![]() |
Citiraj:
pogledaj moj prethodni post u ovoj temi. Potvrdeno od strane EA na GameInformer-u. |
Vidim, ali
Citiraj:
|
Citiraj:
Exclusive Double XP weekends a za ovakvu podjelu jos nisam cuo Smradovoi |
Citiraj:
|
Izgleda da cu se morat prebacit na Armu 3 :(, sve vise pocinje licit na cod
|
Citiraj:
"Server queue priority"... :hitthewal: |
Dakle igram BFBC2 onako čisto iz razbibrige i ok mi ide. To je jedina online igrica koju sam igrao i koja me "zadržala". E sad da pitam : isplati li se dati pare za BF3 ili je BF3 fail isto kao i Vietnam (imam i Vietnam :facepalm: )
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
bilo kakvo kupovanje šminke me ne smeta. i ak neko hoće kupiti unique dog tag za miljon kuna ima moj blagoslov. međutim, kupovanje bilo kakve prednosti u samoj igri (ili queue prednosti) je zadnji čavao u lijesu gaminga kakav poznajemo. i ak se zajednica ne pobuni protiv toga onda nismo drugo ni zaslužili.
|
Citiraj:
DICE/Patrick Bach: WE NAILED IT. :lol2: |
evo, čak to ni ne skrivaju :D
|
Podaci o sljedećem patchu koji bi trebao ići live 04.06.
http://blogs.battlefield.com/2012/05...date-announce/ |
Takodjer, ona slika i glasina o BF premium-u su potvrdjeni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije loše, no za 3 mjeseca su mogli i veći fix list složiti. Bitno da je supression smanjen i Dart nerfan. Lijepo da će ECM opet biti učinkovit. Makar nigdje ne vidim nerfanje jeta ili bar buffanje Helicopter armora protiv Jetova, stvarno postaje smješno koliko su helikopteri izloženi rejpanju Jet whoreova. Ako ništa, bio bi sretan barem da smanje efekt kojim Jet usporava do pravog puževog koraka, ima svo vrijeme svijeta da istrese 10 rafala i veselo odleti, i to sve na visini on 20 metara. Neka čak i ostave tu snagu Jeta, ali nemože baš ići 10 km/h i održavati visinu :no2drug: Ne sumnjam u klasične patch screw-upove, DICE style, "fix X, break Y and Z". Nailed it! |
|
|
Armored Kill gameplay će se prikazati na ovogodišnjem E3, koji počinje za par dana.
|
> Players will now spawn on the Radio Beacon looking in the same direction the Beacon is facing. The Beacon always faces in the direction the player is facing when it is planted. Previously the Beacon’s direction had no impact on the player’s spawn direction.
Cek jel oni to nas jebu ili ? jel oni stvarno ovo ispravljaju? isusati 100 ostalih sranja u igri oni popravljaju gdje ces gledati kad se spavnas -.-. Nije ni cudo da nema foruma vise, da bar ugase kompletni dice... |
pitanjce za one koji znaju.. sada za bf3 izlazi neka ekspanzija ili je izašla Close Quartersa i Armored Killa jel trebam to platit ili mi je đabe pošto imam limited edition?
|
Citiraj:
možeš imat gold edition ali svejedno ga moraš platit :kafa: |
Ima li kakve naznake da bi mogli u ovoj godini ispraviti resetiranje camo-a na default ?
|
Jedva cekam ovaj armored kill, artiljeriju ce dodati, i jos par vozila + sto ce mape biti ogromne. :D
|
Upravo skidam update, malo veći 2,085.69MB.
|
meni update 2,371.44MB...
|
I meni skida. Šta je uopće taj update? Novi bugovi ?
|
Znači da je tvoj bolji...
Šala! EDIT: Imaš rusku verziju njoj je update 2,371.44MB EU verzija 2,085.69MB |
Evo meni je već download gotov ali se ne može ulograti u Battlelog još do 22.30.
Hoće li biti potreban patch za rusku verziju igre? Pretpostavljam da hoće. |
meni javlja isto,kaze mek se probam logat kasnije
|
Kak se pojavljuju traileri tak se i brišu, vjerovatno neće ni ovaj predugo.
Uglavnom, ima par scena iz Armored Killa, ne izgleda loše. A ja još uvijek žudim za CQ mapom po noći, pod mjesečinom :) Ali velikom mapom sa više vozila i helikoptera, a ne Tehran Highway. Al ajde i da vidimo jel ovaj patch čemu :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |