![]() |
e to i mene muchi?
podjelite kolacice znanja s nama?:D |
Citiraj:
|
|
haha, lol za ove bicikle talibankse :D
Treba napravit mapu za vjezbanje snajpa talibani pice biciklom a ti deri headshotove :D |
Citiraj:
Onda: Server---> New Server---> ili Tools--> Create game--->Call of Duty 4:MW Samo mu dodaj path do igre na kompu. |
ja sam još na čekanju, slao sam mail u dućan i rekli su da bi mi kroz neka 4 sata mogli isporučiti igru. :D Do tada ću vrijem kratit s cod2 SP.
|
Citiraj:
|
u ase sam ja stavio pod cod1 i promijenio path tako da vodi do cod4
tako je najbolje |
Citiraj:
Citiraj:
|
U P...u M......u ne radi mi SP.
Ali MP radi i već sam odključao snajper. SP pokrenem i na desetinku sekunde se nešto kao pojavi i nakon toga ništa. Jednostavno se ne pokrene niti mi daje obavjest da nešto ne štima. Prvi put sam instalirao bez PB i dx9.0c, pa napravio uninstal pa opet instal, ali sa PB i dx9.0c i isto mi se događa. Demo verzija je najnormalnije radila. :( |
Podigli smo privremeni CoD 4 server na:
85.114.38.26:28960 password: zecovi Unaprijed se ispricavamo zbog mogucih problema na serveru i zbog toga sto nije jos sve do kraja podeseno. Server je tu privremeno i u testnoj fazi. Hvala dumi sto je sredio server... Server je hostan u Hrvatskoj tako da su pingovi super... Svi su dobrodosli... Pozdrav od Rabbits clan-a |
Citiraj:
Javi se na pm ako nisi rješija dosad. |
MOze neko objasniti kako igrat mp???Imam PB ukljucen....i kad se spaja kaze da mi je punkbuster iskljucen udem u opcije kaze da je iskljucen probam ponovo nece....a kada stisnem PB enabled nigdje se ne pojavi apply...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo presa sam SP, prekratak je mamicu mu.
|
ova igra postoji samo zbog mp
grijeh je to igrat u sp :D |
Nije dobro, mogo bi se navuć ponovo na cod :(
|
ima netko da mi na PM javi odakle najbrže naručit igru... ;) jer trenutno mi nude dostavu za 4 dana, a to mi se nikako ne da čekat.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako se ono uključi prikaz fpsova?
Inače igra izgleda mrak sa svim onim svjelima... meni puno bolje od demoa a on me oduševio. |
igra je ludilo samo su mape prekratke na TDMu i DMu
|
kasnopaljeći Žderonje na PM kome treba mail od dućana:fiju:
|
Mislis premalene?
|
prekratke, ne traju ni 5 min
|
Citiraj:
inace je cg_drawfps 1 a za lag ti je cg_drawLagmeter 1 |
Thanks!
|
pas masters, denuo sam cod4 u ase umjesto Swat4 al mi i dalje pokazuje swat 4 servere, a ja sam pre tup i pre lijen sam tražiti riješenje. Stoga pomoć, ajmo
znate da vam treba topovskog mesa :D:D I da sp mi ne dela :(( oćito moram stavit dx od igre.. |
isuse ***ote umjestio cod1 metni
i dodaj rucno servere, normalno da ce traziti servere od te igre koju si zamijenio |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:58. |