![]() |
|
Izvrstan cooler, koji bi morao biti jeftiniji od Nirvane.
|
zasto mislis da bi morao biti jeftiniji od Nirvane?
|
Citiraj:
|
Jedino mu vent i nije baš tih. Mod: na što ovo liči? @Mod: U cemu je problem? Stavio sam samo dio tabele, i to ga jos sredio da ne lomi layout stranice. :stoopid: BTW Ako to smeta evo LINK do cijele tabele. |
Eh, nije fora. Sad ne znam sto je pisac zelio iskazati :)
|
Citiraj:
btw ovaj APACK ZEROtherm ZEN FZ 120 CPU Cooler je super je s e lijepo sa sarafima montira i stegnes ga po sebi koliko zelis i to je to... |
Citiraj:
|
pa meni nije hypertx super (kad ga budes montirao onda pricaj okolo da je dobar) i sta sad svi trebaju reci da nije super ?? okolo wtf ?? sad ti reci da ZEN FZ 120 nije dobar?i nisam mislio doslovno po zelji normalno da mora bit stegnut toliko da prenosi temp s proca na sebe nisam toliko neupucen i molim te bez sarkazma..ima tu i drugih koji mogu odgovorit...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sto tebi nije jasno da ima drugih koji se mogu ukljuciti u ovaj razgovor osim tebe ..od cijelog posta nadjes komentirati rijec okolo ... malo procitaj CIJELI post... neda mi se uopce nastavljati s tobom ionak po cijelom forumu tvoji postovi su spustanje drugih i pricanje kako ti znas bolje... no ovo je OT sry modovima
|
Citiraj:
svaki review na netu kaže drugačije pa.....? |
ja mislim da je xigmatek bolji, al svaki e8400 će ić na 4ghz i sa stockom
|
Ne bas, ipak se znacajno griju na 4GHz. Tada je ipak potreban bolji cooler.
|
Značajno? Nebih rekao. Prosjek za 4GHz je nekih 1.3-1.35v, pri toj voltaži, na stock cooleru, temperature nisu alarmantne...
Pričam za stock HS, ne za TRU... |
Citiraj:
Sto se tice moje konverzacije, nemoras citati sto drobim, a tu ti je i user-friendly ignore lista i samo ga daj. :finger: |
Citiraj:
@Z-man : RS je ipak bolja kupnja ;) |
Citiraj:
|
iz raznih revieweova u kojim se s1283 (ne RS) pokazao da je uz rame TRUEa a RS jos ima nesto bolji ventilator. Kad Optik napravi test budemo to upravo i vidjeli pa da mozemo prdit sta je bolje od cega ;):smoke:
|
Razlike medju hladnjacima te skupine toliko su minimalne da su zanemarive.
|
Osobno ne preferiram coolere koji imaju te direct touch heatpipeove. Razlog je jednostavan: ne funkcioniraju kad se skine IHS. :D
Za 45nm sam bio cuo da se znacajno griju na ~4GHz, ali ocito je to dezinformacija. :) |
Citiraj:
http://benchmarkreviews.com/index.ph...1&limitstart=9 http://www.frostytech.com/articlevie...id=2233&page=5 |
Da, jos je cooler 280kn :)
|
Citiraj:
Citiraj:
I zanima me je li se griju više 45nm ili 65 nm (logično bi bilo ovi drugi) jer je bilo jedno vrijeme :rolleyes: obrnuto 90nm vs 130nm !?!? |
Citiraj:
EDIT: vidim da je tru bucnij, znaci vjerojatno je na high, ali trueX sigurno nije Citiraj:
griju se vise 65nm |
Citiraj:
|
Citiraj:
probaj s ovim onda http://benchmarkreviews.com/index.ph...d=45&Itemid=62 |
Molio bih da se koristi Tražilica i čitanje stickya o hlađenjima...prije postavljanja 150 puta prožvakanih pitanja.
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:52. |