PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warcraft (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44983)

OveRkiLL 13.07.2007. 00:37

ja imam avg i radi mi normalno sve, nije prijavio niš i patchanje je normalno prošlo.

Beren 13.07.2007. 09:57

Da, ima frend isti problem. AVG mu prepoznaje novi patch ko trojanac...ili wow.exe...nešto. Sve u svemu nemre se igrat, a previše je tvrdoglav da isključi AV ko što mu ja preporučam. :fiju:

thedream 13.07.2007. 10:23

Citiraj:

Autor Beren (Post 768165)
Da, ima frend isti problem. AVG mu prepoznaje novi patch ko trojanac...ili wow.exe...nešto. Sve u svemu nemre se igrat, a previše je tvrdoglav da isključi AV ko što mu ja preporučam. :fiju:

..ma ja sam genijalac..slušajte rješenje..dopustite AVG-u,da skenira cijeli komp..odnosno njegovom Resident Shieldu..komponenti..da skenira sve,osim foldera WoW-a..s kojim očito ima problema..tako da excludate taj folder iz ukupnog kompa..i problem rješen..igra se bez problema..komp je i dalje zaštićen..i stvar ej okej..:chears: :D :kafa: ..

..pomislio sam,zašto bi cijeli komp bio nezaštićen,da moram disableati shield kako piše po wowforumima..i sjetio se stavke exclude folder..i bingo..wow folder exclude..i meni radi sad punom parom..sve ok..i svi sretni..

eto..cheers svima..:chears: :chears:

Demon Hunter 13.07.2007. 12:57

http://img243.imageshack.us/img243/7128/omgmo5.th.jpg

:fuming: :finger: :grrr:

Elven 13.07.2007. 13:00

nisam gledao sluzbene forume, ali lako moguce da je 2.1.3 "trojanac" jer je "launcher" opet po defaultu "on"? ako iskljuci "launcher" jel moze igrati sa AV-om upaljenim?

Paske 13.07.2007. 14:36

Citiraj:

Autor Demon Hunter (Post 768274)

To je warrior sa hunter ramenima jer je Blizz bio lijen i ne inventivan.

thedream 13.07.2007. 15:01

Citiraj:

Autor Elven (Post 768281)
nisam gledao sluzbene forume, ali lako moguce da je 2.1.3 "trojanac" jer je "launcher" opet po defaultu "on"? ako iskljuci "launcher" jel moze igrati sa AV-om upaljenim?

..teško da je to pravi virus..prije nekakav loši hack u interakciji sa bugom u AVG antivirusnom programu..da je pravi trojanac otišlo bi sve odavno u 3pm..jednostavno izoliraj wow folder od resident shield skeniranja..komp ti je i dalje zaštićen..a ovaj šatro trojanac ne radi nikakvu štetu..do idućeg patcha..kad će se stvari nadam se posložiti i od strane blizzarda..

..osobno daklem ne vjerujem da je ovo trojanac..zapravo..nego više dobro iskorišten bug,od strane nekog hakera,koji je upoznat sa AVG programom i WoW igrom..i sa svakim skoro novim patchem..ispada da downloadamo trojanca..koji to nije..

..ako je..format C:...ali kažem..teško,zbilja teško...ne bi mogao u XP ući..stvari bi nestajale s kompa same od sebe..postavke bi se mijenjale..wow ne bi radio jer je netko maznuo acc..itd itd..ovo je privid trojanca..sigurno..

Demon Hunter 13.07.2007. 22:01

@Paske - Ajde opet malo bolje pogledaj ;)

Neznam koliko još pratiš WoW...

tskarda 14.07.2007. 01:18

Orc hunter valjda, rukavice ne stoje tamo nikako a brijem da nije iz igre jer tabard je presvijetli i bijela boja bliješti.

Demon Hunter 14.07.2007. 02:34

?? :smoke:

Evo o čemu je riječ:
http://forums.wow-europe.com/thread....99006327&sid=1

tskarda 14.07.2007. 19:11

heh, pa stavili su female model na male charove i to je to.
sta tu ima bit "omfg wtf"?

Demon Hunter 15.07.2007. 16:07

Koliko dugo igraš wow? Rasa?

Nekako imam osjećaj da će to odgovoriti na pitanje zašto ne shvaćaš :D

tskarda 15.07.2007. 21:00

Citiraj:

Autor Demon Hunter (Post 769510)
Koliko dugo igraš wow? Rasa?

Nekako imam osjećaj da će to odgovoriti na pitanje zašto ne shvaćaš :D

2 godine, undeadi, taureni, 1 trollica i 1 orkica, 1 gayelf :)
sad imam nekih 260-270d played.

