![]() |
Ma igram za zabavu a ne za ip :P
Dodam vas obojicu nickovi isti kao ovdje? Btw sad odigrao drugi ranked i pobjedio i dobio 31 pointsa, znači sa nule na 31 što mi se čini jako puno. |
moj nick ti je Guls the man, njegov je ShadowSneakDudeBigPenis :)
|
Ovaj njegov nick je šala ili?
Jer ne prihvaća :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
možda upali :D |
Treća promocija zaredom ošla u tri lijepe..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Season 2 - sa 1450 ELO na 850 - U JEDNOM VIKENDU! |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad dok igram, dok vidim da me neide nakon 2-3 igre, odustanem na neko vrijeme da se smirim da ne poludim i onda dalje :lol2: |
K vam kaj znači na lvl 27 sam imao 20+ pobjeda, došao na lvl 30 sad sam izjednačen...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zezam se, pa gle, nisam brutalno loši, uvijek sam gotovo u plusu ali neko uvijek nekaj zasere.. Opet game s garenom, 11:1:4 score, lud je taj champ :) |
A gle, kaj misliš kak je meni :D
2 pobjedim, 2 spušim, i to one presudne dvije Dođem do 100 bodova, onda jednu pobjedim i dvije spušim vrati me na 70-80 bodova, pa opet jednu pobjedim da dojdem do 100 i tak se vrtim u krug |
E guls, odigrao je Mommistake jednu custom vs nas (samo si ti falio na našoj strani)..igrao je na topu protiv zvekana garen vs darius :goood:
|
Citiraj:
|
NAPOKON! :D
Bronze I! :roller: sad još 100 LS, 3 pobjede i Silver :p |
Citiraj:
|
Prije ovog novog sistema W/L ratio mi je bio na oko +20, a sad mi je na nekih -13. Ili sam ja ultra lošiji, ili jednostavno ima puno više kretena koji igraju ranked.
|
Citiraj:
Ja sam sada zguštao još jednu s katom.. Imao sam u ekipi vi s 2700 pobjeda (jungle) i imala je 7:1 u 13. min, ja u 10 min 6:0 i to je to :) Ajde 2 pobjede za redom prije spavanj, nije loše :) |
Igra netko Olafa MID? Da li je probao?
Znam za par high elo igrača koji znaju igrati Olafa MID, ali danas testirao protiv Kog mid, i moram reći da je ok... EDIT: Frend u Bronze IV, igra promotion, pa rekao da ga podignem malo...first pickam katu čisto jer je dosta saf pick...završim 2/9/24, moj svrha je bila uletjeti unutra, spustiti ih za 40% i onda da naš ADC i Nasus (imao pentu) počiste sve...igrao protiv Kassadina u midu, a problem je što je moj frend odmah dao first blood kada su nas htijeli invejdati..i naravno, kassi..došao u lejn u 3-oj minuti s tear of goddess :D Katarina Nasus Vi jungle Caitlyn Alistair vs Kassadin Olaf Jax jungle Miss Fortune Taric jako jako blizak gejm :D |
Igral si protiv AP kog'a, a njega je prilično lako pojesti za doručak :)
Vidim da Garen ipak nije toliko viable protiv Zvekana? :D |
Ma pustil sam mu :)
Ma nemreš protiv toga. Niti je on mene mogel ubiti niti ja njega, išli smo full tanky, ali jbg, darius me spustil na 50%, i onda dive, darius ulty i yi pod ultijem, nemaš kaj :) S tim da on igra 100x bolje, i točno zna di, kaj, zašto.. |
Mene bacili u Silver 4 iz 3 hahahaha
|
A dobro, sve je to normala. Kaj smo večeras?
|
Španamo :)
|
Ja večeras vodim curu u kino i neka cuga, makar dođem oko 00, tako nešto, valjda..ali sutra ja sam navečer online vjerojatno..
|
OK, ja ću vjerojatno večeras biti online, ako ne, onda sutra ziher. Bilo je preveć pijanih subota ovih mjeseci...
btw kaj se gleda u kinu? |
Citiraj:
Ja ću danas pokušavat ući u Silver :lol2::chears: |
Mene su kickali iz Silver I u Silver II zbog neigranja. Hebem im majku.
|
Ja danas budem online, makar idem van kasnije, a sutra :chears: subota :)
|
Ma vi ste pravi Srbi :D ♥
|
http://www.imdb.com/title/tt1907668/
Budem igrao sutra vjerojatno navečer, cura ide na neki rođendan, što meni znači odmor :) |
Odličan film, samo nije baš za ženske, ja i cura smo gledali. Ja razjapio čvalje, a ona spava ko prasica... ne kuže one te muške filmove.
Moja je sutra na trbušnom, poslije možda ode van (ako ima boga) pa se mogu posvetiti gejmanju do ranih penetrabilnih sati. Vrijeme da malo igram Karthusa na topu. |
Ako ima boga. Ahahahahh :D Prava srbija :D
|
Tako je, Srbija do Tokija :D Ćemo da fidamo kako se zapovijeda!
|
Dašta :)
Daj mi šibni face profil link u PM guls :) |
Jesam.
Sad si študiram kojeg championa kupiti... hmmm... |
Ja ću Vi ili Khazix za koji dan.
|
Citiraj:
ili heimerdinger, i on je cute :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:36. |