![]() |
Zadnji amd drajver mi doda bar 7 do 8 fps sad je 95% vrimena u Volgi 55 do 74 fpsa gg AMD ali i dalje mi se neda igrat :)
https://www.youtube.com/watch?v=oK158ih4smY this to : )) |
Citiraj:
Phuck, grafa koju ja pikiram, slabiji proc imam, a performanse na knap...koje su postavke? |
Gotovo. Good ending. Odlična igra :)
Sent from Usreo Mobara |
Kud prije? Koliko sati?
|
Igrao sam od subote svaki dan malo, ne previše detaljno, nisam skupljao sve i sva (notes i postcards), na najlakšem nivou (reader). Cca 10tak sati.
Kao što rekoh, igra odlična, ali Last Light mi je bolji. Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Slazem se da je LL bolji.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Odlično, to za mene znači barem dvadeset sati igranja :lol2: |
Citiraj:
skine 4/5 fps snimanje https://www.youtube.com/watch?v=amZZ1VuFIU4 |
Ja ne kužim čemu hype i iskenjavanja o ovome konzolaškjom smeću. Jedino što valja je grafika. Priča je glupa, acting je užasan, sejvanje je katastrofa, linearna. 3/5 je moja ocijena
Stvarno ne kužim čemu hype |
Jedino što valja je grafika, a ocijenio si je s 3 od 5. Lol
|
Citiraj:
|
Za ovo malo sto sam igrao (presao yamantau, kakva bolestina), meni je igra odlicna!Prica, krajolik, grafika, taj stih "vukovar se vraca kuci", sjedi5 :D 1080ti se posteno znoji, ali neda se :)
|
pa sto ne vicete da je u videoteci. probao malo, igra se cini ok, osjecaj oruzja ok, gtx1070 2560x1440 high ~65fps s padovima na 35 u prasnjavim situacijama
|
Zavrsio igru u videoteci, osobno odlicna.
Nije savrsena, ima bugova, no prica, muzika (pogotovo na kraju). Customizacija oruzja. Dobio dobar ending makar ubijao dosta |
|
Citiraj:
Kao i u Last Lightu, mislim da main triggeri nisu ubijanje ili ne ubijanje, već 3-4 stvari u igri. U LL sam bio testirao to, dakle skupio sam SVE pozitivne Moral pointse, ali SVE, no na kraju sam ubio i Lesnitskog i Pavela - bad ending. Drugi pass je bio onako BMK, malo pozitivnih, malo negativnih, ali sam poštedio i Lesnitskog i Pavela - good ending. Pozitivni moral pointse u tom slučaju je trebalo imati malo više od 50% što i nije problem jer samo malo manje od toga su bili story driven u LL + puno achievementsa je vodilo baš k tome (stealth approach uglavnom). Mislim da je slično i ovdje. Logično sam pretpostavio gdje su Moral points triggeri, i 90% su mi tamo i iskočili gdje sam ih i očekivao, ali ih ima puuuuno manje nego u 2033 i LL. Doduše i prevelik je teritorij pa i nema baš puno prilika kao ranije da napraviš dobra djela. Da ne spoilam, uglavnom mislim da je bitno "medo, gitara, čuturica, Duke, Damir, Alyosha". Kroz igru znate što trebate sa njima. I nikako ne ubijati slaves u Caspian Sea jer onda Damir ode, koliko sam čitao. Kad i ovu igru pređem 10-tak puta kao i LL, budem točno saznao što su i gdje su pravi triggeri, ali to kad dođe na Steam, neda mi se sad gubit vrijeme a nemam ačivmentse :) Citiraj:
Bi li se netko udostojio objasniti tu riječ na koju vidim svi svršavaju zadnjih 6 mjeseci - imerzija (immersion)? Postala je popularnija od riječi HEŠTEG i vidim da se meće i izgovara gdje god stigne. A što li znači? |
Citiraj:
|
ahaha jestre immersion sada deru maximalno kao sto su prije toga with that said :D
|
Citiraj:
:goood: :roller: No šalu na stranu to jest jedna od najbitnijih stvari u igri. Da se možeš udubiti, uvjerljivost... Ono da ne gledaš u sat i da se pitaš koliko je još ostalo da završiš... nego da vrijeme proteče brže nego što si mislio |
Znači udubljivost. Fala :)
Sent from Usreo Mobara |
Ma svaka igra, ako je dobra priča i sve kaj ide uz to, je ko da si umočio. I kad ju toliko dereš da te kičma počinje boljeti i onda kad pogledaš na vuru pa skužiš da je prošlo 3 sata.... Jebenica, niš drugo....
Sent from Carmageddon |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ontopic, zavrsio sa good ending. Ukupno nekih 15h igranja na easy. Zbilja je bilo super momenata. Slijedeci prelazak ce biti definitivno na teskoj razini i sa bad endingom :D |
easy je zbilja pre-easy, ovo malo sto sam vidio stoje pred tobom i ne pucaju.
|
Citiraj:
|
WAB kaže da je prelagano i na najvećoj težini tj. da nije velika razlika, samo malo health i damage računa drugačije
|
Citiraj:
Ako se na hard damage racuna (vjerojatno) vise, quickloadanje je gotovo zagarantirano :roller: |
Citiraj:
Meni osobno Yamantau, Novosibirsk i Caspian-1 satelitski bunker su mi najjači leveli u cijelom Metro serijalu, i jedni od najjači u povijesti svojih FPSova koje sam odigrao. Citiraj:
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Odlicni spojleri hvala mozda i zaboravin za godinu dana sta se pricalo ode.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Citiraj:
uglavnom osjecaj koji sam shvatio tek nedavno kada sam uzeo ovaj zakrivljeni 32" , fora .. |
Ja ocekujem bad ending jer sam "osjetljiv" na ona sranja: kill that motherfucker, a kad ostanem zadnji , predajem se i oprosti necu vise mat're mi. Za takve cuvam famoznu tipku Q i noz. Plus sto sam skinuo doslovno sve sto dise a nije prijateljski nastrojeno, od sismisa koji letaju , do kerova sto laju iako su zatvoreni, samo su slaveovi ostali nedirnuti, zao mi raje.
|
Citiraj:
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
|
Sad sam na ovom pustinjskom levelu i bogami je FPS zaronio fino ispod 60...
Spominjali ste gore nakakav fix u user configu? Ili mi ne gine spuštanje detalja... |
Ako imaš posuđenu iz videoteke, ne znam koliko moš utjecat na to sa config editom. Sa epica je dobilo patch za framedrop na otvorenim prostorima.
Sve sam spustio na onaj korak manje od Extreme i 60FPS lock imam bez da grafa uopće boosta. Razlika u kvaliteti slike meni nevidljiva. Sent from Usreo Mobara |
Hm, demoni su malo njanjavi? Tek jučer sam prvog sreo kad išao po igračku i sredio sam ga u roku keks i to na Ranger hardcore. A izbjegavao sam taj quest upravo zbog demona i jer mi fali svega... Računao sam, bit će opak fajt a kad ono mali makijato...
Fenomenalna je igra, atmosfera i vremenski uvjeti odlični. Jučer dok sam se gegao do tog demona polako se počela stvarati nekakva oluja i onda taman pred hangar me uhvati - nenadjebiv filing! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:53. |