![]() |
Jel' netko uzimao preorder preko origina ?
Kažu ljudi na EVGA forumima da su dobili gratis igre na originu |
Testaj pa javi :D
|
Pa zato i pitam, jer nisam sam napravio preorder :)
|
Citiraj:
Zato ti i kazem da preordaš i javiš jel istina xD |
|
Hahaha,koji pehista
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma ja budem ćekao da izadje pa opet na ebayu od nekog kineza kupio kao bc2 za 18$ par dana nakon što je izašao,moram samo pogledati dali će taj seler imati i bf3 i uzimam tamo :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.thehut.com/games/platform.../10353529.html http://www.zavvi.com/games/platforms.../10353529.html a za razliku od game.co.uk, ovdje nema poštarine :goood: |
nemogu nijedan link otvorit od ta 2 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"strah carine" od 50-ak kn, FFS :no2drug: |
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno da stavljaju, kao i svaki drugi shop. kako je već rečeno (barem milijun puta), teoretski se svaki paket otvara na carini i ako je vrijednost veća od 160 kuna određuje dodatno davanje - u ovom slučaju, PDV na ukupnu vrijednost i još neke takse. nema te što biti strah, svašta. e sad, ako imaš sreće i naletiš na carinika kojemu se ne da provjeravati baš svaku pošiljku, nećeš platiti ništa dodatno. bilo kako bilo, u oba slučaja prolaziš jeftinije nego da uzimaš u npr. Algoritmu. @ robert7: nemam pojma zašto, linkovi uredno rade. |
Citiraj:
Al više ću naravno igrati ovo drugo. |
A pošto uzimam xbox verziju vjerojatno cu onda sa game.co.uk
Fala na odgovorima |
Citiraj:
|
BF3 kod nas izlazi 27.11. a MW3 8.11. zar ne?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bf3 izlati 27.10. |
Citiraj:
|
Odakle najbolje naručiti box verziju ?
|
Citiraj:
Neo ak mislis na xbox najbolje ti sa game.co.uk ,a za PC verzije je dao gore Fler linkove do dvije izvrsne trgovine |
Ne, mislim za Nintendo DS, naravno da mislim za PC, tko normalan kupuje ovakvu igru za konzolu? :)
|
ja ću sa zavvija vjerojatno.
|
Citiraj:
Recimo game.co.uk mi je poslao igru i nikad nije dosla.. tak da sam cekao dva mjeseca igru dok nije dosla druga posiljka. :/ |
naravno da nije scam, uzimao sam već dosta puta s The Hut.
jeftiniji su od game.co.uk, imaju non-stop neke akcije tipa 3 igre za 10 funti ili 2 za 25, i shipping je free (nije puno, no čovjeka veseli svaka ušteda:) |
In-game soldier name limited to Origins account
In some news that might not sit well with some Battlefield 3 players on the PC, it has been confirmed by DICE on their Twitter feed that PC players of the upcoming Battlefield 3 will be limited to just one solider (in-game name) per Origin account because the in-game solider name is linked to your EA Origins account. This is a radical departure from the past where you could have multiple in-game soldier names or profiles that were linked to your master account. In the past, being able to start a new solider from scratch allowed the chance to experiment more by just starting over, but now the decision to go this direction is only on the PC version. We have to expect that we will hear more specifics on this as it gets closer to release. We suspect, however, that despite all of the clarification DICE and EA will do, this will meet with much disapproval. - Sve nepotvrđeno, uzeto s nekog portala |
Jel se u BF3 logiramo sa postojećim nickom ili ćemo morati ponovo kreirati ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ček ček...Origin je samo drugo ime za EA Store, tj. njihov webshop, kako to može biti povezano sa samom igrom?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
To je samo trenutno disableano dok je Origin u BETA fazi, ionako su rekli da će Origin do izlaska BF3 biti finaliziran. |
Citiraj:
In some news that might not sit well with some Battlefield 3 players on the PC, it has been confirmed by DICE on their Twitter feed that PC players of the upcoming Battlefield 3 will be limited to just one solider (in-game name) per Origin account because the in-game solider name is linked to your EA Origins account. This is a radical departure from the past where you could have multiple in-game soldier names or profiles that were linked to your master account. In the past, being able to start a new solider from scratch allowed the chance to experiment more by just starting over, but now the decision to go this direction is only on the PC version. We have to expect that we will hear more specifics on this as it gets closer to release. We suspect, however, that despite all of the clarification DICE and EA will do, this will meet with much disapproval. neznam koliko je ta vijest točna :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:30. |