeli model. Otkazao sam narudzbu, te mi je Ali uredno vratio novac.
|
Uspio sam rezervirati Oukitel U7 po 49.99 USD:
http://www.geekbuying.com/item/Oukit...ay-352507.html Presell product lead time je 10.09. Nadam se da će doći u rujnu pa da napravim neki test i review. :) Za te novce, mislim da je to OK deal. |
Cijena je ok, ali računaj da se radi o slabom i zastarjelom hardveru te zastarjelom softveru tako da se ustvari radi o čišćenju skladišta.
Ne znam šta možeš očekivati više od moba s takvom cijenom. |
Pa dobro sad, nemre se baš reći da je Kitkat "zastario" softver, pogotovo ako govorimo o uredjaju koji košta 450 kn sa svim davanjima - u tom cjenovnom rangu nekom će to biti premija...
|
KK je zastario, a taj mob sigurno neće dobiti upgrade na L. Osim toga, zna se da Kinezi lažu za kapacitet baterije i MP na front kameri. Tih 8MP je ustvari interpoliranih 5MP + fotke će vjerojatno biti katastrofa u odnosu na neki brand name mob sa fotićem iste rezolucije.
|
Ma sve jasno. Ali dosta ljudi želi neki jeftin android, da nije nakrcan raznim fensi-šmensi dodacima a da opet radi fluidno i stabilno. I da, da košta do 500 kn. Mislim da u ovom cjenovnom razredu nema bolje trenutno.
|
Imas bolje, windows phone uredjaji
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |