![]() |
Zvuči ko državna služba :D
|
Citiraj:
|
Ja sam ozbiljno razmišljao da pređem u VIP kada su ponudili prebacivanje nepotrošenog u slijedeći mjesec. Taman sam mislio skupljati megabajte kroz godinu i onda ih potrošiti na ljeto kad u apartmanu nema WiFi. Onda su nastupila sitna slova koja kažu: samo do duplog prometa. Tako da ništa od moje dobre ideje. Inače da daju više skupljati nepotrošenog, prešao bih na bonbon.
|
Pa gledaj, ako nisi privatnik koji mlati pare i ima 17 mobitela u firmi odn. ako si "bogec privatni korisnik" onda ti je bonbon bonovi sasvim dobra opcija. Paket VEliki internet je 70 kn mj, 300 minuta, 150 poruka i 3GB neta (4G) i nema uspostave poziva, obračunske jedinice 1sek/10kb...i prebacuju se MB i minute do 2X od paketa. Pa to je super..
|
Bas se prebacio sa VIP pretplate na BonBon.
Uzo male razgovore i SMS + veliki net. |
Citiraj:
|
Bio sam vec na njima pa preso na VIP pa se sada vratio ponovo :D
|
ja ću izgleda nakon dugo godina morati promijeniti bonbon, i ne samo sebi, jer ne lovi signal tu di sam sad, a probao sam se i požaliti njihovoj službi i ništa, došli su se samo uvjeriti kako ne lovi i to je to, ništa neće poduzeti, iako vjerojatno postoji mogućnost za "popravak" jer druga mreža bez problema daje dobar 4g signal, a baš su mi bili dobri :(
|
Koja druga mreza ima 4g?
|
Vip, Tele2
|
Nije da me previse pogadja, ali igrom slucaja prije par dana i danas sam mjerio speedtest na 4G i kao da je zalockano na 10-11Mbps ul/dl. Ni da mrdne vise od toga. To nesto globalno jer turisti su otisli kucama?
Mjereno u Puli na mjestima gdje je nekad bacalo 30+ Mbps, uvijek isti mob, isti APN (koristim internet.ht.hr), 5GB paket neta. |
Jesi li možda kontaktirao support za probleme?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Citiraj:
Čovjek ima 4G samo mu ne ide brže od 11 Mbit/s. Mogu mu samo reć da ovisi o lokaciji i milijun drugih faktora. A nije da u običnom surfanju vidiš razliku 4G između 10 i 50 Mbit/s. |
Citiraj:
|
Nazovi pa da vidiš kaj sve mogu
Sent from my ONEPLUS 3 |
Citiraj:
Svaka čast. Jel vidiš razliku između 1080p i 2k i 4k na ekranu od pet inča? Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/my-result/a/2335670922 Poslano sa mog SM-G930F |
Samo se nadam da je tako spor LTE samo izoliran slučaj, koristim često mobitel kao tethering device tak da je i brzina prilično bitan faktor.
Zapravo, od sutra sam na bonbonu, ne bih htio ekspresno se vraćati natrag na nekog drugog operatera :D |
pa i na hsdpa+ ti mora ici preko tih 10 mbita. meni ide 18.8 mbit down i 4.66 mbit up a ja sam u vukojebini :D
|
Hsdpa mi baca brzi test, to sam zaboravio napisati :D Kao sto rekoh, nije da osjetim razliku, samo pitam.
Na drugom kraju grada ista stvar, 12/11 Mbps. Skoci na 20ak i odmah padne na 11ak. Poslat cu pitanje i szk pa nek se zabavljaju. Budem doma probao i drugi mob |
Citiraj:
Da, lijepo sto mi komplimentiras. Nisam koristio 2/4k ekrane pa ne znam. |
Je li drugima prekida zvuk ako hodate dok razgovarate na telefon ili ako ste u autu? Meni se to na bonbonu događa, nije do SIMice i mobitela...
|
Do mobitela ti je sigurno.
Ne prekida. |
stalno pricam na bt iz auta, ili dok hodam, slavonija nikakvih problema a ni zg nekidan
|
|
|
jel mi vjerujes da dok trebam uploadat neki video od 200-300 MB na youtube, da koristim mobitel? :D
mobitelom 15 min, klasicnom vezom cca 3h ;) |
di nabavljate jeftine bonbon kune, zar nitko nije pojeftino otkad bonovi vrijede koliko i koštaju?
|
Imas na tržnici 2 prodavača
|
Citiraj:
|
da li moderatori dopuštaju da se napišu imena forumaša koji prodaju bonbon kune na tržnici, za nas koji nemaju pristup?
|
Citiraj:
Moš svejedno na PM pitat moderatora :lol2: Ništa te ne košta. |
ma skupiti ću u sljedećih par godina sigurno, evo još jedan :D
javio se jedan forumaš, a nek se stave imena ak moderatori daju, vezano je za temu. |
Jutros mi 100kn otišlo s računa, mojom greškom naravno (istekla tarifa a nešto ostavio skidati preko Wi-Fi, valjda mobitel izgubio vezu sa AP i eto ga, srećom da sam na bonovima). I javim im se kao mogu li išta napraviti, uskoro se javljaju da pare ne mogu vratiti ali daju ponudu da mi aktiviraju veliki internet...
Naravno prihvatio, nisu morali ništa. Više puta bi mi se aktivirala opcija koju bi zaboravio deaktivirati i uvijek bi izašli u susret vraćanjem para na račun. Tako da je ovaj post iskaz mog zadovoljstva s njima a cijene mi itekako odgovaraju. Mislim da sam tri godine na bonbonu, ja i žena te dvoje malih osnovnoškolaca, njima aktivam 50min da me mogu zovnit i sasvim dovoljno, čak i previše... A ovaj što prodaje ovdje kune na trźnici nije normalan :) brže nadoplatim preko njega javljanjem na PP nego da idem fizički ili preko weba kupit bon. Bez pretjerivanja. Nadimak bi mu dao naslutiti da je on munjen ali ne, samo je munjevito brz... |
Da li je bonbon pretplata ograničena po pitanju 4G brzine?
Na webu im piše da navodno je na 7Mbita, danas mjerim u području full signala 21/6. Paket s velikim internetom od 3GB. |
Na 4g brzina je ogranicena na oko 20mbita za manje pakete od 5gb.
|
Thx, ne znam di sam našao ovo od 7 :)
|
Citiraj:
|
Uzeo sam iPhone 7. I sad vidim da mi je personal hotspot zabranjen. Dal je to Bonbon zabranio pa se poklopilo s mojim upgradeom ili nešto ne štima?
|
Nema veze s bonbonom
Sent from my ONEPLUS 3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:56. |