![]() |
Bottas NIJE bolji vozac od vetela, pa je i dalje uredno napred. Ali kada treba pokazati znanje, onda se vidi kolko je zapravo prosječan.
Mercedes nije imao nijedan DNF lani ni tehnicki problem, a ove ni p od problemcica, a ferkan je vec imao sranje mehaničke prirode a sezona tek pocinje. Sa gumama su na VI, nekad im rade n3kad ne rade, a vidi veaga, mercedesu UVIJEK rade. No cak me ni ne čudi to sve, ali me cudi rasulo u Renaultu. A Sauber ubija, njima je Kimi donio renesansu u team. Bas mi je drago. Stroll F1 isto slabo, Perez danas na domacem terenu izvukao maks sto moze. Volio bi da uhvati podij sutra. Sutra gasly, kvyat, albon, grosjean... I toliko safety carova. :D |
Citiraj:
Upravo im Vettel i je krivac što lani nisu digli naslov kojem su bili najbliže od 2012 godine. Samo kao fan istog, jasno da to ne vidiš. Sent from S7 Presidency Phone |
Gasly koji vozi katastrofalno ove sezone je imao osjetno bolje vrijeme u q1, samo zato jer je uzeo tow od force indije.
Ova ogromna ravnica je pola pobjede u bakuu, bit i po dva retake od pocetka do kraja ravnice kolko je ogromna. Iskreno nije mi tolko bitno merc ili ferkan, zelim samo dobru utrku za razliku od one dosade u kini. Da se kladim stavio bi oba ferkana na postopju sutra, brzinu za to imaju, samo je pitanje da ih netko ne pokupi :D |
Da bi bio brži od Mercedesa moraš se zabiti u zid ili voziti iznad mogućnosti bolida što znači da su greške nemonovne. Mercedes je toliko dominantan da je i njih sram pa malo i uspore radi gledanosti jer će i ovo malo navijača dobiti proljev od zanimljivih utrka.
|
Svako trežnjenje je teško. I ono od fafa i ono kad tvoj omiljeni XY izgubi dah tj netko drugi napravi bolji posao.
Zato i čitamo ovakve postove pojedinih kolega :) A kolega Gil je odavno izgubio svaku nit objektivnosti oko F1 :) "ovo malo navijača" a na stazama nikad više ljudi nije bilo, kao ni "praćenja" sporta po internetovima :D Ali dobro, on je sam rekao da je subjektivan i da jasno da ima crvene naočale jer je fan, pa ćemo se samo nasmijati jer kao i deanu, konkretni tehnički dokazi su irelevantni :) Sent from S7 Presidency Phone |
Vettel je sjebao sto nije isao uzeti tow nego ih je sve pretekao i prvi usao u zadnji krug
|
Kakav ce to biti hrkljus sutra u prvom/drugom zavoju, uff. Roman Grozni je pri kraju pa mozda nepokupi nikog ali Danilo je blizu vrha pa bi opet moglo biti kamikaze poteza.
|
Mene više zanima hoće li Sainz sutra uspjeti po prvi puta doći do cilja u McLarenovom bolidu :D
A Mercedes inače koristi MSI Afterburner. Samo slidere u desno sa 100 na 122% i motor boosta jače od nVidia Turing kartica :D Sent from S7 Presidency Phone |
Bio bi red. Decko vozi korektno ove sezone, ali previse peha do sad.
Uf kad se sjetim drama u prijasnjim utrkama. Sutra show. 🤗 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
E da, Sainz mi je skroz na mjestu, ali ima jeben peh ove sezone. Pravi nasljednik Alonsa :D |
Citiraj:
|
@Gabre
Pristran si ti pristran :D Itekako si pristran crvenima :D Ali Lando... imam osjećaj da se mali u rookie sezoni bolje snašao u McLarenu nego Kevin i Štofel zajedno ;) Sent from S7 Presidency Phone |
Znam samo da mi.mercedes nije drag,
Generalno so rukiji ove godone fantasticni. Ne sjecam se dugo da je toliko DOBRIH mladih vozaca u jednoj sezoni. |
Pa vele Merc ne dominira, vidi se ovdje kvaliteta.
