![]() |
Aj procitaj jos jednom, stavljanje layouta je bar dobro objasnjeno :kafa:
|
Citiraj:
samo ja sam previse ljen da bi to sredil :D |
a za patch
;W800 R1BC002 ;?????? ?????????? ?????? ????? ?? *.mp4 ;???????? ?? ????????! ; Replacement of expansion of record of video on *.mp4 ; Quality does not vary! ;(c) mobilefree ;(p) Andeo 44252D84: 3300670070 6D00700034 44252D8E: 3300470050 4D00500034 kako da ga pretvorim u .vkp |
spremi to u .txt fajl
i prebaci mu extenziju u .vkp |
da isto ka i kod virusa za kompijuter
|
nego dali mi se uopce isplati stavljat gore navedeni patch
|
evo stavija san ovaj gore navedeni patch i naravno kamera ne radi dobro znate li mozda kako da ga skinen s moba
|
Citiraj:
|
znaci jedino rijesenje je flesat mobitel po 30 i neki put:goood:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
koji swf si ubacio u mob,daj ime bilo kojeg |
Citiraj:
|
Citiraj:
koje shortcute treban kopirat u mobitel. shortcut od mapa di su ikone ili sto?? |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Linkovi za firmware (cid36) ne rade, jel može netko uploadati, please hitno mi je!
Pozz |
znate li mozda kako da ovaj winamp ubacim u mobitel
http://sek750i.pl/component/option,com_remository/Itemid,37/func,fileinfo/id,878/lang,en/ a u paketu se nalazi i now_playing.pml i gomusic.bin sto tribam s tim datotekama i dali je ko probao ubacit onaj wolkmen skin 2 |
zna li netko gdje se mogu naci sistemske icone (baterija, mreza...) od Vodafone Vip
|
pogledaj na sek750i.pl ili iprotebe.cz-oni trenutno preuređuju
|
Citao sam celu ovu temu i video sam da je jos neko imao ovakav problem ali nisam nigde video kako je taj problem resen, a to je fleshovao sam telefon po uputama crnog, sa prve strane, sve odradjeno i na kraju ubacim karticu i upalim telefon i izbacuje mi: "Configuration error. Please contact your network operator or service centre"
Ceo postupak sam ponovio nekih 7-8 puta i stalno mi se ovo javlja. Molim vas ako mi neko moze pomoci kako ovo da resim, u pitanju je CID49. HVALA UNAPRED |
pri flesu nisi cekirao polje customize file system i samim tim nisi finalizirao file system.spoji telefon ponovo i nemoj birati flash main firmware i file system,vec samo customize file system i klikni na flash i za par minuta sve ce radit savrseno.
koji xs++ koristis ? ako te bude i dalje zezalo probaj s naj novijom verzijom |
flesao sam mobitel u w800 i sve radi normalno, osim kad ugasim mobitel nestane mi hrv meni. ostane samo engleski
|
Citiraj:
Resio sam problem, nije u tome greska, vec sam nasao na jednom drugom forumu malo bolje uputstvo za flesovanje, i tu je jos stajalo da treba da se odradi fsx na kraju U folderu gde se nalazi XS++.exe file nalazi se i "files_to_upload" folder. Otpakujte vaš customization pack u njega. Znaci ako ste XS++.rar arhivu otpakovali u npr "c:\program files\XS++\" onda u "c:\program files\XS++\files_to_upload\" otpakujte vašu customization pack arhivu(npr u ovom slucaju K750i_CDA102337_2_EMEA_2.zip) (Znaci prevucite tacno ono što je u arhivi sa sve folderima i strukturom koju imaju, nemojte ništa da menjate) -U XS++ kliknite na FSX kružic - kliknite na "Start FSX" -Kliknite na Yes kada vas pita za Breakin metodu, postoji rizik ali bez njega nema ni unbranded w800, mislim da sa Bruteforce nemože ili traje satima -Proces nije potpuno automatski, traži se vaše aktivno ucestvovanje. Ovde morate obratite pažnju na poruke u levom panelu i prilicno brzo reagovati kada bude tražio da izvadite kabl, izvadite i vratite bateriju, stisnete C i opet utaknete kabl u telefon. Obicno imate 30sec, mada jednom ce vam dati samo 8sec da izvadite kabl, zato budite skoncentrisani da brzo otpratite šta se bude tražilo od vas - Trebalo bi ovaj korak da uspešno završi i prijavi da je sve uspelo |
problem rijesen.do sad sam radio sa xs++v3.1 i sad sam sve ponovio sa xs++v1.0 i sve je u redu
|
zna li ko kako ubacit od viste skin za walkman, ili neki drugi skin?ovo je vista.... http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16234
...fala,rjesia san to vrlo jednostavno s xs 3.0, jer ti on otvori sve i mos sta god u njemu radit od jedan put Druga me stvar zanima: kada zumiram i slikam, mob mi sprema sliku ka da nisan zumira, proba san sve drivere, ima li to veze sa FS-om. moglo bi imat, al ne znan kako meni to ne valja kad san prijatelju iz prve rjesia sve(tj. zumiranje) |
a i neda mi se bas sad tu registrirat tako da............
uglavnon ako koristis xs naj novi samo ubacivas u tpa/system/multimedia/mp a ako imas onaj 1.5 onda sve to ubacis u files_to_upload a imas neke skinove koje samo kopiras na mobitelu u memoriji uređaja napravis mapu : Datoteke > Drugo > GFX kako je objasnjeno na prvoj stranici |
koliko ja znan to ti se ne moze napraviti kad slikas da zumirano slika ostane zumirana
|
Citiraj:
stvarno neman pojma kako to :zdero2: |
ajde neka!
nego zna li ko koji dobar wolkmen skin |
Zna li netko kako ubacit ovaj skin za walkman
http://walkman.3.0.by.pianek.patrz.pl a da se ne moran zezat sa gslideom ili se samo može priko gslidea |
Citiraj:
|
Jel ima neka sema da se naredi na k750 ili w800 da za odredjeni kontakt bude drukciji zvuk za sms? Znam da ima za promjenit zvuk poziva ali mi to nepase.
Hvala unaprijed. |
Flashao sam V630i u W660 i nemogu sredit da mi radi walkman i da pokrenem glazbu odmah u mapi. Zna li netko to rijesit ... i moze li se to sa nekim zakrpama od w800 :kafa: hvala
|
Ima li ko onaj meni za k750/w800 ja mislim da se zove DANCE! Meni izgleda: Zenska plese sa desne strane,a s live strane su ikonice.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
EDIT: krivo sam flashao ... napokon V630i @ W660 ... prezadovoljan, sve radi, sad jos samo hrvatski jezik da stavim i ko novi :)
BTW. moze pomoc oko HR jezika :fiju: |
Svima vam je vjerovatno poznata Nokia 6288
-Jedna stvar koja me inpresionira kod tog telefona je sto moze da snima video sa 640x480 rezolucijom a ima kameru 2mpx kao i k750/w800 -Pa se ja sada pitam i molim vas za pomoc ! -Dali je ikako moguce napravit k750/w800 da snima tom rezolucijom ?????? |
Citiraj:
trebaš s_e_europe firmware |
Iman problem s tim,pise mi Configuration error.Please contact your network operator or service provider.....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:54. |