![]() |
Citiraj:
Ista stvar za Hero. |
Evo baš mi je poštom stigao Wildfire kojeg sam kupio sa njuškala... nije bio otvaran, još je i ona folijica ispod baterije bila na njemu.... Piše u priručniku da se mobitel prije prvog paljenja treba napuniti?? Da li da ga prvo napunim, ili ga slobodno upalim odmah ??? :)
|
Ako u priručniku piše da ga napuniš - napuni ga.
|
Stavi ga na punjač, uštekaj ga nek se puni, upali ga i radi na njemu dok se puni.
|
hmm. inace u praksi ide da ga prvo totalno ispraznis i onda stavis puniti cca 10h ( za svaki slucaj ) da se iskoristi kapacitet baterije.
|
Inace u praksi ga je_eno upalis i ne zamaras se s pizdarijama. Ako je prazan, stavi da se puni. :hitthewal:
|
Ne koristim msn vec jedno 2 godine.
Instalirao sam na mob ebuddy zbog facebook cheta, ali sam vidi da ima i msn, pa ajde neka bude i on ukljucen. I tako sam upalio ebuddy 10-tak puta. Ali zadnja 2-3 puta vidim nemam nikoga sa msn(imam oko 100 ljudi inace,cca 20-30 aktivnih stalno). Idem ja vidit na pc sto se dogada, a ono blokilaro mi sve kontakte :D Evo sve kontakte sam odblokira u wlm, odlogiram se s pc-a. I upalim ebuddy na mob i opet mi svih blokira?? |
Da li je netko uspio spojiti Wildfire sa kompom na HTC Sync ..... Skinuo sam ga sa njihove stranice, instaliram, i pokrenem ga, spojim mob, odaberem HTC Sync, i izbaci mi poruku da na kompu nije pronađen HTC Sync, neka se uvjerim da je instaliran i pokrenut.... i probam restart i ništa... probao na XP-u i na Win 7 i uvijek isto..... Ima netko nekih prijedloga, da li se mora išta na mobu podesiti????
|
Citiraj:
što ti je podešeno na mobu da čini nakon spajanja,koji je usb mod? |
|
bok, treba mi preporuka i link ako je moguce za neku GPS aplikaciju za wildfire.. probo sam copilot i nisam ga mogo instalirat i mislim iGO ali takoder radi rezolucije nista od njega.
jedno pitanje..jesam li za 1800 kn mogo kupit bolji mob od wildfire? |
Citiraj:
I mogao si bolji, Hero/G2 touch se nađe u oglasniku novi |
Citiraj:
jel za njega treba internet da bi radio? |
Eto i mene na HTC Legendu, zasad sam odusevljen i mobitelom i Androidom :)
Imate li neki prijedlog must-have aplikacija sa Marketa? |
Quick Settings, 3G Watchdog, Astrid Tasks, Agenda Widget, Barcode Scanner, Gesture Search... ostali su vise za osobne potrebe i nisu nesto sto je cool imat neovisno o potrebama.
|
Potpisujem i dodajem link na kojem mozes pronaci nesto za sebe i svoje potrebe :
http://www.androlib.com/ |
možda ne spada u temu, al ajde, djelomično je vezano uz android :)
pikiram na samsung wave (s8500), no vidim da je na Bada OS-u. ima li kakvih naznaka skorog portanja androida na njega? |
Nema niti će biti. Upravo izlaze 2 nova Samsung modela sa Bada OS pa bi se količina aplikacija mogla (konačno) povećati.
|
Citiraj:
|
dal netko zna hoce li desire hd dolazit u t-mobajl ponudu? jako mi je zanimljiv uredaj... :)
|
T-Mobile u svojoj ponudi nema nijedan HTC uređaj osim starog HD2. Koliko sam informiran, vjerojatno ni neće imati HTC modele u budućnosti (navodno je Apple to uvjetovao exkluzivnim pravom na prodaju iPhone-a). Moja je pretpostavka da prvi modeli koji dođu na HR tržište neće biti kodirani pa ga kupi u VIP-u ili Tele2. Vjerojatno će istovremeno i oglasnici biti puni nekodiranih varijanti.
|
Citiraj:
(ostalo je sve manje bitno, eventualno neki document reader i sl.) postoji li za Bada OS GPS koji ne traži konekciju na net? |
Bada ima Route 66 navigaciju, koja se ne spaja na net, ali ona košta.