Nitko od timova sa merc dijelovima nijednog problema ni greske. A vide jada u ostalih. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3f56fafefd.jpg |
Izgleda da je ferkan zapeo s talijanskim smećem od elektronike :D
|
Sad znamo i zasto je Gasly bio tolko brz na Qualy Q1 :)
https://www.gptoday.net/en/news/f1/2...ifying-results |
Red Mulj :D
Sent from S7 Presidency Phone |
pametan potez, nemaju nista za izgubiti, samo su dobili dodatne podatke o radu masine kad se nasvira.
|
Ionako su imali start sa začelja grida zbog kazne ranije. Besplatni exploit pravila.
Vjerojatno Q-Party mod test. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
I Kimi je diskvalificiran sa Qualia (prednje krilo se previse savijalo) tako da i on starta iz Boxa. kolko sam skuzio Spanjolce trojica ce startati is Pit Lanea.
Gasly, Kimi i neznam ko je treci. |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Pozdrav,
dali može link za stream? što bolje slika naravno :) tnx |
Napisi u google reddit f1 stream. Tamo ces naci kodove za ace player.
Ja nisam bas zadovoljan, stalno mi je buffering. Pa sam nasao na mygoodstream fox sports. Ali to je Sky i za sad radi odlicno. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sainz starta 9. nakon ovoga s Kimijem, a ima izbor guma, valjda to pomogne sta...
|
Ako ne dodje do nekog kontakta, nadam se da RB osvoji vishe bodova, pogotovo u
odnosu na proslu godinu |
Ajmo Ferrari, ajmo Vettel, ajmo Charlie!! Sve ili ništa!
|
abf613546c6397ac3e74da2e8b4b3c79d2e3f610
Sky F1 HD 1080p |
Sta F1TV prijenos jos nije krenuo ili je samo do mene?
Pa jebote usluga, em platim taj tv em sam jos sim karticu kupio za roaming i sad me jebe app da mi login podaci ne valjaju. Moze li ovaj dan biti gori -.- |
Citiraj:
|
i meni ne radi smece od streama
|
Ma radilo je do ove trke oke, al nekako mi je draze kad znam da ne jebe samo mene. Nema sanse da ga procera. Malo ga jebe "krivi password" pa loadira samo bijeli ekran... A do starta je uredno pokazivalo sav sadrzaj. Samo nikako da ponudi taj live prijenos.
|
Koja ludara, medium gume na svim bolidima rade bolje nego soft, a da to momcadi nisu ni znale osim ferkana koji je jucer fasovao u q2 kad su to isli isprobati
Dobro su ovi s pravilima napravili salatu. |
Ko mi je jučer pokušao objasniti da je ferrari brži kada je staza vruća? Ferrari je sporiji po svim uvjetima. :goood:
I opet danas po potrebi pojačavanje tempa od strane mercedesa jer to mogu. I neka mogu! Ako ne bude neki SC, bit će mrtva utrka do kraja. Baš su mi fora ova svijetla nazad na bolidima!! |
18stupnjeva je danas u bakuu, ne znam kolko je staza, ali da ne izgleda bajno za ferkane
|
Citiraj:
vettel se pocne priblizavati 2 kruga, kad ono, odjednom, hamilton ode napred 4 sekunde i drzi. Fijo samo slider 5% sa 80 na 85% i kruzanje dalje. Doslovno se poigravaju sa svima. O jebote rikiardo, di ti je reteovizor :D Koji kramp od tog reno bolida I ne mogu smisliti ovog Karuna, isuse sto im je on trebao |
Ricci kasno koci, ali je je zaboravio da vise nema Red Bull hehe :)
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Hahaha Ricciardo panjina, kako ga je u rikverc zakucao
|
Kakav debil. Za to bi trebalo uzimati dozvolu za natjecanje.
I ovaj DRS, koja je to prevara. |
Citiraj:
Citiraj:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:42. |