![]() |
+1
Gledao, sve što ivan veli... |
Samo to je film, a ne serija :D
I da, također preporuka |
Serije na trenutnom repertoaru za pogledati: 1. Vikings 2. True Detective 3. Californication(odgledati zadnju sezonu :D )
|
Citiraj:
|
Definitivno propustiti zadnju sezonu. Onaj klinjo im definitivno nije trebao...
|
evo pederluka i u voking dedu :D
bit ce da im pada gledanost.. |
Citiraj:
Vikinzi su standardno dobri, iskreno do GoT jedino sto mi vrijedi nešto uz eventualno House of Cards, ali i to je vise postalo monotono. :confused: |
4 dana do House of Cards :)
|
Bosch - odlična serija, svaka preporuka. Dostupna cijela prva sezona. Amazon kreator.
|
pogledao grimm s01... ama super, jedva čekam dalje odlična je serija ;)
|
Citiraj:
|
jep, jep... super su ;)
|
Citiraj:
:D |
pojma nemaš :p :D
+ nisi školovala za bajke :D |
Gledam Backstroma. Nije loše. Do sada sam vidio puno detektiva sa nagonom za samouništenje, ali ovaj je vrh. Ekipa su mu totalni 'specijalci' (u prvoj je epizodi objašnjeno tko je tko).
|
Citiraj:
osobno mi je bas nekakva leđero serija, nista extra, tu je crnac, tu je bijelac, partneri, ima zemskiju, sef je na kraju zapetljan u svasta nesta, ima par sa strane jos likova....... a ono, opustim se i budem zadovoljan nakon gledanja, iako nije top serija. plus sto je to nekakav SF sa pretpotopnom tematikom, bajka itd. cudno kako si tek sada otkrio grimma, ima njega vec poprilicno na trzistu. |
ma nisam ni reko da je to sada neki ultra top, ali da je dobra - dobra je... evo baš se veselim s02 da vidim kaj bu bilo dalje.
|
je i meni je grimm bio sasvim solidan...podsjeco ma na buffy iz mladih dana...:D:D
|
Pogledala sam tog Grimma, prvu epizodu, nije loše :D
I nemam pojima kak sam na to zaboravila, neka druga serija me zaokupila i na ovu totalno zaboravila. Thx sysa na podsjetniku ;) |
ova fora s rolexom na pocetku better call saula e04 je tolko dobra da ju treba isprobati :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zašto im nije trebala zadnja sezona? Po meni je prilično dobra, posebno zadnjih 5-6 epizoda gdje se rješavalo sve. |
top gear je i dalje odlican. mislim da su se vratili neki ljudi koji su radili priloge (video/audio obradu zapravo), jer mi je sve puno dinamicnije, bolja glazba, sve izgleda na nivou i brutalno i zanimljivo. sto sam bas unazad sezone-dvije bio skuzio da je isto opalo.
ali i cijela epizoda mi je kao i sve druge - odlicna. jako dobri, jako opusteni, zabavni i smijesni, top gear!!!!! |
Citiraj:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=63897 |
Citiraj:
|
![]() Očekivani Marvelov mindfuck u zadnjoj sceni prve sezone Agent Carter :care: |
Fala bogu da je gotova. :D
|
Sljedeći tjedan SHIELD ide dalje :)
|
Uvijek se scimam da je to onaj stari Shield s Vick Mackeyem :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:59. |