![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ja ne vjerujem, kakvi ste to vi trekeri kad vam je Voyager najbolji!?:D
Ali 7of9 je najbolji upgrade ever na bilo kojem Federacijskom brodu:D Svaki brod bi je trebao imati... u više primjeraka:D |
Ma meni su sve epovi dobri osim kaj u dsn ima previše dosadnih epizoda:rambo: : goood :
|
Voy nije najbolja serija.To je TNG.Tu onda idu ds9 i ent.Voy the best?Jeste li vi pogledali sve serije?A što se tiče efekata itd.
ent je pet koplja prd svima.Naravno, ne ona okrljaštena verzija što HRT pušta, nego u DVD standardu, rezoluciji, savršeno čista slika i widescreen format-tako ja gledam na sky one.Inače, teški trekker.gledam sve, dosadno, ili ne.ne propuštam ništa.Samo radi inf, oni koji ste stvarno trekkeri, mogli bi se malo boriti s HRT-om da nam olakšate posao...ne samo ja i još manja skupina da stalno šalje pisam, forumi itd.Od sedme se nije puno vidjelo, ako ćemo tako, T'Pol ju je prešla vrlo brzo... |
Citiraj:
7of9 je dvije klase ispred barem!!!!!:beer: :beer: :beer: |
Citiraj:
Inače kad će završiti DS9? Totalno su mi dosadni, po mojem mišljenju je ~50% epizoda totalno debilno, ~40% ih je prosječno, a samo desetak % su dobre, tipa The way of the warrior. Puno bi radije gledao opet Voyagera ili još bolje TNG, a ne da nas svaki dan gnjave s Kirom:rambo: |
Citiraj:
|
Današnja epizoda.....
Današnja epizoda je bila gledljiva , i zanimljiva.:)
Dobar je dio kad odo pita roksanu a javi se worf :D , i kakvu je facu imal:) a zanimljivo je bilo ono sa jakeom i onom svemirkom , jedino ne kužim zakaj naslov romana "Anslem" ( ili tak nekak) , mislim , koga vraga to znači:confused: |
Re: Današnja epizoda.....
Citiraj:
|
jucer ono sa paralelnim svemirom je bilo cist dobro ono onak gledljivo. samo mi opet nije jasno kako su samo sa jenim brodom sjebali cijelu armada u kad dodju dva jem'hadara puse kitu na veliko:confused: .
danas bolesno dosadno:mad: :( . |
al mi je sumljivo da je Vorka tak velik brod ipak mislim da je onak velik klingonski zapovjedni brod!Kad su napadali Kardasiju kaj nije bio manji
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Gledao sam zadnju seriju DS9 na Sat 1, i to Federacija vs. Kardasija.
Da vidiš koja flota: nuts : : nuts : |
Citiraj:
|
Nemoj mi vrjeđati DS9:fuming:
Dobro moram priznati da su neke epizode FULL dosadne, ali je ovako kao serija odlična : goood : : goood : |
Citiraj:
|
Ali zna biti i bogme akcije.
: DualWiel : CoolRamb |
Citiraj:
|
Koji nasilnici...
Ti ne gledaš trek radi treka, nego kao RAMBO sapunicu, je li? |
Sad sam pogledal onu epizodu s lwaxanom i Odom i da ne bih umro od dosade sam moral premotati skoro sve:D
|
A istina je da je to loša epizoda...
ali to je TREK.Doduše, ent-u je krenulo naveliko, pogledao danas Damage, sjajno im ide... |
Citiraj:
|
...
Citiraj:
|
Voyager je bio puno zanimljiviji, pogotov okršaji s Borgom i Spisis 8472.
|
Citiraj:
|
Ocjena današnje epizode ...
3.5/5 ,
Kak je ovaj zajebal Šiška :clap: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:23. |