Zlik 18.07.2007. 22:32

Ja imam pitanje u vezi plaćanja pretplate. Ako sad uzmem samo WoW, onda je uključeno mjesec dana ako dam podatke za kreditnu (kolko sam ja skužil). Sad me zanima jel budu oni meni uzeli odma 100 kn ili ja mogu prekinut nakon mjesec dana i nikom ništa.

Beren 18.07.2007. 23:52

Ne uzmu odmah.

Beren 18.07.2007. 23:54

Citiraj:

Autor tskarda (Post 769641)
2 godine, undeadi, taureni, 1 trollica i 1 orkica, 1 gayelf :)
sad imam nekih 260-270d played.

Ovo nisam ni vidio.

Ti tvrdiš da imaš 260-270 dana igranja? Ne kužim, jel shvaćaš da to znači da si proveo 3/4 godine u igranju WOW-a i to ne po par sati neko 24/7. Da se nisi ti malo zahebo, a?

Vejita 19.07.2007. 01:07

Valjda covjek misli na dane a ne sve po 24h.
Ja probo ,igro oko 30 dana wow i strahovito mi dosadio don't know why

flare 19.07.2007. 09:38

u nub :D...ne gleda se vrijeme igranja u danima koje ti brojis, nego koje broji "igra"..jer kad se ulogiras onda možeš vidjeti koliko si dana proveo igrajući :)

...tako ja sve skupa (s 4 lika, dva lvl 60 tj. 62, jedan lik vll 70, i jedan lvl 50, nisam računala one male koji su do lvl 20 :D) imam 109 odigranih dana a igram se već pune dvije godine :)

Lihto 19.07.2007. 11:34

Zanima me koje je pametno dodatke za WoW instalirat,tipa one toolove kao recimo da prikazuje koordinate gore itd. a možete napisat koje koristite vi

potemkin.hr 19.07.2007. 20:11

ja koristim arcHUD2, ct_buff mod, ct_map mod, auctioneer, atlas, damagemeters, titanbar i mobinfo2 za svoj frost mage
RL frend lock koristi još pun kufer dps metera, pola ekrana ct_bar-ova, monkeyquest i raidassist :) vidi mozda trecinu ekrana od svih tih addonova :D

veve 19.07.2007. 20:29

neda mi se pisati :)
http://img108.imageshack.us/img108/3...tledzi3.th.jpg

Brown Acid 19.07.2007. 22:00

Vidim da vas je nekolicina imala problema s patchom i AVG-om..koristim isti antivirusni i patchiranje mi je proslo bez bada..nego imam jedan problem:
Tijekom igre..ponekad nakon 15 min..ponekad manje/vise jednostavno me iskopča s servera i moram se ponovo ulogirat..ADSL ostane spojen..sve ok..samo me iskapča s wow servera..ono, ne smeta ako se jednom desi..no kad s ekipom igras pa te tako iskopca 2 puta u pol sata..poludis..

Jeste imali takvih problema? Server je mislim Hellgate..

Brown Acid 19.07.2007. 22:01

Citiraj:

Autor Lihto (Post 771890)
Zanima me koje je pametno dodatke za WoW instalirat,tipa one toolove kao recimo da prikazuje koordinate gore itd. a možete napisat koje koristite vi

To bi i meni trebalo..i neki po mogucnosti download link itd..
Mirovao sam 2 mjeseca i sada pocinjem opet..

Zlik 19.07.2007. 22:29

Aj napišite malo za njubove kaj radi koji dodatak i kaj je najbolje za početak. Ja sam sad lvl 20 orc shaman. ;)
I jel igra ko na Anachronosu?

potemkin.hr 19.07.2007. 22:59

addoni i njihova namjena:
----------
arcHUD2- s lijeve i desne strane lika prikazuje HP/manu i cooldown charactera i mobova u obliku dvaju polumjeseca
ct_map- na world mapi prikazuje koordinate, mogu se dodavati lokacije i memoi na mapu i slati lokacije bilo kome tko ima ct_map mod
ct_bar- dodatni slotovi za spellove/abilityje
ct_buff- prikazuje sve aktivne efektove na characteru kao progress barove u % i preostalo vrijeme
auctioneer- baza aukcija, naprednije pretraživanje, pamćenje zadnjih aukcija i automatsko postavljanje min. cijene bez potrebe gledanja prošlih aukcija
atlas- napredna mapa sa svim označenim instancama, questovima za instance
damagemeters- prikazuje odabrane informacije (killovi, healanje, damage, dps) rangirano od najboljega prema najslabijem u partyju, korisno za spellcastere da znaju kakav imaju hate
mobinfo2- baza svih statsova za mobove (dok se killa prvi mob tog tipa za svaki sljedeći mob se prikazuju svi statsovi za taj mob(hp, xp, klasa, dropovi)) i prikazuje za svaki item koji je dropao mob kolki je drop chance za taj mob
titan bar- toolbar na koji se dodatno putem pluginova za titanbar smjestaju dodatne informacije (sat, FPSmeter, netmeter...)
monkeyquest- unaprijeđeni quest manager, zamjena za blizzardov quest log
raidassist- napredno prikazivanje grupe u raidu

