![]() |
Ljudi aj da ne pokrecem novu temu pa mi samo recite koju bi vi radje uzeli. 8800GT 512 od Club-3D ili od Leadteka, ja sam malo vise za Leadtek...ali neznam pa trazim savjet.
|
UMPAH uzmi onu koja ima bolji omjer cjena/garancija i nemaš briga...
AJ bi osobno uzeo Leadtek, sve kaj sam od njih imao je bilo dobro, obično stavljaju i dobre ramove gore, makar ti ziher neće bit potrebno još mem propusnosti ali eto da se zna... |
treba li spojit oba konektora u napajanje ili samo 1???
http://img166.imageshack.us/img166/5...gt08cj6.th.jpg |
Oba.
|
nisma uzeo screnshotove ali 38000 3dmark 03 i 15200 3dmark 05 na e6600 default i 1 gb kingmax sa gigybte 8800 gt sa zalmanom,recimo da šeka crysis,ne znam 400 w napajanje nekako vuče.
|
Evo jos jedne zanimljive 8800GT sa drukcijim (boljim) hladnjakom:
http://www.guru3d.com/article/Videocards/498/1/ |
Ono što mi sviđa na toj kartici:
Hlađenje (good ol' Arctic Cooling style), trofazna regulacija napona, dodatni konektor za napajanje :D, što ima odličnu memoriju, dual BIOS, a i oni jumperi imaju neke skrivene namjere :D Sve u svemu, jedna od, ako ne i najbolja 8800GT kartica :goood: |
Memorija je preopasna...
|
Je, vjerojatno neki Samsung ili Hynix.
|
Meni je cudno samo to kaj jedna manja firma ko galaxy izdaje GT kartice sa inovativnim coolerima a ostale puno renomoranije firme ostaju na shugavom stock hladnjaku. Ima iznimki ali dosta malo i poboljsanja u odnosu na stock nisu revorucionalna. Ugl. GO GALAXY! :-)
|
Ima li za kupiti kod nas ili samo maštate?
|
Kod nas, samo mašta, nažalost.
|
Evo odgovora na Galaxyeve kartice od eVGA-e:
eVGA e-GeForce 8800GT AKIMBO SC 512MB Ne izgleda loše :) |
Ako ništa drugo zaista lijepo izgleda, izvrsno odrađen marketing.
|
Citiraj:
|
Pa i ova Gainwardova ima nestandardni cooler.
|
Evo da se pohvalim.
Kupio sam club3d 8800gt u hg šrotu. Na njihovom webu stoji slika od modela sa one slot hlađenjem kojeg imaju većina 8800gt, no meni je baš uletila nekakva sa clubovim ventom. http://i31.tinypic.com/1znoknp.jpg Grafa odlično vrti igre, jedino što vent ne ide ispod 100% Ima li tko kakav help za to, pokušat ću nabavit s1, probao sam sa riva tunerom, ali uopće nema za fan kontrolirat. Zadnji driveri su u pitanju. |
Dvije su zice kolko vidim. Bojem se da nista od regulacije. Al probaj ga spojit na neki potenciometar pa rucno....
Ima senzor za temp? |
Ja sam imao isti slucaj s gigabyte modelom, i moze se sredit s fanmate-om.
Pise ti u temi o gigabyte 8800gt. Ne znam zakaj bi se jos davalo 200kn za vent kad je ovaj dobar(bar moj zalman VF830), osim za ekstremni oc. Temperature su mi oko 68° u crysisu i to kad je sa fanmatom podesena najmanja brzina vrtnje, idle ispod 45°. Al ne znam kakav je tocno ovaj tvoj hladnjak. |
Šteta što nema 8800GT s DDR4 memorijom, te bi bile brutalne..
|
Dovoljno bi bilo da ne dolaze sa lošom (slab OC potencijal) Quimondinom memorijom.
Već da stavljaju nekog Samsunga ili Hynixa, situacija bi bila bolja. |
Na Gigabytici je Samsung memorija.
|
Jel? Nisam znao...I koliko ide?
|
Citiraj:
Piše 40 i još neka 44 idle. U loadu još nisam gledao. Nekekako mi se to čini visoko za neki hladnjak koji se vrti na 100% i ide mi na živce sa bukom... |
Citiraj:
Al situacija je cudna, Gigabyte je izbacio vec jedno 3-4 verzije 8800gt. Neke su bile s Qimonda memorijom, i ljudi su morali spustat s tvornickih 950 na 900 da radi stabilno, a kamoli jos oc. Ovi sa samsungom su puno bolji(al i tu izgleda ima dvije verzije), neki lik je stavio 770/1850/1090, al veli da ide i dalje. Mislim da su ove na nasem trzistu s narancastim hladnjakom ove dobre verzije. |
Citiraj:
dodje oko 1500-1600kn jel? jeftinjara kad uzmes u obzir da gainwardova verzija dodje preko 2000kn (btw stoji gainward 8800GT za 2000kn i odmah iza nje gainward 8800GTS za 100kn vise, lol) |
Citiraj:
Zanimljivo... Ja imam PoV, i mema može i do 2200 MHz, dalje nisam pokušavao... Uglavnom, vrtilo je bez artefakata. |
Koja memorija?
|
Citiraj:
Koji sam kreten. Aj, možda skinem sad Accelero kad cu stavljat novu plocu, hardove, novi proc i jos meme... Da bude full reconstruction. Samo kaj cu se zezat oko ponovnog ljepljenja HS na memu. |
Citiraj:
Ja zadovoljan preformansama, velki minus tomu što je hlanjak stalno na 100%. Čekam da se s1 pojavi u trgovinama. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:25. |