![]() |
S Englezima uvijek ista priča, čim se (i ako) plasiraju odmah su prvaci svemira. Ambicije bez pokrića rekao bih.
Želim im što skoriji početak korištenja godišnjeg odmora :) |
Citiraj:
Takve bi kaznjavao sa bezuvjetnim +1 golom u korist tima srusenog igraca, zutim kartonom onome tko ga oborio (neka pati, neka jos malo trci i ganja rezultat) i dao bi ekstra penal ostecenima. Pa da vidimo tko bi rusio zadnjeg covjeka prije gola. Citiraj:
|
Tko je slušao komentatora?
Meni je u glavi bio takav nered da je slobodno mogla bit i Nives Celzijus ko komentator, ja ne bih ništa slušao. Ovo se gledalo, a ne slusalo |
Citiraj:
|
Uf sta je ogavan ovaj nejmar.
|
Ko kad piletu odsjeces glavu pa krene haos :)
Treba to kaznjavat |
Brazil rutinski. Meksiko nije imao sanse ni na papiru, a kamoli na terenu. Ovaj Brazil se zajebava i dobiva utakmice. Ne znam tko ce ih skinuti do finala tj ne znam tko to moze uopce.
|
Sve velike repke su već otišle kući. Ostali još jedino mi ili Belgija. I ja mislim da će to Brazil uzeti.
|
Francuzi su po meni najjači
|
Urugvaj izbacuje brazil u polufinalu i onda gubi od nas u finalu ;)
Sent from my LG-H870 using Tapatalk |
IMO budući da su španjolci ispali belgija je prvi favorit. Brazilci nisu stabilni, u jednoj tekmi kad im ne bude išlo po ruci mogu otić u mp3 (kao polufinale prošli sp), te puno ovise o neymaru. Mislim ono mogu osvojit naravno, ali ih ne doživljavam kao prvog favorita. I francuze bi stavio ispred njih
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je, probijali su ga Danci, no jučer je curilo na svim stranama, i nije pošteno Strini lijepiti nešto što nikome jučer nije išlo za nogom. Tim više što je još morao i cjelove dijeliti u gaćama, imajte sućuti za čovjeka... Citiraj:
Spre-mni! :D |
Ajmo Tođo, ajmo Yoko....
Sent from Usreo Mobara |
Japanci na penale! :fiju:
|
Nadamo se :)
Sent from Usreo Mobara |
Tako je !
Štab' njma bilo lakše neg' nama?! :D |
Japaneri rasturaju! Bas se trude
|
Ajmooooo Nagatomo :D
Sent from Usreo Mobara |
Haragučiiiii
|
Tođoooooooooooo
Sent from Usreo Mobara |
heba te led...,. ZABILI JAPANCI!
Toooooooo Tamagući! |
A-sa karate buba crni pojas :D
Sent from Usreo Mobara |
aukurac :D
|
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D jebote, lopta nije napravila 5% rotacije oko svoje osi, kako ju je stisno fino :D
Sent from Usreo Mobara |
ha ha ha
|
Isuse boze, japanci rasturaju, dva im metnuli :D
Sent from my LG G6 |
Al trpaju.
Svaka im cast. Borbeni i srcani. Sent from my GM 5 Plus d using Tapatalk |
Najluđe svjetsko prvenstvo koje sam ikad gledao!
2:0 za JAPAN |
Kako mu je usla....majstorski...
Sent from my SM-G950F using Tapatalk |
Japan!
Najljepši nogomet na prvenstvu. |
Evo ti grupe. Tunis i Panama, sve sila do sile nogometne.
Tako će i englezima kolumbijci napraviti novi otvor :D Sent from Usreo Mobara |
Hahaha, bravo Japan!!
|
Bome bravo Japan. Mogla bi to biti odlična tekma za gledanje protiv Brazila ako ovako završi. :)
|
Japaneri ubijaju. Ala gušta :D
P.S. Ide Fellaini u igru, sad je Japan naj...xD |
Citiraj:
Samo da James igra vrlo lako će biti tako. Čudno prvenstvo. Rekao bi da tu ima nečega. Navodno da je vrijeme dosta teško (Ne znam, tlak, sparina) i da lošije ekipe fizičkom spremom mogu nadoknaditi pa čak i zgaziti puno jače repke. Zato kažem ako budemo mogli izgurati ovaj tempo nema nam kraja.. |
Finale Hrvatska - Japan
:D Sent from my LG G6 |
Hehe, jesi vidio :) pratim sva svjecka i europska od Italije 1990 i ovo mi je daleko najbolje prvenstvo ikada :D toliko underdogovoa skenjalo "favorite" :)
Klubovi su prejaki i top igrači u reprezentacijama su lošiji nego u klubu. Pobjeđuju timovi a ne pojedinci. Zato je Gelojko doma, zato je Messi doma, zato je kmet Muller doma, zato je Lewandoswki doma i da ne nabrajam. Konačno pobjeđuju timovi, a ne "najbolji" nogometaši sveta :) Sent from Usreo Mobara |
Urugvaj ce kresnut brazil sam tak...tp 4 .3j.americke ekipemi mi...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:33. |