veve 19.07.2007. 23:23

meni najbolji za dl addonova je http://wow-en.curse-gaming.com/

@Brown Acid
nisi jedini to ti je nekakvi blizzardov probelm, meni je prije oko 2 tjedna bilo da me dcalo svakih 5-15min

@Zlik
za pocetnika addonovi mozda uopce nisu bitini jer ti nije tolko vazno

tskarda 20.07.2007. 00:20

Citiraj:

Autor Beren (Post 771673)
Ovo nisam ni vidio.

Ti tvrdiš da imaš 260-270 dana igranja? Ne kužim, jel shvaćaš da to znači da si proveo 3/4 godine u igranju WOW-a i to ne po par sati neko 24/7. Da se nisi ti malo zahebo, a?

Nop, evo SS samo sa Dragonmaw servera, imao sam druju na Argent Dawnu ali sam odustao od njega.

http://img354.imageshack.us/img354/1...7001209bc9.jpg

240d 2h 45 min i 16 sec sam bio ulogiran u igri s ovim likovima. Pogledaj jos jednom moj sig ;)

JVC HX-Z10 20.07.2007. 01:35

Citiraj:

Autor tskarda (Post 772410)
Nop, evo SS samo sa Dragonmaw servera, imao sam druju na Argent Dawnu ali sam odustao od njega.

http://img354.imageshack.us/img354/1...7001209bc9.jpg

240d 2h 45 min i 16 sec sam bio ulogiran u igri s ovim likovima. Pogledaj jos jednom moj sig ;)

evo gledam ovo, i neznam dal bi reko svaka cast il da si lud :) bez uvrede naravno, i ja volim odigrat warcraft i svaki put kad sam slobodan priustim si 2mjeseca igranja....al ono...neznam, mozda bi za tvoje dobro bilo da malo stanes, poludit ces ovak, nemres u 2 godine 240dana provest igrajuci, super igrica i sve to stoji, al ono....mislim da mozda i propustas puno drugih stvari koje prozivis ovak kroz zivot, ***ote nemres cijeli zivot pricat i mislit od [Destiny] na kojeg si stavio [Crusader] i napravio quest u Karahzanu...
i druzit se sa ekipom prek teamspeaka i svadat se kolko koji boss ima HP-a
odi u pivnicu natoci se il uzmi biciklu i vozi se malo...cisto reda radi:chears:

Lihto 20.07.2007. 14:29

zanima me još jel bolje prodavat stvari preko aukcija sad sam na leatherworking na 150 i već pravim neke zanimljive stvari:D pa možda bi više zaradio preko aukcija nego da prodajem ovim trgovcima u gradovima,šta vi mislite?

Jel netko može odgovorit na ovo?

tskarda 20.07.2007. 19:33

Citiraj:

Autor JVC HX-Z10 (Post 772442)
evo gledam ovo, i neznam dal bi reko svaka cast il da si lud :) bez uvrede naravno, i ja volim odigrat warcraft i svaki put kad sam slobodan priustim si 2mjeseca igranja....al ono...neznam, mozda bi za tvoje dobro bilo da malo stanes, poludit ces ovak, nemres u 2 godine 240dana provest igrajuci, super igrica i sve to stoji, al ono....mislim da mozda i propustas puno drugih stvari koje prozivis ovak kroz zivot, ***ote nemres cijeli zivot pricat i mislit od [Destiny] na kojeg si stavio [Crusader] i napravio quest u Karahzanu...
i druzit se sa ekipom prek teamspeaka i svadat se kolko koji boss ima HP-a
odi u pivnicu natoci se il uzmi biciklu i vozi se malo...cisto reda radi:chears:

Zadnjih mjesec dana nisam nakupio ni 3h played, obnovim prepaid da bi mogao chatat s ekipom samo. Otkako je BC izasao nisam nijednom u raidu bio, dosadilo farmat.
11 prepaid cardova po 2 mjeseca i 1 free mjesec.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:21.