![]() |
Nisu pale,iste su cijene kao i prije.
|
Iste su.
|
Da, sorry,ove nove brzine
sa lijeve strane su me prevarile.:sweating: |
Citiraj:
|
nisu nista pale,tak je vec malo dulje,mozda je ova druga pala 10kn nisam siguran :P
|
ewo na big brotheru je bila reklama od t-com
i brzinomjer je pokazao brzinu do 16mbita |
Živijo tekom :banned: Evo moje trenutno stanje s bivsom 5 mbitnom na trenutnoj 16mbitnoj vezi. ili da kazem 1.6 mbitnoj :lol2:
http://www.speedtest.net/result/188752660.png |
Citiraj:
|
Evo digo sam si brzinu na 3mbit :p
sad neznam kad to pocinje dijelovat, 24h? Sta to znaci ako sam do sad koristio 1mbit, da cu onda platiti 1mbit + 3mbit vezu za ovaj mj?? :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa da??? :roller: :hitthewal: Narafno da ne ;) |
Da, ali postotke, objasnjeno je ranije.
|
samo da razjasnimo neke stvari, koliko sam se ja informirao i skužio brine će biti DO navedenih vrijednosti dakle ne mora svatko imati 16 mBs možda bude dobio 12 MBs, ovisno o infrastrukturi.
|
i jel se nekom digo? :D
download, jel? nego pitanje, da li se brzina može mijenjati kao i paketi, svaki mjesec moš uzet drugu brzinu, ili kad jednom promijeniš to je to? te da li mogu sad rtecimo kad je već prođao 1.10 prebaciti na 8mbit? ali da mi u ovom mjesecu već ide 8mbit? |
Citiraj:
|
ajde di je 2mbita,čekam ko budala, a brzina 1 mbit. nema spavanja oni tam u tekomu. odma kad zazvoni ura u 00:00 odma na 2mbita :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neki nikad neće naučit čitat ili bar razumjet pročitano, amo još jednom. T-com je objavio da brzine diže od 29.9 - 1.11. Ok ? Amo vidit koliko će postova proć dok se opet ne pita isto pitanje:stoopid: |
i mene su vec ljudi pitali kada ce im se dici brzina prosli put mi se digla sredinom mjeseca ja sretan ako za 14 dana dobijem brzinu i da dobijem punih 8 makar sve to ovisi.. ljudi jos ne kuze mozda nece imat 2 nego 1.6 :) pise lijepo do 2 :) makar moraju toliko moci.... vidjet cemo :)
|
Citiraj:
|
Ovo stvarno postaje leglo spama, ponavljaju se ista pitanja svaki drugi post, priča se o tome što se skida s neta - stoga zatvaram, stvarno pretjerujete.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:54. |