Zašto ne uzmeš neki Android mob? Svaki ima i wlan i gps i programe za navigaciju. |
a eto, sviđa mi se jako, i konstrukcija i dizajn i ekran :)
izgleda da ću morat odustat od njega, ili pričekat neko vrijeme :( što bi od androida valjalo, a da ima do recimo 2 soma kn po njuskalu i sl.? |
Citiraj:
Ako si vjest u pregovaranjima, ici ce i za 2000 :) |
Puknul sam na svoga Heroa novi Eleleinux 2.2.1 i kernel lagano OC'an i otkrio nove horizonte moba,pa to leti xebate!!!
|
je li android 2.2 (froyo) sluzbeno izasao ili se moze skinuti sam sdk verzija?
|
Citiraj:
|
nemrem ga nac na marketu?gdje updateam?
|
:hitthewal:
- procitas zadnjih 10-15 stranica ovog threada - probas na popularnom pretrazivacu naci kako se updatea na froyo - pogledas na stranicama proizvodjaca - procitas manual od moba :hitthewal: |
Citiraj:
cijena, prava sitnica :) 2200kn hehehe nikad upaljeni.. Sa garancijom sa svime... Kaže meni lik da nije to baš za njega :) |
ja imam hd2 koji je zaista mrcina. mogu si tek mislit kako ti furas ovog monstruma od 5" :D
|
Clockane, kak podnosis velicinu/tezinu tog Streaka? Mislim, jel smeta ili se da zgurat u dzep? I kak radi u odnosu na recimo Desire/N1/X10?
|
ostale nisam vidio jer sam do sada 2 ogdine imao HD sa WinMo
Velik je... stavrno je velik :):) SMješno izgleda na uhu dok telefoniraš, ali u ruci je OK... Uzmi u obzir da imam 2 metra i obrnuto proporcionalno tome velike šake, tako da bez problema u portrait modu pišem SMSove i sl.. Uglanom je ovo proglašeno kao Tablet, bar na Dellovim stranicama, a ne Smartphone, tako da je Home izbornik u landscape modu, ali sve ostalo se rotira normalno.. Čim sam ga dobio, SIM niti nije bio unutra sam ga rootao, custom recovery opalio, backup i onda mu stavio android 2.1 (dolazi sa 1.6), 2.2 još nema za streak (niti 2.1 nije služben) Pošto mi je ovo prvi pravi susret sa Androidom (imao sam port androida 2.2 na mom HDu koji nije bio 100% funkcionalan) i ostao sam zapanjen brzinom, ljepotom, radom i svemu ostalom u sustavu.... Fale mi neke HTC sitnice na ovom Androidu (vjerojatno ih Desire i sl imaju), ali polako se navikavam... Do sada sam uvijek na HDu imao MobileView namješenu tipkovnicu, a ovdje je qwerty i jebi se.. sad kao da ponovo učim pisat :) moram si skinut neku drugu tipkovnicu... Pošto sam ga dobio jučer, tek sam danas išao na posao sa njim i u džep od radne tute (kombinezona) stane.. hehe, traperice nisu baš moj izbor, ali mism da će mi kupaće hlače padat na pod... Danas sam ga izvagao na poslu i kaže 217g :WOOT: Eto, tolko za sada.... Instalirao sam sada za izradu aplikacija za android i prva Hello World se pokrenula ma mobitelu :) ali mislim da će proč još dugo do nečeg poštenog, ako ikad dođe do toga.... Jel ima koj dialer dobar jer kada idem zvat nekog i počnem upisivat brojeve, ne pokazuje mi kontakte po principu T9, nego moram ić u Contacts i tamo pronać onog kojeg zovem.. Znam da HTC to nudi.. Citiraj:
|
izgleda da jos nije izasao 2.2 za galaxy s
|
Nije jos ali samo sto nije.
Bar je samsung rekao tak da ce u listopadu izaci, e sad kolko njima vjerovat.... |
Došo Skype za Androide i naravno samo za v2.1+
http://techcrunch.com/2010/10/05/sky...r-wifi-and-3g/ |
Vrlo 'lukavo' od njih. Znači da ne ide na moj Tattoo, ali mi je utjeha da ne ide ni na duplo skuplje/bolje/novije SE Xperie. Zašto svi proizvođači aplikacija mrze Donut?
|
jel tko zna kako funkcioniraju uređaji kao npr HTC HD2 sa dual botom, tj sa androidom konkretno... Vidim da ih ima na njuskalu za 2000 kn jel se isplati takvo nesto kupovati meni kao prosjecnom korisniku?
|
ah, skype preko kojeg nemožeš zvat na wifi mi ni netreba, nimbuzz all the way
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:00. |