![]() |
Samo da opet ne zaspu sad kad imaju vodstvo.:fiju:
|
Citiraj:
Edit: ipak je zasluženo :) |
ARJEN!!! DELIRIJ! :goood:
|
Sad su ga zasluzili :D
|
Svaka čast. :) Ovo je sad fini gol. :)
|
Citiraj:
Dve dobre tekme iščekujem :P |
Citiraj:
|
Sad više ni ne znam za koga bih navijao:hitthewal:
Eventualno Španjolce, ali onda će i oni izgubiti... |
Pffff...
|
Kako su ih deklasirali :D
|
Bravo. Odlično odigrano. :) Ajde još jedan. :)
|
I opet se opustili... Fulali par zicera, i eto dobili gol... Steta... Nadam se da ce bar ove 3 min izdrzat...
|
Citiraj:
|
Uh, baš sam se morao živcirati zadnjih par minuta :nono:
Ma tko je to u finalu SP-a, tko tko? :) DANKEWELL ORANJE!!! HUP HUP HOLLAND, KAMPIOEN!!! :chears: A sad po švapske skalpove nadam se :D |
Šteta kaj urugvaj nije utrpao još jednog. Baš su mi se gledali pordužetci. :D
|
Ma ovi Nizozemci su jedni veliki guzičari.
|
Citiraj:
|
Navijo sam za Urugvaj ,iako sam na kladi stavio na Holandiju :D
Mislim da je dobra utakmica bila, cak je i Bomell dobio žuti :D |
Citiraj:
Kako možeš to govoriti, bar su oni uvijek nesretno ispadali na penale na prvenstvima, bilo je vrijeme da se to vrati :) |
Dobili najlakšu skupinu, izbacili Brazil koji je izbacio sam sebe, i onda jedvite jade dobili Urugvaj, dali tri gola danas sva tri od stative, ma guzičari su.
|
To je bilo to od Nizozemaca. Da bar u finalu nalete na Nijemce :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
edit evo i Hawk Eye je potvrdio da je offside. Vec na iducem EP kamere pod mus! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Usput, mislim da ću sutra uplatit neke novčeke na Piquea da će dobit crveni :D |
Citiraj:
Srećom pa ostaje jedan na kraju a taj neće bit navučen ko grci prije :) Ajmo tulipani. :goood: |
Bome, dobra tekma. Opet Nizozemci umjesto da dokrajče mušteriju, 5 minuta govana jer je sudac ne zna na sat :D.
Sutra Njemci razvaljuju Furiju, pa ako i budu prvaci neće mi bit žao jer stvarno odlično igraju. Još jednom gajba ako netko nije vidio: http://www.youtube.com/watch?v=IRy9ghkLS8M. |
Dobar gol, nema što. Eto i Marić veli sinoć da se baš vidi kak je gađao rašlje:D
Nego, što ćemo s Bommelovim faulom netom prije toga? Onakav badiček ni u hokeju ne prolazi. |
Samo da Španjolci večeras nakantaju Švabe partijom prelijepog nogometa i dream finale je tu.
Onda nek Španjolska uzme SP, zaslužili su. |
Citiraj:
|
Lijepa igra jo ono kako je Španjolska igrala pod Aragonesom na EP u Austriji/Švici.
Ovo što danas Švabe igraju je obični šljakerski nogomet koji prakticiraju godinama korejanci i Japanci, samo što ovi kosookii nemaju solidne igrače. |
Citiraj:
A kaj se tice spanjolaca igraju skroz krivo. Igraju s dva cista defenzivna vezna, fabregas mu sjedi na klupi itd. I vidi se da barcina igra ne prolazi ovde. Repke ionak igraju dosta defenzivno pa je tesko uc s loptom u gol, treba pucat po golu. Tesko je njima stvorit sansu kad je puno igraca na malom prostoru pa lopta nema kam. Al opet to nis ne znaci, danas moze proc bilo ko, al moj glas ide za nemce !! |
Citiraj:
Razočarali su me španjolci. Očekivao sam golijade na ovome prvenstvu a ono ... 1:0, 1:0, 2:1, 2:0, 0:1 ... phhh ko da gledam italiju. Najgore je to što je talijanima to taktika a španjolce izvlači Villa koji nekako uspije zabiti taj sretni/nesretni gol (ali skidam mu kapu jer je on očito jedini koji zabija). Sve u svemu, volio bih da ih nijemci kazna kao što su i argentinu koja je isto s obzirom na kadar podbacila i ponudila premalo. Jedini je problem što je Paul rekao da nijemci ne idu dalje. Bumo vidli!!! |
Citiraj:
|
Njemci, stvarno ih ne volim al bi volio da kazne španjolce koji su me razočarali totalno,da im nema vilje već bi odavno ispali.
Nizozemska-Njemačka finale i onda nizozemci pobjedom 5:3 prvi put osvajaju svjetsko ;) e to bi meni bilo ljepo |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Samo vi trkeljajte, Paul je rekao svoje. :)
|
Možda i ima nešto u tome kad je prognozirala pobjedu srbije:D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:23. |